Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose poviem pravdu, nevyznám sa v tom celkom. ale objednávala som sa na 3D - len tak sama pre seba, doki ma nikam neposielal. je možné že to nakoniec bol morfo, ale teda išla som tam s tým, že idem na 3D. aj keď mňa to až tak neohúrilo ako písali niektoré mamičky (ja som s ničím neni spokojná), som veľmi rada že som tam išla a aj že malinkú takto zmeral. pretože je pre mňa dôležité, že viem, že je v poriadku a mám tam predsa len aj pár záberov v 3D, takže som rada. 😀
@micicka tak ale ja vravim, ze radsej budem vediet, ze je vsetko ok, ako mat pekne divadlo 😉 potom sa na tie babatka este vynadivame dost 😵 ja som bola na morfo a nemam ani jednu fotku, trosku ma to mrzi,ale potom si poviem, ze o chvilu ju uz budem vidiet kazdy den a budem mat milion fotiek 😉 hlavne je, ze je v poriadku a ze ju citim a nebudem si kazit tento pocit kvoli nejakej fotke 😉
baby, dnes nas vypnu od internetu kvoli zateplovaniu panelaka našho zriaďovatela 😖 nepište vela, nech to potom za tu chvilu čo sa tu odniekial dostanem prečitam 😀 som zvedava, kedy nas zapoja ☹
@micicka srdiecko prosim Ta kde si sa objednavala na to 3D? aj ja chcem a kolko stalo? a ako dlho tvralo kym Ta objednali teda ako dlho si cakala na termin? Nemas na nich cislo chcela by som sa objednat 😉
Pre všetky babenky ktoré nedostanú v pôrodnici (po pôrode) kufrík!!! Tu si ho môžete objednať http://www.klinikbox.sk/dite.php
Prípadne sa zaregistrujte a budú Vám posielať vzorky.
@lianka7 To by si mala. Skus napísať: http://www.klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=pu.... V tomto je však len veľa brožúrok, voda, vzorka persilu a silanu. Ale aj tak by ho mala dostať každá budúca mamička. Mne ho dali a hneď na začiatku a poznačili do tehotenskej knižky.
@stefie co sa tyka vyhadzovu, tehotna zena je v ochranej dobe rovnako ako ked si na pn, ak si oznamila zamestnavatelovi ze si tehotna, vyhodit ta len tak nevyhodi
Tak tí naši dokinovia si asi dávaju načas s tými kufríkmi...bože to je počasie,tak ma bolíííí hlava ☹ ☹ ☹
Ahojte, idem sa vam ,,pochvalit,, s mojim glukozovym testom, bolo to velice rychle, vypila som sladku vodu, bolo to hnusne ale dalo sa, 3 minuty som pockala, ledva som stihla vytiahnut blicí sacok s kabelky a glukoza bola vonku, pochvalila som sa sestricke a isla som domov. Presne tak ako som to predpokladala 🙂
@eviiinka noja mam koniec oktobra alebo zaciatok novembra tak este nema ani vymenny listok , a ty kedy? ja som na tie cvicenia chcela urcite zacat chodit. to musis mat ale listok od doki? moja ma do 20 /8 dovcu a ja idem na poradnu az 25/8 tak sa jej rovno opytam.to by sme mohlim chodit spolu 🙂 a co sa tyka predporodnej pripravy to su tie cvicenia alebo to je nieco ine?
@mackoxxx mozem sa tam zaregistrovat akj ked som este nerodila? lebo tam chcu meno a datum narodenia dietatka a to este nemam 😀
@micicka no mne to cele robil skoro 9 minut a to cele co robil - to je na tom cdcku...ja neviem ziadne miery...ziadne kosticky ani nic...nepovedal kolko maly vazi ani meria...mechurik mi ukazal a jedine co pozrel bolo srdiecko... no problem je v tom ze tam nemal napisanu dlzku videa, len cenu.. Ale co som videla ich fotky,na nastenke, vyzeralo to uplne inac...a samozrejme ze nemam ani jednu fotku ☹
@lenka1108 no to sa snazim zistit aj ja.. tusim zalezi na doktorovi ako tak vidim ☹
baby co sa tyka vyhadzovu, ja neviem ako to funguje..vazne... ja som len povedala, co povedal moj priatel.. z u nich v podniku to tak chodi, ale ze sukromnik PODLA NEHO moze spravit aj to... on je chlap, on neoznamoval ze je tehotny 😀 😀 😀 😀
a ten kufrik ma davat vraj gynekolog spolu s tehu knizkou, ked ju vypisuje...a kufrik z porodnice..to si uz veru nepamatam, ci som dostala...
@blackrose no ja som to urcite mala ako to 3D/4D ultrazvuk, teda urcite to tak aspon malo byt....ale bolo to robene ako morfo..ja som tiez stastna ze maly je zdravy, teda podla toho co mi pozrel... ale ide o to ze ten morfo stoji 35 € a ja som bola na tomto 3D za 50... a je tam tak ako ty hovoris..vacsinou ciernobiely a prepina na chvilku na 3D ultrazvuk... ja sa vseobecne pytam vies, lebo tento lekar mi od zaciatku moc nevyhovuje... do 3. mesiaca som robila nocne zmeny... ked som dosla ze musim brat lieky na tep, na ktorych je napisane ze v tehotenstve sa neodporucaju, chcela som sa aj u nho uistit... a povedal mi ze mozem si robit co chcem a brat co chcem... taky super pristup vies ☹ hlavna vec ze som platila najprv rocny poplatok 50 € potom este ked som otehotnela za to dalsich 30 €... a nechapem sama co u nho este robim....
@stefie, zakonnik prace plati pre vsetkych ronvako 🙂. Tehotnu alebo mamicku na materskej nemoze zamestnavatel vyhodit. Dokonca, ajked je zamestnankyna vo vypovednej lehote, pocas ktorej informuje zamestnavatela o tom, ze je tehotna, vypovedna lehota sa rusi a ochranna lehota pre nu plati 😎. Cize nemusi byt zamestnankyna prva, ktora informovala zamestnavatela o svojom stave, plati tzv. objektivny stav 🙂, cize to, ze pocas trvania pracovneho pomeru dala zamestnavatelovi vediet.
@dominka757, si robila nocne zmeny? Tak to je fakt cudny lekar. Dokonca mozes zamestnavatela poziadat, aby si robila iba na jednozmennej prevadzke a musi Ti vyhoviet 😉

ahojte tehulky 🙂
@stefie tehulku nemoze zamestnavatel vyhodit 😉 teda ak to oficialne oznamila...
@micicka nebola si nahodou na morfologickom? lebo to je ine... to sa robi v 2D a na 3D prepne len na chvilocku nejaky pekny obrazok... ako mi bolo povedane, tak 3D/4D je kino a morfologicky su merania, ci je babatko zdrave a ma vsetko tak ako ma mat...