icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

22nikuska
21. júl 2011

@henrieta44 mne sa tento paci kvoli kolesam a praktickemu kosiku na nakup.je priestranny a tie kolesa na zimu ako stvorene..je k nemu aj fusak co sa da dat aj na sportovu cast...a nieje drahy.mna stal len 140eur...ja som nechcela novy kvoli tomu ze dalsie babo neplanujeme takze nam staci aj takyto...pozreli sme si ho u predavajucich co byvaju par km od nas takze super kupa...na bazosi sa daju kupit dobre kociky aj v okrese
😉

luci66
21. júl 2011

@harper Ja si davam takuto predpripravu skoro kazdy den v poslednej dobe a preto mam aj obavy z toho gluko testu 🙂. V 1.trimestri som sladke nemohla ani citit a teraz to dohanam 🙂

luci66
21. júl 2011

Babule neviete mi poradit nejaky dobry link na nete na tehu rifle? Nemam co na seba v takomto pocasi a co som pozerala a skusala v obchode, vsetko mi bolo kratke, som dost vysoka...

mysti
21. júl 2011

Ahojte baby, tak ja som mala dnes poradnu, vsetko je OK, zase som pribrala, co ma vobec netesi, ale doki povedal, ze som v norme, ze mam tabulkove hodnoty a ze mam v sebe vela vody a tak.... 😠 ale aj tak...

4.8. mam glukozovy test, tak sa straaaasne tesim, brrrrrrr, ale co uz, prezijem 🙄 dnes som bola v lekarni si vypisat lieky na alergiu a dopalcala som za ne 5,31€, ma skoro siblo 😠 prisla som domov nastara ako doga, to nie je uz normalne tolko doplacat za lieky 😠

luci66
21. júl 2011

A co poviete na tento kovik? Je moc tmavy? Budeme mat dievcatko, ale este 1 babeno neskor planujeme...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/687-capti...

veronika1417
21. júl 2011

@luci66 ja som milovala sladke no ked som otehotnela zaludok protestoval a od nejakeho 4 mesiaca opat doslova zerieeem sladke 🙂 zle je akurat to, ze tiez priberam 😒 uz sa aj bojim bojim 😠

veronika1417
21. júl 2011

@mysti jaaaj moje to je velka suma??? Nechci vediet kolko doplacam ja ☹ tych 5 eur je doplatok u mna len za jeden liek, ktory mam aj tak len na jeden mesiac a to neratam este ostatne ☹ je to otras 😖

luci66
21. júl 2011

@stellamiapiccola dakujem popozeram, nemam BA daleko, som z TT takze pohoda.

eviiinka
21. júl 2011

@luci66 velmi pekný 🙂 podla mna nieje tmavý, je velmi zaujímavy 🙂

mysti
21. júl 2011

@veronika1417 ja viem, ze nie je, ale vedela by som ich dat aj inde....ide len o ten princip, ze sa tolko doplaca za lieky, ktore musis uzivat a si na nich zavisla...vsade za vsetko len paltit, ide ma porazit, pekne na nas tehulkach inak ryzuju.... 😠

micicka
21. júl 2011

@luci66 pozerám, že zháňaš rifle, ja som kúpila v H/M, ja meriam 175cm a jedny sú mi dokonca trošku dlhé, iné akurát. mali akciu za 20,- - myslím, že celkom dobrá cena. tak skús tam pozrieť 🙂

micicka
21. júl 2011

@luci66 pekný kočík, páči sa mi a viem si v ňom predstaviť kľudne aj dievčatko 😀

micicka
21. júl 2011

@mysti ja som si bola dnes v lekárni pre železo (maltofer), za jedno balenie som doplácala 4,20 skoro som padla na zem!! nehorázne sumy 😠

veronika1417
21. júl 2011

@mysti uuuplne s Tebou suhlasim ☹

veronika1417
21. júl 2011

@micicka a to Ti kazala doktorka? Alebo si si sama len tak povedala, ze si kupis? Mali by nam za to brat krv aby zistili ci nam nechyba, nie?

micicka
21. júl 2011

@veronika1417 keď mi brali krv na začiatku, tak som mala zníženú hladinu železa a doki mi radšej predpísal železo. jedine z krvi sa to dá zistiť. ja ešte chodím na hemato, tak aj tam vidím, že mám stále nižšiu hladinu, napriek tomu, že už železo beriem...

veronika1417
21. júl 2011

@micicka juuuj ☹ ja som len citala, ze teraz v tychto tyzdnoch sa nam moze stat, ze nam bude chybat tak treba dat na to pozor, tak neviem ci si mam kupit alebo ci mi gyna vezme krv a zisti to

micicka
21. júl 2011

@veronika1417 nedávaj si zbytočne, spýtaj sa jej a uvidíš čo ti povie. keď netreba, na čo by si pchala do seba chémiu...

veronika1417
21. júl 2011

@micicka mas pravdu len mna ked kazdy vidi tak sa ma to stale pyta, som asi bledula 😉 tak ale citim sa dobre to by som asi pocitovala unavu aj ked v tomto pocasi ju citi asi kazdy

henrieta44
21. júl 2011

my sme s malým pospali v obývačke na gauči, spali sme cca 30min, som sa zobudila, presunula som ho do izbičky a ešte spí....cha cha, akurát sa zobudil

micicka
21. júl 2011

@veronika1417 tak sa spýtaj gyndošky najbližšie keď k nej pôjdeš. dnes som bola u cukrovkára tu na chrenovej, ten má tiež dovolenku a k tej Porubskej som sa nedovolala, takže asi tam nie je ani sestrička 😒

veronika1417
21. júl 2011

@micicka jaaaj ☹ no mna objednala na toho 3.8 tak jej cinkni okolo tohoto datumu alebo si kup tych 75 gramov glukozy a pod tam rovno somnou, ved to len pichne do prstu a odmera hladinu cukru 😉

lenka1108
21. júl 2011

ahoj baby.dakujem za rady.tak nakoniec som bola u dr.je to ten vyok.stale cakame na vysledky zo sterov budu zajtra a podla toho mi to bude liecit.uz som si davala 4 slipovu vlozku od rana a stale mam pocit ze som mokra.ach jaj uz nech je november.... ☹

stellamiapiccola
21. júl 2011

@luci66 lebo ja som si kupovala vPoluse tam je tehotensky obchod a svetové mekučké skvele

stefie
21. júl 2011

caute baby...tak mi neuverite co sa mi dnes stalo...poobede ked sa mala vyspala, sli sme na kavu do susedov..ja hrnceky v ruke, malej vravim zatvor dvere.vacsinou mam kluce bud na krku alebo vo vrecku..ona dvermi cvakla, a vtedy cvaklo aj mne.. kluce doma...pol dna sme boli bezdomovci 😀 😀 😀 od hladu som uz nervozna bola podvecer, tak sme sa najedli u susedy a dalej cakat, kym dojde domov drahy, alebo aspon kluce posle..on odbehnut domov nemohol, dispecer zo zavodu odist tiez nemohol, a tak sme boli od pol tretej az doteraz u susedov...moja mla diablik, verim ze suseda uz bola tiez nervozna z nas...no, takze take sme mali popoludnie 😀 😀

henrieta44
21. júl 2011

@stefie že super, treba si niekam uschovať ešte aj náhradný kľúč....poznám z vlastnej skúsenosti 😀 , mne sa to za poslednú dobu stalo už niekoľko krát 😉

stefie
21. júl 2011

@henrieta44 mame nahradny kluc u babky, ale ta je v poprade teraz 😀 😀 a kluc od babky ma len drahy...ona nedala nikou dalsiemu... proste som so sebou vydrbala, len taky suchot 😀 😀

sonicka07
21. júl 2011

stefie,mne sa to uz stalo 2krat a stale si hovorim,ze dam spravit nahradne kluce a zrejme si koledujem o dalsi pruser...

lenica81
21. júl 2011

@harper ze aka priprava na glukozovy test... 😀 😀 😀 😉