Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ddddddakujem 😉
@stefie no dufam,ze do tretice zvladnem a dik za podporu 😉
@kijusqa jej,uzasne,ste kocky,velikanska poklona,co ste zvladli a ze sa to vlastne uz v dnesnej dobe da aby babo bolo medzi nami a zdravucke,bojovnice zlate 🙂
@kijusqa Nelka je nádherná, želám aj nadalej veľa zdravíčka, nech rastie do krásy a robím vám obrovsk radost...muselo to byť hrozne ťažké
@luseta2000 neuvažovala som nad nimi,ale vela báb používa aj také aj také, tak to možno skúsim, kupim par takých a uvidím čo sa nám viac osvečí 🙂 jaaaj, nech už toto počasie skončí, nemám ani tušenia ked odchádzam ráno z domu čo si obliecť....od kedy som tehulka tak ma niekedy obleje taka horučava, že až ...
@veronika1417 ja chcem, určite kupiť 🙂 je to hrozne malinké,aj ked ich asi v zime nevyužijeme, ale tak na návštevu a par foto sa nam zidu 😀
@kijusqa joooj samozrejme, ze potesi 🙂 je nadherna ale prajeme vela vela vela zdravicka a sil malinkej a aj Tebe 🙂 len nech pekne pribera a rastie do krasy 🙂
dakujeme za pochvalu vsetkym a drzte sa a setrite 😉 inak ked si pozriete na foto plienku tak tie lekpy na plienke ake su veeelke tak to je plienka 0 (nulka-trosku mensia od newborn)tak si asi lepsie dokazete predstavit aka ja malinka
@ajvetka nie ja som isla pesi , ja robim v meste takze to nebol problem.
@stefie tak to mala fakt tvoja mamka odvahu 😀
@eviiinka no to mi hovor ja mam take navaly ze az 😝
@rajulko zacala mi v noci odtekat voda,z nicoho nic tak ma ma poslali na kramare ta som doslata injekcie na plucka pre malinku a za 2 dni musela ist von,ale vody som mala stale dost tak som myslela ze to potiahneme v pohode dalej ale ze tam uz hrozi infekcia ze musi ist von,tak ja chuda brusko mi zacala zrovna rast sam nevedela ake vobec velke je to babo a ci to vobec dokaze prezit take malinke lebo sak klasika zdravotnictvo nikto mi nic nepovedal,nevysvetlil co bude a ako tak som len cakala a chvalabohu vsetko dobre dopadlo,boli sme 2 a pol mes.na kramaroch v inkubatore a od 1.2 sme doma a tesime sa ze je vsetko OK(teda zatial!!!)
@kijusqa mala je fakt drobunka ale krasnucka, ak sa mozem opytat co sa stalo , preco si tak skoro porodila? mala si uz predtym nejaky problem. dakujem
@stellamiapiccola Babule ja som videla taky naaaaadherny overal na zimu v H&M, taky hunatucky bledosedy s bielymi vlockami, neutral.farba, fakt krasny a cena ze 19.90eur. Nemam na rozhadzovanie, ale je taaak krasny. Nemate prehlad v ake cene su overaliky? Ale teda nie je nepremokavy, ale velmi teplucky. Co vy na to?
@luci66 to nie je zla cena ale ake cislo a ci ho vynosi vies? treba to zvazit a ked jej das overal a fusak a deku aby sa neuvarila , no ja neviem nevyznam sa mozno ze jej bude fajn , k tomu sa ti bude musiet vyjadrit skusena mamicka 🙂
@luseta2000 🙂
@atima az by si nahodou ten zoznam niekde nasla, alebo az mate uz nejaka mamicka takyto zoznam, hodte sem, co mi treba na taky mesiac nakupit...nech nemusim este na Vianoce behat po obchodoch 😀 akoze nie ze by som to nemala rada, ale s drobcom to bude asi dost zlozite...
@majoslava ja som tiez z tychto cisel kupovala len nejake body, asi 2 overaly a polodupky na body. Aj ja si myslim, ze uz je lepsie kupit 62. 😉 inak pekna foto 😵

@kijusqa tak to je super.je to maly zazrak.dufam ze my tu vydrzime co najdlhsie ale mam taky pocit ze u mna to pojde skor.neviem ale furt mi to beha po rozume. drzte sa a hlavne Nellka.je nadherna kukala som fotky 😉