Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 jaaaj Ty nas vacny optimista 😀 kazdy nie je taky srdecny a dobry ako Ty srdco 😉
@veronika1417 @micicka po našom šeeerdco 😀 😀 😀 Nebooojte, bude dobre 😀 😀 😀
aj my cakame chlapceka🙂
@micicka zajtra mame poradnu, jo? 😲
@veronika1417 nieeee poradňu 😨 predpôrodnú prípravu 😀
@veronika1417 😀 😀 😀 To sa mi lúúúbi 😀 A zajtra nas vas,co sa idete radit budem mysliet 😉
@veronika1417 jaj prašule!!! ozáj, tuším v peňaženke zase toľko nemám, tak snáď ráno nezabudnem vybrať 😕 alebo mi musí drahý ešte dnes navaliť, keď príde 😀
@micicka veru 😀 keby nam tak take mohli dat 😀 pekne v kufriku zabalene, zdrave a kraaasne 😀 ale samozrejme nase!!!
@micicka
@veronika1417 To by bolo mile prist si do poradne pre nase vonavucke babatka 😀
@micicka no ja som uz zufala... 10. 8. mam poradnu.. tak som zvedava 😒
@lianka7 tak ale potom by sme si neuzivali to krasne kopkanie, mrvenie, natahovanie, priberanie, ranne nevolnosti, vseliake bolacky,... 😀
@veronika1417
@lianka7 😀 😀 ako keď prišla bambuľka - vy mladice si pamätáte ten seriál? 😉
dúfam, že to tak bude a budeme sa len tešiť z bábätiek a žiadne komplikácie 😉
@dominka757 z toho 3D sona si zúfalá? to nebuď, to nestojí za to. je to na nervy, ale nie je to až také podstatné. pekne rastiete, srdiečko búcha, drobec kopká, tak je všetko ako má byť a to je najdôležitejšie 😀
@micicka no jasneeee 😀 prisla stuhou previazana skatulka a v nej bola, bola, bola, bola a v nej bola, bola, bola, bola BAMBULKA!!! Dedo Jozeeef... ten umrncany, rozmaznany hlasok tak ale mile to bolo a celkom pekne to vychovavalo 😀
@veronika1417 ved to,ved to-toto stoji aj za ten porod,musim uznat teta 😵
@micicka Jasne ze si pamatame nasu Bambulku aj deda Jozefa 😀
@dominka757 Aj ja mam 10.8...uz sa neviem dockat!
nie z toho sona.. to uz ma preslo nejako.. z toho doktora... uvidim co bude nabuduce, pekne si pozistujem miery a vsetko a uvidim..ci od neho odidem alebo to uz nejako dobojujem 😠
@lianka7 ani mi nehovor, ja by som mala najradsej ten ultrazvuk doma, ale to by som tusim odrana dovecera len maleho pozerala 😵
@dominka757 to ja tiež 😵
@dominka757 no tak doktor, to je horšia vec. uvidíš ako sa bude chovať, či sa ti bude venovať. mne na poslednej poradni v 24tt len zmerali tlak, skontrolovali moč a popýtal sa ako sa mám. inak nič - tak tiež sa potom nestresuj 😉 a má ťa poslať na ten glukotest!
@micicka no moc mi kontrolovali len raz odvtedy co som tehotna takze to ako vobec nic... 🙄 no ten glukotest, na ten ma dufam posle 😖 ved potom urcite napisem ako som dopadla...

@deny19 ahoj ja som z PO. Termín máme 9.11