icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
25. júl 2011

caute tehulky 😉 ako sa dnes mate? dnes sa babenky idem stazovat ja.. ☹ neviem co sa deje, ale od vcera citim vikinku uplne dole v posve..doslova..v tych miestach, ako ked si napriklad davam cipok, ale pritom ju citim aj v oblasti pupka..ja viem, babulo ma cca 30cm hlava-paty, ale nejako mam strach..dnes som od rana vyvalena na gauci s nohami na stoliku, dufam, ze sa nejako posunie vyssie, lebo je to taky zvlastny pichavy pocit...dnes mam strach pre zmenu ja... ☹

stefie
25. júl 2011

jeee baby ja mam dnes take krasne cislo: 111 dni do porodu 😀 😀 hned sa mi zdvihla nalada 😎 len keby sa uz prestala viki strkat kam nema... 😖 teda este ma par tyzdnov casu na to...

meminka
25. júl 2011

@lenka1108 ja som z Orlového. To je super, že to trvá až hodinu. Mne síce moj dr. robí utz skoro pri každej poradni, ale iba tak na 5 min. Ani ten v 20. týždni nebol o nič dlhší a ničím sa nelíšil od ostatných. Vždy iba zmerá hlavičku, bruško a dĺžku stehennej kosti. A to je všetko. Bojím sa aby bolo maličké v poriadku. A tiež by som chcela vedieť, čo to bude, maličké sa hrá na schovku a na 2D to nie je ani veľmi vidno. Ani neviem, koľko meria, ani váži, proste nič ☹ a ty si odkiaľ presne?

katka19843
25. júl 2011

ahojte ja mám termín 1. novembra 2011 a sme veľmi živí na poriadok 🙂 .

dominika_sk
25. júl 2011

ahojte,doktorka mi hovorila že dnes budu vysledky z cukru, že ak nebude volať, tak je to ok a nevolala-tazial(klop,klop) a z čoho sa tešim, je že asi zajtra mi pride kočarik. po mnohych problemoch, obvolala som cele slovensko a čechy a našla som jeden posledny, vyjde asi o 80eur drahši ako som ratala, ten šporťak... 😖 😖 😖 😖 ale čo už 😒 vaničku som si už objednala zu na bazariku a objednam si tu aj vajko,som sa tak rozhodla, lebo cena novej vaničky je 200e a tu som si ju objednala za 50e a vajko nove stoji asi 140e a tu som ho videla okolo 50e tiež, len musim ešte počkať, lebo zatial som tu nevidela vajko takej farby akej budem mať kočik a vaničku, tak ešte počkam.kočik bude oranžovo-čierny, aj vanička a vajko som zatial videla len všetky ine farby ale tuto nie, tak rozmyšlam že ak nebude ta moja farba, kupim aj čierne... 😒 ve´d to využijem len chvilu 😕

eviiinka
25. júl 2011

@stefie ahojček moja 🙂 ja mávam niečo podobné .... ked mám rifle, tak niekedy normálne cítim ako keby sa malý pchal cez opasok uplne dole .... co som pozerala na nete, tak to neni nič zle, tak dufajme, ževraj tak nizko neni bábo, ale vytvára taký tlak .... ale sa vretí a vopchá sa na chvílu tam kde nám to príjemné neni 😖 neboj určite je všeeeetko v poriadku 🙂 ja tomu verím 🙂

dominika_sk
25. júl 2011

@stefie neboj, to citim aj ja...a vždy keď kopne tak ma až vystrie, musim mať stale prekrižene nohy 😠 fakt ako keby mi tam šprtal 😀 bola som aj na poradni a všetko bolo ok, bolo mi povedane, že tlači na nejake nervove zakončenie a preto to tam citiš, že to sa len prenaša cez nervy 😉

stefie
25. júl 2011

@eviiinka
@dominika_sk joj baby dufam, ze mate pravdu, lebo uz som dost vystrasen teda...ale ked ju citim tam dle, tak vedy mi aj kopka uplne az pri kostiach...prakticky ked sedim rovno tak citim, akoby mi kopkala do stehien cez brucho..alebo do bedrovych kosti..tak je to nizko...nic, s drahym sme sa dohodli, ze ak to do vecera neprejde, vybehneme do nemocky, ale v kazdom pripade vo stvrtok to poviem dokimu...bojim bojim, nechcem ist lezat..
ono vravim, nie je to nejako velmi bolestive, ale neprijemne...ked stuchne do krcka, je to ako frcka do nosa...

stellamiapiccola
25. júl 2011

tak už som doma od Dr.glukózové testy v najsamlepšom poriadku aj moč všetkoooooooo, pohlavie sa zatial nezmenilo 😀 ,akurát idem zajtra internistovi lebo sa mi zle dýcha.malá ma kope priamo do vaječníkov a já že čo mám pocit, že mi chce vyskočiť už von 🙂

karap
25. júl 2011

@stefie neboj.Moja mala ma tlacila hlavou do mechura cca tyzden a teraz na poslednej poradni som zistila,ze sa otocila[je hlavou hore]a ked sa nasponuje a kopne nohou,mam pocit,ze mi praskne mechur.
Mna zase uz druhy x behom tyzdna vystrasila neskutocna bolest v bruchu.Az take krce,ktore mi zvieraju brucho aj krize.Az mi dych neraza a musim bez pohnutia stat.Aj dnes sa mi to stalo.Lezala som a odrazu krc az sa mi zahmlilo pred ocami.Nastastie,kedze som lezala,tak som sa opatrne prevalila na bok a po 10minutach to preslo.Neviem ci to zacinaju ,,poslickovia,, [no ti nebolia 😒 ]alebo mi chyba magnezium a preto tie krce?No len v bruchu,nie v nohach.[?]
Ozaj stefie,mame rovnaky termin 🙂 Aj ja mam dnes 111 dni do porodu 😉

dominika_sk
25. júl 2011

@stefie určite, neboj sa...presne toto som citila aj ja, určite by si to našla par stran dozadu...opisala si to uplne presne, ako kopanie do stehien! ja to mavam tiež. tyždeň citim presne to iste a potom to na nejaky čas prejde a zase.

adikad
25. júl 2011

Ahojte babule, chcem sa spytat, ci vas nepichava v boku. Mna minule ked som sa prudko postavila ale potom aj ked som lezala v posteli tak pichalo, akokeby mi tam niekto ihlou vrtal.

eviiinka
25. júl 2011

@stellamiapiccola supeeer 🙂 som rada že je všetko ok 🙂

eviiinka
25. júl 2011

@adikad mna niekedy pichá v boku, až tak že ma vystrie a na par sekund nemozem ani dýchať .... Dr.povedal, že je všetko v poriadku ... aj takéto veci patria k tehulkovaniu 🙂 čo už 🙂

stellamiapiccola
25. júl 2011

@eviiinka ďakujeeeeeeeeeeeem 😉

luseta2000
25. júl 2011

@karap vies mi prosim ta poradi kolko potrebujem asi dupaciek, ja nemam vobec predstavu a hlavne neviem ci mam kupit 56 alebo vacsie ☹ a tie ci mam kupit nejake pyzamkoalebo v com si davala deti spat?

harper
25. júl 2011

@luseta2000 vela ich nekupuj, lebo z toho babo hned vyrastie. My sme na spanie mali vyhradene jedny dupacky a v takom niecom sa spalo. teraz je aj vela takych overalov aj v tom moze babo spinkat.

karap
25. júl 2011

@luseta2000 ja mam 2ks dupaciek v.56.Potom mam 2ks v.62 a v tejto velkosti mam aj 4ks overalikov.Tie budem pouzivat ako pyzamko[tie obycajnejsie]a krajsie budem davat malej cez den.Bodycko z dlhym rukavom+ten overalik bude malej urcite stacit.Zima jej nebude.

dena
25. júl 2011

ahojte kočky...my dnes o desiatej odlietame do Turecka a dufam ze bude vsetko o.k a v zdravi sa vratime domov 🙂 ak sa podari, tak sa odtial ozvem a poslem vam sem na svk trochu slniecka 🙂

karap
25. júl 2011

@luseta2000 este som zabudla...dostala som aj pancusky[jedny su uplne malilinke,neviem ci to nieje len 50-ka 🙂 ]takze aj ked bude babatko uplne malicke,bodycko+svetrik+pancusky a teplacky mu budu stacit.Ved take malinke aj tak bude stale spinkat zakryte deckou,alebo v zavinovacke.

luppita
25. júl 2011

@22nikuska odporucam Dormeo madrace, su drahsie, ale s 15 rocnou zarukou a fakt paradne sa spi na nich, mame ho 2tyz a maximalna spokojnost 🙂 este aj moj maly je spokojny, spava o hodinu dlhsie na obed aj rano, podla mna je to tym madracom 🙂

dnes som sa objednala na 3D do hlohovca, som strasne zvedava a nedockava co cakame, hned mi dali termin 9cakala som , ze budem 3tyz cakat), ale ideme uz vo stvrtok. Som zvedava, niako niesom nadcena 3Dckami, sa mi foto deticiek nepaci, take stlacene kadejake.... ani s malym som nebola, ale u neho som vedela, ze chlapec to bude, no tento pocit, ze neviem ma nici, nic si nemozem chystat 😝

gab
25. júl 2011

@karap ozaj aj my mame 111 dni do pôrodu

lenka1108
25. júl 2011

@meminka ja byvam na hlinach. kludne mozeme niekedy hodit spicha.v stredu idem prvy krat na cvicenie do nemocky o 11 doobeda ak chces mozes ist so mnou a kamoskou 😉

lenka1108
25. júl 2011

tak babulky dalsie 4D za nami. mali bol uzasny.je strasne krasny a bolo vidno ze to bude zase cely manzel.totalne sa na neho podoba 😉 vazime 725g a merat sa nejako nedal ci co.ale vraj je dost velky. ukazal nam krasne tvaricku az som sa rozplakala. som taka spokojna... hodim par fotiek

luci66
25. júl 2011

@lenka1108 Woow, nadherne fotky. Kde ste boli na takom super 4D?

lenka1108
25. júl 2011

@luci66 v pruskom. stoji to zato 😉

slimme
25. júl 2011

@lenka1108 krasne 🙂

slimme
25. júl 2011

Baby, neviete mi poradit v ktorom tt sa zacina chodit na predporodnu pripravu? alebo je to vsade indivindy?

mymimi
25. júl 2011

@lenka1108 má šnúrku okolo krku, že? 😎

stefie
25. júl 2011

@lenka1108 jeziiis lenik, ten je rozkosny, naozaj sa krasne ukazal.. 🙂 ukazovala som aj drahemu, tiez sa mu velmi pacilo 😎 😎
@karap ja som si uz davnejsie vsimla ze spolu pojdeme, ak vyda 😀 😀
@gab ahoj, teba som tu este nevidela.. takze sa pridavas k nam trinastkovym? 😀 😀
@karap ale mna netlaci do mechura, to ked kopne tam, tak mi sem-tam aj cika ujde, mne kopka teraz do krcka..ved to je to...bianka ma tam tlacila az tesne pred porodom...