Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 @harper ja neviem kde sa mam merat 😀 cez pupok ako sa ma pas merat mam 92cm co sa mi oproti Lianke veru nezda 😀 a tam kde som najsirsia to je tak nizsie pod pupkom kde mam malinku ulozenu tak tam mam skoro o desat centi viac a to som este aj po dobrom obediku so zakuskom a melonom 😀 😀 takze Lianka musela pouzit ten cinsky 😀
@harper do nosa jedine pinosol, ale ked si alergik, tak neviem, lebo su tam esencialne oleje... skus sa popytat v lekarni... 😉 ja si to davam, ked mam nadchu... aj malemu pod nos, aby sa mu lepsie dychalo pri soplikoch...
@veronika1417 to s tymi bedracmi mi nespominaj, mam mladsiu sestru, ma pomaly 28 a oblieka sa tak... ale nepocuva ma, ze vyzera ako snehuliak... 😅 🙄
@lenica81 co jej trci slaninka 😀 niektorim muzom sa to paci 😉
@veronika1417 skusim teda asi ten sterimar. Ja som sa merala cez pupok.
@veronika1417 Moja,žiadny čínsky meter,veď ja som merala tam obvod,kde mám najväčšie bruško a veď ty ho máš ako ja srdcooooo 😵
@harper vyskusaj hadam pomoze inak ja som taky alergik ze beriem aj lieky pocas tehu a aj spray do nosa Rhinocort ☹ vraj to malej neskodi ale davam si len ked musm
@lianka7 nie, nie 🙂 tam kde som najsirsia mam o desat viac 😀 ale to je aj na foto vidiet kde si Ty odomna 😀
@veronika1417 Ved ty si taka cudunka,ze az...no kolko vazis a merias?Ved foto ma neoklames 😀
@harper Krasna postielocka,taka babikovska 🙂
@veronika1417 chudunka som chcela napisat 😀
@lianka7 moje to radsej nie verejne 😀
@veronika1417 aj cudunka je fajn vyraz 😉
@veronika1417
@harper Alergik som sice aj ja,ale ja mam potravinovu alergiu-na kravske mlieko....takze syry,jogurty,mlieko,mliecne cokolady mi robia na tvari a v crevach hotovu sarapatu...a to teraz riesime stale v poradni 😖
@veronika1417 ten rhinocort mam aj ja. tak precitam navod
@veronika1417 Nooooo,to sa mas zaco hanbit....ved si TEHULKA:!!!Ja sa s mojimi mierami chvalim,s mm sme sa dnes smiali,ze mam idealne miery 80-90-95 😀 😀 😀
@harper tam je ze namju tehotne ako na vsetkom ale mne to lekari dali 😒
@lianka7 no ved to aj mas 😀 som si pisala so sesternicou na FB ona len minuly tyzden porodila, som videla, ze si prihlasena no nestihala som 🙂 aj teraz musim koncit lebo ideme fuc na navstevu 😒 sa mi nechce 😒 ale aspon sa budem chvilku pohybovat 😉
babule nejaka holka menom cupalova DARUJE vecicky pre chlapca!!!!!!!!!!!!!!!!!! neviem ake nevidela som len to dala ako oznam tak kto ma zaujem pozrite a mozno sa vam zadarmo aj oplati 🙂 my cakame babu inak by som mrkla aj ja 🙂
@veronika1417 ja neviem, skus uvidis 😉
@harper jaaaj ved to je najhorsie ze skusam 😀 ale v poslednej dobe ako som tu uz pisala aj dost priberam 😀 takze mozno by som to ani nezbadala 😀 a to ledva fucim aj po melone, co som do seba napchala a od rana tie kolaciky 😀 brutal toto!
ahoj dievčatá asi ma šlaktrafí začínam byť chorá hrdlo a hlava sople ☹ ☹ nestíham tu dnes ani čítať behám kade tade
uff, veceru mam za sebou - rybaciu pomazanku, neviem ci som to zase neprehnala. Za chvilu zacne mala urcite vyvadzat, co zacne okolo seba vsetko rozhadzovat aby si spravila trochu miesta 😀 😀

@harper ja mam tiez na to alergiu a silnuu 😠 pomahaju kvapky z morskej vody Sterimar mozu sa aj tehu a su odporucane prave alergikom lebo obsahuju len mangan a morsku vodu. Zmiernia opuch sliznice a vyplachne Ti to nosik 😀