icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominka757
27. júl 2011

@kaia no uz robim len na dvoch ranna a poobedna a ta poobedna mi vyhovuje viac 🙂

fiona92
27. júl 2011

Ahojte tehulky 🙂
Je tu niekdo momentalne v Londyne co sa chysta na Slovensko pred porodom? Ja mam termin 6/11 🙂 a na Slovensko sa chystame koncom septembra. Ja som v SW London a rada by som sa stretla alebo porozpravala s niekym kdo je tu.

veronika1417
27. júl 2011

@slimme haaa si s nimi vybabrala 😀 ja asi tiez tak pochodim 😀

duranovaz
27. júl 2011

Ahojte.Strašne sa teším.Dnes mi došiel kočík coletto austin 3 krásnej zeleno-čiernej farby 3-kombinácia.Už som s ním pobehala aj celý dom hore dolu a je super.Dokonca sa v ňom povozil aj môj skoro 4-ročný syn a nebol mu malý.Paráda.Ešte by tršebalo vyskúšať v teréne.Všetkým čo ešte nieste rozhodnuté aký kočík kúpiť vrelo odporúčam

stellamiapiccola
27. júl 2011

ahoj babulky tehulky ja od rána furt niečo riešim uffffff. tak ma napadlo nechce sa vám niektorej založiť na facebooku novembrovky 2011 ja neviem ako 😀 ak nie tak ja sa lepýtam 🙂

blackrose
27. júl 2011

@dominka757 fuuuha, tak to je velmi divny pristup...
@stefie nie pri dohodach to neplati

karap
27. júl 2011

ahojte 🙂 Som u svokrovcov na ,,dovolenke,, len som odskocila domov vyvetrat a zobrat nejake veci na prezlecenie...
V utorok som bola na odbere krvy[nemozem sa dovolat o vysledky]aj glukozovy test mi robila sestricka.Dopadol ok.Nic som nepila,len ma nalacno pichla do prsta.Pytala som sa jej preco nic nepijem,no ona mi vysvetlila,ze keby som mala zvysene hodnoty 2x po sebe,tak by ma poslali ,,k cukrovkarovi,, a tam uz by som to pila.Kedze je vsetko ok,mam pokoj.
Inak,v 20tt boli u nas svokrovci+svagrovci a cudovali sa,ze nemam vobec brucho.2tyzdne nato,na inej oslave uz nieco bolo vidno,no a teraz,v 25tt som uz ako sud.Strasne mi vykuklo brucho 😖 Mam ho ako loptu a uz mi zacina zavadzat.Pribrala som zatial len 3kg,tak neviem kde sa mi ,,to,, nabralo.Ufffff

micicka
27. júl 2011

@dominka757 no tak to nejako veľmi rýchlo prezrel bábätko. u nás to trvalo cca 20-25min ale teda neflákal sa. tak za 9min toho asi veľa nenapozeral - ale to píšeš aj ty, že nič v podstate nepomeral a že nevedel odvážiť malé, to mi príde fakt divné 😒
ja som dostala aj protokol v papierovej forme, koľko je ktorá hodnota - síce sa v tom celkom nevyznám, sú to samé skratky, ale určite by som ich na nete vyhľadala. pri každej hodnote je uvedené, ktorému týždňu zodpovedá a na koniec taký priemer za celé bábätko. my máme minimálny rozdiel oproti poslednej menštruácie.
asi to ten tvoj doki fakt odflákol a tak trošku ťa oklamal. ale veru neviem poradiť, čo robiť ďalej, teraz je to už ťažko dokazovať 😒

micicka
27. júl 2011

@blackrose presne ako píšeš, to som si aj ja povedala - že je dôležité, aby som vedela, že malinká je ok 😉 čo sa týka fotiek, je to škoda, že nie sú, ale nie je to zase až taký strašný problém. musíme byť rady, že nám moderné prístroje dokážu povedať, že malinké je v poriadku a foto si urobíš neskôr 😉

micicka
27. júl 2011

@veronika1417 bola som v Hlohovci u dr. Bešťanského - mladý robí tu v NR v nemocnici, poobede v Hlohovci v rodinnej ambulancii. Pracuje ešte s otcom, ale ten asi len doobeda, neviem presne.
Cena je 45,-EUR a za víkend sa myslím pripláca 5,-EUR. Celé to trvalo cca 20-25min. čísielko je: 033/7425937, ja som sa objednávala 4 týždne dopredu, ale práve tu v našej téme niekto písal, že dali termín hneď. možno objednávajú aj podľa toho v ktorom si týždni. treba zavolať a dohodnúť sa 😉 zmeral všetko možné, urobil pár 3D foto a celé vyšetrenie je nahrané na DVD + protokol s nameranými hodnotami.

leslyelee
27. júl 2011

Jéj som veľmi rada že som takéto niečo vôbec našla. Som tu nová takže ešte neviem ako to tu prebieha, ale som rada, že počas presedených dní ktoré trávim sama doma môžem tráviť aspoň takto a tu =) Tiež patrím k novembrovkám termín máme 18.11...a s tatinkom sa na maličkú už teraz moc tešíme =) Baví ma čítať informácie a skúsenosti ktoré tu podávate, tak dúfam že aj ja zapadnem. Mimochodom všetkým gratulujem =)

majoslava
27. júl 2011

ufff.... konečne doma... od 13:30 som sedela u zubárky... najskôr dentalka o 13:30 a potom som musela čakať do 15:30 lebo v tedy som mala termín u doktorky.... od rána som nič nejedla ☹ tak teraz ked sa napráskam mi bude tak zle 😖
aspon mám už pokoj 😀 už len počas kojenia mám prisť na kontrolu, že mi dá nejaké tabletky aby som nemala problémy s ďasnami...

veronika1417
27. júl 2011

@micicka jeeej si pokladik 🙂 tak ja skusim cinknut ale do Hlohovca sa mi veru nechce 😒 nemal by kto somnou ist, manzelovi nedaju len tak dovolenku vsetko vybavujeme pred jeho pracou rano. Hadam mi daju termin sem do NR a co najskor ja sa neviem dockat lebo stale nemam na 100% potvrdene dievcatko a uz som nakupila tolko babskych veci, ze to ani nevyuzijeme.

mysti
27. júl 2011

@majoslava majuš, aj mna caka zubarka, ale pojdem len na preventivku a keby nahodou nieco nasla, tak jej poviem, ze robit si to pridem dat az po porode, aj tak od nej chcem odist...ale neviem ku komu do RS, lebo chodim do Hnuste...musim pokukat... 😕

majoslava
27. júl 2011

@marvis ja som dostala kufrík spolu s knižkou... vypisovala som taký malý letáčik a pri pôrode by som mala dostať ďalši... aj ked som bola na 3D sone tak mi jeden dali... obsah bol skoro taký istý len v druhom bola vzorka krému, pamperska a nápoj Caro... (+ prášok, aviváž, cumlík a letáčiky)

harper
27. júl 2011

ahojte, tak dnes nam dorazila postielka, rozvojova podlozka zajko a kolotoc na postielku. uz len objednat kocik zostava, ale ten ma este cas. 🙂

harper
27. júl 2011

@leslyelee vitaj medzi nami

harper
27. júl 2011

@majoslava @mavis, ja som dostala pri prvej kufrik len v porodnici a teraz som zatial nic nedostala ☹

majoslava
27. júl 2011

@mysti ja chodím pravidelne aj na dentálnu hygienu... som čítala že v tehotenstve sa kazia zuby tak som hned volala aby ma objednali 😀 tak mi spravili prednášku ako sa mám v tehotenstve starať o zúbky 😀 a už aj preventívku aby som sa nemusela už tam trepať 🙂 tak dúfam, že nebudem musieť (klop klop)
ja som tiež chodila k Lichancovi ale veľmi sa zmenil tak som odišla od neho...

majoslava
27. júl 2011

@harper opýtaj sa dokiho.... možno že nemali... mne tiež sestrička hovorila že sa im to rýchlo míňa... aj na 3D sone mi hovorili že akurát im prišli tak aby som si zobrala lebo sa rýchlo míňajú....

mysti
27. júl 2011

@majoslava ja chodim k Fekecovej, ale to je katastrofa....tak neviem kam do RS - rozmyslala som nad Stofcikom - k nemu chodi oco, alebo Kretom, aj on ze je ok....

majoslava
27. júl 2011

@mysti tá mi pokazila predný zub 😠 ja chodím ku Jurkemikovej má ambulanciu aj so svojim mužom a sú v pohode.... kus drahší ako Lichaniec ale sú hrozne milí aj sestričky tak ked tam idem vôbec nemám strach... čo ja som sa stále bála zubára 😀
o tom Stofcikovi som aj ja počula že je dobrý

milek
27. júl 2011

Júj teším sa na zajtra , čaká nás 4D sono tak sme zvedaví .Pojdeme ako Hujerovci , všetci traja 😀

deny19
27. júl 2011

ahojte ja som tu tiez nova novembrovka🙂termin mame 5.11,je tu nieko z PO?

denis006
27. júl 2011

@harper ahoj...ako to máme v tabuľke? Prevha chlapcov? Zle sa mi to číta, je to maličké... 😠

harper
27. júl 2011

@denis006 je to v tejto chvili vyrovnane. uvidime ci pribudne este niekto novy, alebo ked doplnime tie co este nevedia.

22nikuska
27. júl 2011

ahojte maminky...tak aj mi uz mame sono za sebou a pribudla dalsia baba do novembroviek 😀

denis006
27. júl 2011

@harper tak to je svelé skóre...Dnes som bola opäť na rizikovej poradni a pri usg zo spodu som popýtala doktorku aj o sono cez bruško a opäť potvrdila dievčatko....snáďnám to do konca tehu nezmenia....Mužova sestrenka čakala do8 mesiaca dievčatko a až pri poslednom sone pred pôrodom jej oznámili, že čaká chlapca 😀

luppita
27. júl 2011

ahojte, ja sa neviem dockat zajtrajsieho 3Dcka, ani spat nebudem 🙂 Ked som cakala maleho nic som nedostala, ziaden kufrik, aj po porode v porodnici a teraz som zase nic este nedostala a mozno az po porode, ale isto sa opytam na poradni, ze co to 🙂

sonicka07
27. júl 2011

ahojte. chcela som sa spytat,ci vas niektoru boli chrbat. mna strasne, pribrala som zatial 7kg,ale velkostou vyzeram uz ako pred porodom...uf ledva som dnes vydrzala v robote, hrozna bolest,poradte. nechcem ostat doma,pokial nemusim. to by som uplne zlenivela.hihi