Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Zajtra ideme na morfologicky ultrazvuk, trochu neskoro, ale kedze som sa zobudila len pred 2 tyzdnami, ze by to bolo vhodne a skor nemali termin, tak sa ideme s mm pozriet na nase babatko zajtra 😉.
Dufam, ze bude vsetko OK!
Ozaj, idete si nechat zobrat pupocnikovu krv? My sme pri Arturkovi nechali a nechame aj teraz, nech si deti nezavidia 😎
@blackrose ja mam zimny fusak este po mne co som bola ja so sestrou mala je to asi 31 rokov 😉 ale je uzasny 😀 taky dnes uz nekupite. moja mamina ho nasla a krasne vycistila, vnutri je normalne kozusina taka oko ovcia a navrchu je cerveny.. tesim sa.. do autosedacky nie fusak iba deku
@veronika1417 ahoj cica a vy kde ste dnes boli haaa? ste nám tam s drahým chýbali, ako ťa bude masírovať čo?! 🙂
@eviiinka nie, nie, to nemusi každej žene tiecť a vôbec to neovplyvňuje to, či neskor budeš mať mlieko 😉
@micicka jeeej ahoj akurat som dovolala s Jahnatkovou, ja mam uz dva dni problemy ale nechcem to tu rozpisovat mrkni vyssie lebo som to uz niekolkokrat pisala. V skratke tvrdne mi brusko a citim tlak a dnes som isla k doktorke ale ma dovolenku ☹ ale Jahnatkova tvrdi, ze mam radsej ist ☹ hned sa ma opytala co sa deje aky mam problem a vraj by som mala ist ☹ tak trosku bojim - bojim lebo som sa akurat tak fajn ukludnila ☹
@veronika1417 ved ani ja som nevedela nikdy pred tym cez den spat a teraz nemam problem zalomit aj na 2 hodky 🙂 mm sa mi tiez smeje, ze aky som spachtos 🙂 najhorsie je to teraz v praci, to premahanie sa, aby som nezaspala za stolom...
@kaia my sme sa rozhodli, ze to nenechame... videla som jeden dokument na STV Reporteri o pupocnikovej krvi a na zaklade toho som sa na 100% rozhodla... do vtedy som bola vzdy na 100% za! 😒
@luseta2000 do kocika mat fusak urcite budem 😉 a je super, ze este mozes vyuzit po sebe 🙂
@veronika1417 jej moja zlatá to vážne 😒 nečítala som veru dozadu čo si písala. tak keď máš nejaké ťažko, radšej choď k doktorovi. istota je istota, za to nič nedáš. čítam hore, že tvoju dr. zastupuje nejaký niktoš? ktorý? ani magnezko nepomáha? ak si si dala a nezabralo, tak veru utekaj!
@dominika_sk dakujem 🙂
@veronika1417 Dakujem, aj nám sa páči velmi toto meno 🙂 moji rodičia tiež hovoria, že bude ako psík 😀 ale tak čo už, u nas na sídlisku je jazvečík a vola sa Zuzka 🙂 no a ačo 🙂 🙂 🙂
@stefie, lacne to teda nie je 😒.
http://www.ceptra.sk/praktickeinfo/praktickeinf...
@veronika1417 Moja,len pekne chod k niekomu zastupujucemu...urcite.Mozno to nic nie je,ale budes pokojnejsia.
Ja som sa prave objednala na tu gukozu,boze,ved den predtym po 20.hodine nemam nic jest...a test bude trvat do 9.hodiny na druhy den-ved ja bez jedla neprezijem...trafi ma,ved teraz jem po kuskoch pomaly kazde dve hodky 😠 😠 😠
@lianka7 ja mam glukozu 15teho, mne nevravela nic , ze by som nemala jest den predtym.... idem tam na 6:00 a 2 x mi budu odber robit kazdu hodku, hadam budem do 9doma. Inak mam paniku, lebo ak si drahy nevybavi volno neviem ako to tam zvladnem s malym, tak dlho.... a tiez si myslim, ze ak mi to daju tak skoro vypit a na lacno, tak to pojde hned von. Aj vcera som mala rannu nevolnost, stihla som sa len rano napit vody a hned to islo von...... no bude to zabavne 😀
Baby mám jednu otázku, dufam, že ma tu za nu neodsudite ☹ chcem sa len opýtať či je tu nejka mamička čo pred tehu fajčila 😕
@veronika1417 ja som pri prvom použivala lovelu teraz chcem skusiť dreft inak musiš skusiť ale určite sensitiv, rovnako tak aj avivaž
včera som bola na cukor vyysledky su ok no aj tak kvoly tehotenskej cukrovky pri prvom tehu musim byť sledovana 😢 , takže opakovane odbery každý týžden
@eviiinka ja ale neviem aku velkost, mne kamosky hovoria ze aspon 68 lebo to nema byt na telo tak asi taky kupim.inka som pocula ze veuroveii je obchod prenatal, ktorry maju rusit tak sa tam pojdem pozriet , mozno ze budu mat nejake vypredaje
@luseta2000 o tom som ani nevedela, tak sa pojdem pozrieť 🙂 jasne určite ho treba kupiť trošku večší, kedže mu pod neho niečo dáme a bude mať aj plienku 🙂

@blackrose jasne, ze som 🙂 ja som v prvom vobec nebyvala unavena a ani nikdy v minulosti som nedokazala cez den spavat a teraz??? Manzel pozera formule a ja si tak dobre pospim akokeby som prespala celu noc a ked sa preberiem tak sa mi len smeje ako som zalomila 😀 a aj rano ked ho odprevadim do prace pokojne si hodku dve este podriemem a to vobec nechape ked mi nahodou zavola a zobudi ma lebo ja som naozaj takyto spachtos nikdy nebola 🙂 ale o mam robit? Na mna to tak nahle pride, ze sa mi oci same zatvaraju 😀