Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luseta2000 to som netušila... 😕
@kiribaby diky za link precitam a uvidim
@denis006 no ale pozor teraz tu pisala jedna babenka ze mas narok aj po materskej precitaj si posledne prispevky na strane 275.
@luseta2000 budeš rodiť na Antolskej ? .)
@luseta2000 áno čítala....asi zoberiem dovolenku pred čerpaním - nástupom na materskú...aspoň si budem môcť v kľude pokúpiť čo mi ešte treba...lebo na PN sa nedá...
@eviiinka hej chcem tam a ty?
@luseta2000, treba zamestnavatela pisomne poziadat o jej preplatenie, pokial sa jedna o dovolenku z roku 2009. Tu minulorocnu Ti mozu preplatit az buduci rok 🙂
VAROVÁNÍ: Na trhu je nebezpečná kojenecká lahev
Ministerstvo zdravotnictví vydalo varování před kojeneckou lahví Boček s motivem pohádkových postaviček Toma a Jerryho.
@dominika_sk predapokladám že sa jedná o plastovú fľašku, niektroé plastnové obsahujú látku, ktorá sa v detskom tele správa ako hormón. tak bacha na to. My sme pri synovi používali len sklenené a pri to ostane aj teraz.
inak ste tu zase toho raz popísali, som tu pár dní nebola a mala som čo čítať. ja som už taká uležaná až som z toho lenivá. ale už opäť druhý deň ma všetko bolí, kríže a najmä len sa trochu pohnem a hned mám brucho ako kameň a to beriem magnézium 6x denne a k tomu na zvýšenie tlaku 2x denne presso. no des a hrôza. už nech je utorok 2. augusta a nech mi doki povie že je všetko ok. dosť sa bojím aby ma neposlal do nemocnice ☹
@henrieta44 ja mam jednu tomy teepee a jednu avent, obidve som dostala, myslim, že to su dobre značky, nie nejake neoverene, ale tiež chcem kupiť aj jednu sklenenu, da sa lepšie vyčistiť, myslim vyavriť alebo tak, že nie je taka porovita ako plast a može sa sterilizovať.
@dominika_sk ja dodnes malemu davam mlieko zo sklenenej flase, od miminka a super, aj teraz len do skla budem davat. jednu isto kupim umelu (avent) na cajik, ci vodicku a na von), lebo sklo je nebezpecne, ale doma len sklo, maly sa pekne naucil, ze dopije mliecko odlozime flasku (aby sa nerozbila).... 🙂
@luseta2000 ja som čítala o pôrodnom géle že nie len urýchľule pôrod ale aj zabrani potrhaniu... chcem si aj ja kúpiť len sa musím o tom poradiť s dokim... uvažovala som na epidurálkou ale tú mi neodporučuje 🙂
ahojte tehulky, pred tyzdnom som bola na tom 3D/4D ultrazvuku, moj doktor to robi za 50 €. A ako som tak citala a co pocuvam baby, kazda ma na cdcku neviem kolko fotiek a hodinove video.... ☹ Mne za tych 50 € spravil video ktore ma 9 minut a viac je tam maly ukazany na normalnom ultrazvuku - ciernobielom...Nie je ho tam ani dobre vidiet, nechcel sa velmi ukazovat... Som velmi sklamana a neviem co mam robit ☹ poradte mi baby...
@dominika_sk tieto značky sú určite ok, jednu aventku sme mali aj my, čo sme dostali, bola s takým sosáčikom ktorý pri prevrátení nepretekal, ale malý ju moc nechcel, ono aj umelé fľašky sa dajú vavariť a sterilizovať, lenže ja mám taký pocit, že z tých pórov sa to aj tak nedostane von, pri tej Aventke som mala sstále pocit, že tam cítiť čo tam bolo.
@dominka757 reklamovat..rozhodne, zaplatila si si za nieco, a nevyhovuje ti to...podla mna...
@blackrose tak vsetko naj naj naj k meninkam 😉 mna za to napadlo to meno, e uz naozaj je take vynimocne pri malych detickach a ked pojde do skoly, najskor uz bude "zriedkave"bteraz sko najdes sarinku, sofinku, melisu atd ako taketo bezne meno, nie? inak bianka suhlasila s menom, rovno aj prezyvku vymyslela, ze anička belička 😀 😀 takze sa to meni... uz nie je viki 😎 @henrieta44 ak mozes a da sa ti, mozes to zmenit aj v albumiku 🙂 dakujeeeeem
inak dakujem vsetkym babam k vyjadreniu sa 😉
yo a k tomu cerpaniu dovolenky..ja sa v tom nevyznam, ale hovorila som drahemu o tom a on sa vyjadril tak, ze ked je to velky ponik, sef nema pravo tlacit na ukoncenie pn, ale musi bud odlozit dovcu do konca md, alebo preplatit..to uz na dohode so zamestnancom..ale pokial je to sukromnik, moze to zneuzit tym sposobom, ze ty ukoncis pn, hodis sa na dovcu a on ta vtedy vyhodi..to moze vraaj..pocas pn nie...
@dominka757 ja mám na dvd nahraté celé vyšetrenie. čo sa týka pomeru 3D - čiernobiele, tak aj ja mám väčšinou čierno biele, je to preto, lebo v 3D doki nič nezmeria. myslím, že na 3D to prepínal len kvôli nám, aby sme videli aspoň trošku drobca. ale keď chcel zistiť, či je všetko v poriadku - meranie kostičiek, hlavičky, zrátanie prštekov, kontrola mechúra, srdiečka, musel všetko robiť cez 2D (Č/B). neviem ako dlho trvalo tvoje vyšetrenie, ale teda mohol to nahrať celé. problém je, že čo sľúbili pred tým.
ja mam cele dvd v 4D.ani jednu foto ciernobielu.len take ake som vam sem hodila.sak o to ide nie na 4D ???
@luseta2000 aj ja chcem tam 🙂 pytala sa ma sestrička, že kde budem rodiť, tak som jej povedala, že tam, dala mi výmený lístok lebo tam maju predporodne cvičenia zadarmo 🙂 kedy mas termin ?
Milujem ten zázrak čo mi rastie v brušku 🙂
Ahojte babulky!
...juj, asi ma dostala chrípka... ☹
...mám nádchu a kašlem...našťastie nemám teplotu...
...idem dnes k lekarovi, lebo na kašel mi nechceli nic dat v lekarni, tak sa idem poradit s dr. 😖

@mackoxxx to by bolo super keby to stale platilo 😀