Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 no,ja pisem len za seba.Mne to tak vyhovovalo,ze dali malej nausnicky uz v porodnici.Bolo to zadarmo[len tej sestricke som dala bonbonieru]a nemusela som neskor zazivat stresy z placu malej.Moja sesternica davala totiz svojej dcere prepichnut oska az u pediatricky,ta ju vyhnala na chodbu a sesternica si vypocula strasidelny plac malej z ordinacie.....Mne malu vzali,o 10minut prisli nazad a mala uz bola okraslena.A vobec neplakala.
jeeeej, dakujem dievčata, tak to znamená, že už som v 7 mesiaci 🙂
pametam sa, ked sme si tu pisali a boli sme na konci 3 mesiaca 🙂 ani som netušila že to tak rýchlo ubehne 🙂 asi sa vám budem zdať divná, ale až dnes ked mi moj drahý povedal maminka, tak som sa tak zamyslela, ja naozaj budem Mamina 🙂 🙂 🙂 ♥
mamicky, ktore uz mate skusenosti... chcem si ist kupit teraz v zlave plienky a neviem kolko ktorych...
pampersky maju newborn 2-5 kg po 27ks alebo po 54ks
a mini 3-6 kg maju po 62ks
myslite si, ze tie newborn budem dlhsie pouzviat, alebo mi staci len na par dni tych 27 ks a potom uz vyuzijem tie mini?? Alebo mam kupit radsej vacsie balenie a miniem ho... nechcem ho potom zbytocne vyhodit, ze babatko bude do nich velke...
@veronika1417 @stefie nápodobne je to prvá skúsenosť, takže len podľa sily rozlišujem ručičky od nožičiek (riťku a hlavičku určite nie) ale zreteľne už cítim aj pohyby, presuny, vrtenie, točenie, presne ako Veronika píše - cestovanie po brušku 🙂
@eviiinka ja sa riadim podla tejto stranky http://tehotenstvo.academy.sk/
@blackrose ja som kupila tie 2-5kg jeden balik 78ks a dva baliky 3-6kg 72ks.. tie najmensie budes potrebovat podla velkosti baba, ale len cca mesiac...nanajvys...vies, nie je dobre stahovat brusko babatku a ked ude mishelinek, tak ako bianka nasa, tak tebe samej bude nedobre lucku zapinat...ona sa bude citi duplom zle..mmoj nazor z bianky...
@eviiinka kuk tabulecka uz som ju sem niekolkokrat davala 🙂
@veronika1417 dakujeem 🙂
Jeeej mame zapisanu 3OO-stu stranu a o chvilu 9OOO prispevkov 😀
baby,v bazare som videla mnoho ponuk plienkovych nohaviciek pre dospelych.Baby to ponukaju do porodnice.Aj my mame doma 3 baliky tychto ,,plienok,, po babke,no veru mna ani len nenapadlo pouzit ich v porodnici 😲 Ved tam nas hresili aj za ,,nohavicky z vlozkou,, ze mame byt naholo a keby som si dala dospelacku vlozku,vsak by som sa parila,nie?No rozmyslam,ze aspon v noci bu to nebolo odveci.Co myslite?
@karap existuju inak take sietkovane nohavicky, kde je vramci nich prisita vlozka... nepredavaju toto v bazare??
Lebo to su priamo poporodne jednorazove nohavicky a tiez za ne v niektorych nemocniciach hresia, ale tak ja si ich kupim a ked nebudem lezat, ale budem chodit, tak si ich dam

@eviiinka ja sa orientujem podla tejto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lucia.kl/alb...
tabulky a vychadza mi to...