Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luseta2000 ja mám pracovnú dobu od 8:00 do 16:30 a pol hodku na obed .... do kedy vlastne robíš ?
@majoslava majka ja si tiež myslím, že ťa dr. dáva do poradne tak často preto že si mala už problémy a bola si aj v nemocnici, tak podľa mňa si v rizikovej skupine a preto tie častejšie kontroly. Mňa si môj dr. tiež dal do rizikovej skupiny tehuliek a už budem mať kontroly každé dva týždne a aj zakaždým ma bude pozerať či sa mi nezačal skracovať krčok. inak leží poctivo už druhý týždeň a aj poctivo užívam magnézium no Viki je stále dole, tak som povedala mm nech mi urobí hrázdu a že sa na ňu zavesím nohami nadol 😀 😀 😀
inak ja som tiež ešte nedostala ten prenatal box , pri prvom som ho dostala tuším až po 30tt, takže je to individuálne u každého dr. a po pravde nejdem sa za ním nejako potrhať, ani ho nepotrebujem, dokopy tam aj tak nič nie je 😉
@eviiinka to mas perfektne ja robim do 18.00 tej 😒
to mas dosť dlho, hlavne v zime, ked je tak skoro tma :( ja to neznášam, ja chodím v ime v podstate za tmy do roboty a za tmy z roboty 😠
@luseta2000 to mas dosť dlho, hlavne v zime, ked je tak skoro tma :( ja to neznášam, ja chodím v ime v podstate za tmy do roboty a za tmy z roboty
@eviiinka ved to , inka si neuvazovala nad latkkami, ja teraz pozeram aj latkove plienky, take tie tot -bots banbusove sa mi zdaju super na noc + jednorazovky , ale mozno skusim latkovky vyuzivat
baby kupili ste aj nejake boticky, capacky???
@veronika1417 ja som dostala , ale neviem či ich moc využijem v zime bude vačšinou vo fusaku alebo hrube ponožky alebo overal
@stefie no moja to ťa plne chápem ja som mala až nie tak hroznú, ale strašne zlú skúsenosť na pohotovosti v Ružinove ... klud už si doma všetko je ok a pôjdeš svojmu Dr.
@veronika1417 Ja som si spravila radost s jarnymi capackami c.15/16, dufam, ze bude krasna jar (nie ako toto otrasne leto) a slecna ich bude z kocika frajersky ukazovat 😀 Ake chces kupit? zimne ci jarne?
@stellamiapiccola jooooj ale su kraaasne 😀
@kiribaby no ved neviem 😒 preto sa Vas aj pytam holky moje ci to vobec treba ale citila by som sa cudne keby bola vonku zima a ja by som nedala nic na tie mini nozicky 🙂 aj ked bude mat milion vrstiev na sebe 🙂
jupiiiiiiii, ja mam kočiiiik, je taky krasny, presne ako na obrazkoch, uplne super sa s nim manipuluje aj všetko...presne taky ako som snivala, dali sme zaň majetok, ale dufam, že budeme spokojni.maly alex bude frajer 😉 normalne by som sa doňho aj nasačkovala 😎
ach jaj...co pozeram tak uz vsetky mate doma vybavicky asi len ja nic...sice mam doma vecicky po synovi ale on sa narodil v maji takze zimne veci budem muset nakupit aj tak...len kocik mame uz kupeny
😖
@veronika1417 a kedy ides na glukozu?
@luseta2000 inak ty si parkovala tam v tom dvore na tom parkovisku? lebo ked som tam chcela ist, ze to je sukromny pozemok...
@majoslava si super. diky moc. ja som to nakoniec ani nehladala,zabudla som,ale teraz som si to pekne vytlacila a pojdem na to...
dnes som bola na kontrole,hovorila som to mojmu lekarovi a povedal mi ze na bolesti chrbta mozem urobit akurat to,ze porodit! na to je ale este trosku skoro.haha tak uvidim ci cvicenie pomoze. aj segra spominala,ze ma nejake dvd pre tehotne,len neviem ci budem mat cas si to pozriet. uf
@ajvetka ja by som mala ist 3.8 ale musim to prehodit kvoli predporodnej priprave, preco? 😕
@luseta2000 hej, zbila ju... a dobre mala... vravim, vtedy si vzala dva tyzdne dovolenku...mne ked to mama hovorila, ze co pravila, tak som uzasla a este viac som sa divila, ze nezavolala ta krava policajtov...ze to nechala tak...kedze potom hned nastupila na dovolenku, tak predpokladam ze ju dobre zmonoklovala... 😀 😀
@veronika1417 🙂 babatko ale nema mat milion vrstiev na sebe, ale vraj len o jednu viac ako ty...moze sa telo sparit pod tolkym oblecenim... kvoli tomu su tie overaly a fusaky.. vyhnes sa tak spoteniu-tym padom vyrazkam neprijemnym, a tiez prehriatiu telicka toho drobatka v kocicku 😉 ja som sa toho drzala, a bolo dobre..napriklad v tych najtuhsich zimach ja tricko, rolak/v zime len rolaky nosim/ prip. sveter a budna...babatko dupacky, kosielka, pripadne svetrik, overal /taky dekovinovy sme mali/ v kazdom pripade a do fusaku...samoska nejake ponozticky, alebo capacky...no a na rucky rukavicky tenke bavlnene a hrube z overalu a ciapocka tiez tak, tenka bavlna na tom tepla ciapocka a salik cez tvar...
ach,zajtra glukoza,ble.... ☹
@stefie joooj ved tohoto sa ja bojim ☹ ja som strasny zmrzlos a netusim ako malu budem obliekat 😀 ved viem, ze asi naobliekanej ako cibulke jej asi nebude dobre 😖 uz mam naobjednavanych milion veci takych tepluckych pre nu, su kraaasne bude vyzerat ako plysovy macko 🙂
@drobcek801 drz sa!!!!
@drobcek801 neboj ja som si tym presla dnes a dobre..len ma este stale pali zaha 😒
@veronika1417 aj ja som zmrzlinar strasny... mne je naj, ked je minimalne 25 stupnov...aj v zime dnuka..drahy chodi v tricku a slipoch a ja hrube teplaky, tricko s dlhym rukavom, alebo rolak a este mikina...
4 D sono nam dopadlo dobre, malý je také vrtielko vkuse šermoval ručičkami a nožičkami a zakrýval si tváričku ale pani doktorka ho pomerala a zatial je všetko ok.

@eviiinka ja ma hodku na obed a to je nic moc pracovnu dobu od 9:00-18.00 no katastrofa