Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 oki idem si Ta mrknut 🙂 mne sa zase zda, ze mne trosku postalo tak ale mna je dost 😀 a nastastie aj vaha sa trosku stabilizovala 😀 na tie zrasty asi nic neexistuje vsak? To je hruza, co vsetko clovek podstupuje ☹ tie co nemame jazvy a zrasty mozeme byt veru rady. Ja mam jednu mini jazvu po slepaku ale spravili mi ju uplne super tak nizucko, ze brusko hoci mam nizko tak jazvu mam este nizsie a nenatahuje sa mi a ani mi neprekaza teda zatial, mozno ked bude brusko este vacsie tak sa nejako prejavi ale zatial je pokoj.
ahoj tehulky ako sa máte, ja dáko stále nemám čas ... trolino ma pobolieva bruško ako by to chcelo už vypadnúť ! pánečku tak už 3 trimester, ale to letí.objednala som si konečne 1x nočnu košelu už je na pošte aj nebesa mega sadu tak tu ešte čakám a dnes aj nový vysávač lebo mi všetko horí pod rukami 😀 . Malá sa stráááááášne vrtí také kopance dostávam 😉
@lucifa vitaj 🙂
@luseta2000 prepáč, že až teraz píšem, nebola som tu od štvrtka ... hej maju ich tam, ja som kupovala v Eurovei, maju aj rifle, aj nohavice, aj kratase 🙂
@stellamiapiccola ahoj, caute baby, nas drobec mal tiez vcera poriadnu diskoteku, cely den sa mrvil a kopal, hroza... 😀 aj mna pobolieva podbrusko, ale tiez si myslim, ze uz ma drobec trochu zacina tlacit 😕
Zajtra ideme so svokrovcami na "vylet" do Kosic, svokra povedala, ze pojdeme kuknut este nejake vecicky a ze pobehame kus po meste a tak...celkom sa tesim, len nech nam neprsi, lebo toto pocasie je fakt hrozneeeee 😠 pozajtra ideme do BA na letisko pre svagrovcov-vracaju sa z dovolenky, tak budeme mat zbehane cele Slovensko 😀
taaak, my už mam aj postielku, len tie "špiny polske" nam tam nedali všetky šrobiky 😠 tak postielka je napoly poskladana a musim čakať kym ich drahy dokupi 😖
@dominika_sk Kupovali ste v Polsku?Kolko vas vysla?
@dominika_sk ahoj Domi, no ja mám nábytok od poliakov a chcela som dokúpiť 2ks koliesok na šuflík pod postieľku a že to len sadu môžem 15ks ahahaha tak som sa smiala čo budem s 15 ks 😠
@veronika1417 Spytam sa este dr.na tie zrasty...ale pochybujem,len pretrpiet nejako.Vacsinou tie bolesti trvaju 10 min...Aj mne sa zda,ze brusko ti oproti predoslym foto nenarastlo.Ja som za tyzden u svokrovcov kilo pribrala-pekne 😀 😀 😀
@lianka7 len priberaj moje, mozes si to dovolit 🙂 no ja som rada, ze to s vahou u mna trosku ustalo lebo na buduci tyzden mam poradnu a ked to preratavam ako chcem ak aj teraz uz nic nepriberiem tak som pribrala dost 😀 ved to bude od poslednej poradni presne mesiac a pribrala som 4kg. Ked citam, ze tyzdenne by to malo byt 0,5kg 😀 som si to dala krat dva ved co 😀 😀 😀
@veronika1417 No to mas preto,ze prve mesiace si chudla...lenze na tebe tie kila voooobec nevidno...A co ja viem,ja tu vahu akosi neriesim...kym mi sestricka nepovie,ze je nieco zle,tak som spokojna-hlavne,ze drobcek je ok...A mozem ja za to,ze mi chutia grilovane klobasky? 😀 😀 😀
@lianka7 nie, kupovali sme tu, v žiline, ale to je ta KLUPS safari a to je polska. stala 60 eur a matrac sme kupili pohankovo-kokosovy a ten stal myslim 24 eur.
@dominika_sk to su fajn ceny...myslela som,ze to vyjde viac,potesila si ma 😉
@sona367 inak aj ja som dostala v noci dvakrat krč do nohy, čo sa mi stalo asi po piatich rokoch.a pritom si davam magnezko šumive, tak dvakrat za tyždeň, viac nemožem, lebo tlak mam tak 84 na 49 (posledna poradňa)
@stellamiapiccola no čo ti poviem, ti polski obchodnici... 🙄 na jednej strane by ti predali aj vlastnu mater, ale na druhej keď predať, tak zarobiť!
@dominika_sk ufff teda a to ja stresujem ze mam nizky tlak 100 na 60..... tlak nejako súvisí s tymi kŕčmi???
@lianka7 som to tu resnorila všetko dookola, kde je najlacnejšia...keď je to jeden vyrobca, ten isty matrerial aj všetko, tak prečo davať o 20 a viac eur navyše...
@lianka7 nooo mnamky 😀 Ty mas presne podla tabuliek, co si pribrala takze bud uuuplne spokojna 😀 som citala, ze 6,5kg az 10kg je v norme 😀 si mozeme dat papkat 😀
@sona367 magnezium je proti krčom, ale znižuje tlak. 😔
@veronika1417 No vidíš,ja dnes mam na plane buchty na pare 😀 😀 😀
@dominika_sk No veď jasné,naozaj si super vysnorila-my tiež ideme teraz riešiť postielku a plienky...to budu posledne velke investicie 😅
mne vcera povedal moj muz, ze som ako velryba, ma normalne nastval.... 😠 mam +9kg zatial, som si myslela, ze ho zabijem 😠
@lianka7 blaaaznis??? ja mam na ne chut uz cely tyzden!!! 😀
@veronika1417 tak príííd,mam domace-manzelova starka nas vybavila,aj knedlou domacou-mnaaaaaam 🙂
@mysti mne moj povedal, ze : ,, nejako nam prdelka narastla"... a ked som si na neho sadla, ze : ,,opatrne milacik uz to nie je to co pred troma mesiacmi" ... taku som mu slahla! 😀 som povedala, ze si to s nim rada vymenim kedykolvek 😀
@dominika_sk a niesi potom pri takom nizkom tlaku moc unavena??? asi to necham na masaže a na tatove sikovne ruky, lebo by som asi cely den prespala 😀
@lianka7 nooo domace to je inaksia kvalita 😀 mnam a keby este so slivkovym lekvarom tak som u teba hned! 😀

@veronika1417 Ahojky moja zlatá,veru pobolieva ma to čoraz častejšie ako si malý robí miesto a tlačí mi to tam ☹ Ale musím to vydržať...bruško veru narástlo-aj mamina,čo ma týždeň nevidela,povedala,že som narástla.Pridala som dve foto z výletu a keď mm príde z práce,tak ma odfotí 🙂