Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
aj ja sa pridavam, mam 4 kg navyse a prsia mi navreli do typu Dolly Buster 😀 😀 😀 😝
@mysti juuuj tak toto Ti normalne zavidim ja milujem les 🙂 ten vzduch, atmosfera, zvlastne farby, tiene, svetla, vone, vone z hribov... je to uzasne normalne zazrak 🙂 ja som povodne z Ba ale chodievali nasi s nami kade tade a aj v taboroch sme si uzili taketo veci a vzdy mi to bolo vzacne. Teraz som ale dost silny alergik a tak len spominat mozem ☹ ale ked sa trochu stabilizujem a mala bude na svete aj my vyrazime niekam do lesa 🙂 moj manzel miluje vylety akehokolvek druhu takze ten by utekal hned to len kvoli mne stale trcime doma
@zuzka051 z toho si nic nerob ja som malu videla ked som bola v 20tt a teraz mam dalsie sono az 30tt takze tiez ju dlho neuvidim a tiez nemam babu potvrdenu na 100% ☹ presne viem ako velmi ju tuzis vidiet. Musime verit, ze km kopkaju a rastu je vsetko tak ako ma byt 😉
@gab to je sranda lebo ja bezne nosievam tak 75C a niekedy D a moc mi teda nenarastli 😒 manzel len pozera ze nic? nezvacsili sme sa? By som ho zaskrtila neviem co si mysli, ci je to sranda tahat brusko a este aj cecky 😀
@mysti ozaj inak s tou vahou ja to mam tak ze v prvom trimestri som schudla a ratam to od tej vahy vtedy som pribrala 7 kg ale ked to ratam od povodnej tak to je 5kg takze ani neviem ci je to oki aj ked gyna vravi, ze sa rata od povodnej vahy. Nemala som malo ani predtym ja som mala 62kg takze ja nie som taka chuducka ako mi tu baby pisu 😀 len to na mne nie je az tak vidiet, ze mam tolko kilov 😀
@veronika1417 no veľmi rada by som ju videla a všetci z rodiny sa vypytuju či to bude baba no ale neviem snad hej 🙂 ani neviem ako je otočene bo citim aj dole aj hore
@zuzka051 to mna mala stucha stale dole v lavo ako od 18tt ju citim ale sem tam podla mna s hlavickou alebo s rucickou ma tak slabsie stuchne tak vyssie ako je pupok ale napriklad rano mi cestovala po bruchu 😀 aj som to odfotila - vydul sa mi pravy kraj brucha pockaj dam foto aspon sa zesmejeme 😀 len mi to chvilku potrva
@veronika1417 to je fakt, ja som predtym mavala tak 80D, teraz radsej nemeriam, esteze existuju elasticke tricka, tam sa to vopcha, ale zatial si na spicky topanok vidim, tak sa da, akurat si neviem dobre urobit pedikuru.... ☹
@gab ja tym, ze som nikdy nemala male prsia som si myslela ze ked budem tehu tak budem mat bombisky ale zatial nic tak ale nestazujem sa 🙂 stacia mi veru aj taketo 😀
@veronika1417 tak to si mala este dobru vahu, ja som mala pri mojej vyske 171 cm 72 kg....co je dost...ale ako vravim, ja ako som zacala pracovat, hlavne v druhej praci, ze len 8,5 h non-stop za PC (vyzadovala si to tak robota), tak som pribrala strasne...sralo ma to strasne, ale som vedela, ze chceme babo, tak som neriskovala ziadne drasticke diety....preto vravim, ze po porode musim aspon na tych 62-65 schudnut, lebo ma hegne! 😠 budem robit vsetko pre to, nech neostanem ako slon. Ja som brucho nikdy nemala, ja som nosila aj predtym tricka S-ka a dole velkost 38. Mam zadok a stehna hadam vacsie ako manzel 😠 😠
@mysti ja mam tiez sedavu praci za PC a niekedy aj viac hodin lebo som bola sefova a tam neplati ziadne take ze pracovna doba ☹ ale uz som dala vypoved ale kila isli hore aj ked som nemala cas ani len sa ist najest. Nepravidelna strava, sedava praca a sup zadok rastol 😀 hned ako som dala vypoved schudla som a otehotnela 😀
@veronika1417 no mrkni aj ked na tejto to nie je moc vidiet ako je na tom jednom boku cela vyvalena 😀 druhu stranu som mala taku splasnutu, cetuje si po tom mojom bruchu ako sa jej paci 😉
@veronika1417 no ja citim tiež dole ale už aj hore nad pupkom a ked sedim tak sa mi zda že aj niekde pod rebrom
@veronika1417 jej to je krasne aj mne to robil moj prvý syn,teraz mam asi vela slaniny lebo po nom mi zostalo desať kilov a nie a nie to zhodiť
ja sm pri malom pribrala 22 kil a zhodila 29, myslim, že vdaka kojeniu kojila som až kým som opať neottehotnela čiže 23 mesiacov 😉
Ahojte... dnes som bola v poradni 😀 ďalšiu mám až o 4 týždne doki má dovolenku tak ho trápilo že čo somnou bude "keby niečo" ale dúfa, že všetko bude OK 😀
pribrala som 3kg za posledné 2 týždne čo ma dosť prekvapilo, lebo mi začalo byť zle hlavne ked si večer umývam zuby....
začala ma trápiť zlatá žila ☹ tak veľmi som ju ešte vonku nemala ☹
@eviiinka aj ja sa pripájam.... všetkučko len to najsamlepšie 😀
@veronika1417 jeej krasnučke 🙂
@majoslava tak si pribrala tak ako ja...ja som s tiez divila, ked mi povedala, ze +3kg 😀
a ta zlata zila...jooooj, ani ja som to este nemala, ale iste to je dost neprijemne, tak nech Ti to rychlo prejde 😅
ja idem 4.8. na ten cukor a 18.8. mam poradnu, 31.8. sono-kde mi uz hadam na 100% povie, ze ci je to naozaj ten chalan 😀
@mysti @eviiinka ked som mala 18 som mala problémy s obličkami a odvtedy mám aj problém so zlatou žilou... nebola som s tým ešte nikde iba v lekárni som si kúpila masť a čípky a dávam si pozor... ale teraz mi malý tlačí dole tak ju mám vonku...ešte zatiaľ nebolí (klop klop) ale asi budem musieť zájsť k dokimu aj ked si myslím že mi tiež s tým nič neurobí ☹
ja idem na ten cukor v utorok... v RS mi povedali že môžem prísť kedy chcem 🙂 a doki mi bude volať za výsledky z krvi čo mi dnes brali aby som bola kľudná ked bude mať dovolenku 😀 😀
ideš ku Polievkovi?? však on má 3D sono tak by ti mal už na 100% povedať...
@majoslava nie, ja nechodim k Polievkovi, chodim len klasika do nemocky-tam kde je aj porodnica...bola som pri Nagyovi a pri Tyborovi. Nagy bol v pohode, vsetko mi poukazoval-je to zlaty pana a on je aj jeden z porodnikov. Minule mi nevedel presne povedat, lebo bol drobec zle otoceny-bokom, tak poriadne nebolo vidno... 😠 😒
@eviiinka tak gratulujem a uzivaj si 🙂

tak aj ja sa pridávam :
25tt
váha: +5 kg