icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stellamiapiccola
12. aug 2011

@niki_lv každé dieťatko vyžaduje niečo iné, aj každý pediater ti povie iné a ešte aj laktačné sestry , riaď sa sebou samou ak tak Pediatrom ktorý ťa bude sledovať

stellamiapiccola
12. aug 2011

@lianka7 tak snáď to je ok , snáď sa dá na nich spolahnúť 😉

lianka7
12. aug 2011

@stellamiapiccola snáď ano,i ked bojko som.... 😉

dadda02
12. aug 2011

no teda, baby, vy ste tu toho stihli popisat 🙂) Chcem sa opytat na vas nazor ohladom predporodnej pripravy. Ja som prvorodicka, s detickami skusenosti aj mam (kupanie, prebalovanie a podobny zaklad), ale rozmyslam, ze by sa mi asi zislo nieco ohladom dychania a tlacenia pri porode. Predsa len asi na takto zaskolene mamy sa v nemocnici pozeraju inak...alebo? Mate skusenosti? A neviete, ci sa daju absolvovat len niektore hodiny? Lebo zase vysvetlovanie toho, co znamena ktora znacka v tehu knizke, ci cvicenie na fit loptach, o to nemam zaujem, tieto veci zvladam aj doma zadarmo 🙂

veronika1417
12. aug 2011

@lianka7 joj moje citala som, ze si chytila kliestov aj ze sa Ti to zapalilo ☹ teda ze prebehla zrejme alergicka reakcia ☹ to je taka smola tak ale este dobre, ze to nie je zavaznejsie a nebol infikovany alebo tak ☹

veronika1417
12. aug 2011

@lianka7 myslim, ze penicilin je v pohode a hlavne ked to nakazal lekar tak to ber! Mozes si inak este viac ublizit. Nie je sranda teraz zatazovat telo nejakou alergickou reakciou alebo zapalom ked si tehu. Len sa mi pekne liec moje 🙂

lianka7
12. aug 2011

@veronika1417 Dakujem moja,hadam to rychlo prejde a penicilin zaberie...rodicia v noci cestovali na dovolenku,radsej som ani nic nehovorila,lebo mamka,ta by celu dovolenku panikarila a nic by si neoddychla... 😕

veronika1417
12. aug 2011

@lianka7 dobre si spravila, urcite by sa trapila a Ty to predsa vsetko zvladnes 🙂 si pod dohladom lekarov a tym, ze budes mat ucinnu latku v tele chrani aj Patka a aj seba takze ak by aj nejaky zapal chcel zautocit nema sancu na vas dvoch 😉

lianka7
12. aug 2011

@veronika1417 Ano,bojujeme s Paťkom 😀 A ty sa ako mas,uz je to lepsie?nemas take tlaky?dufam,ze lezis!!!

monculik5
12. aug 2011

ahojte baby 🙂 chcela som sa informovat či použijete niektora pri porode DIANATAL gel dakujem 🙂

lianka7
12. aug 2011

@monculik5 No na to sa chcem spytat mojho dr...

dena
12. aug 2011

@lianka7 penicilin som brala, ked som bola s malou tehotna a bolo vsetko v poriadku...tak sa neboj...myslim ze o je jedno z velmi mala antibiotik, ktore sa mozu davat aj tehotnej...drzim palceky nech vsetko dobre dopadne a ty sa budes citit lepsie 🙂

blackrose
12. aug 2011

@monculik5 planujem 🙂 uz som si ho chcela aj kupit, ved nech ho mam doma, ale mm ma zastavil, ze nech sa najskor poradim so svojim dr.

monculik5
12. aug 2011

@lianka7 no ja som to pozerala na nete a je to naozaj zaujimave 🙂 tak nad tym uvažujem 😉 ja len či už nahodou to nema niektora kupene a kolko to tak stoji lebo som čitala že tak okolo 100e

monculik5
12. aug 2011

@blackrose no aj ja sa chcem spytat dr. čo povie 🙂 ale pozerala som vydeo ked dali ten gel a vyzeralo to dobre 🙂

lianka7
12. aug 2011

@dena Dakujem krasne,snad aj mne pomoze 🙂
@monculik5 Ano,je to drahe,ale pozri aj tu na fore,lebo baby ,ktore si to kupili a nakoniec mali cisarak,tak to predavaju o cosi lacnejsie...

monculik5
12. aug 2011

@lianka7 Dakujem pozriem 🙂

stefie
12. aug 2011

caute baby...dnes som sa dozvedela, kamaratovej drahej sa narodilo babatko..uz mam aj fotku..malinka je nadherna... ale co je zaujimave, od piateho mesiaca im tvrdili ze bude chalan a nakoniec sa im dnes narodila princeznicka 😀

monculik5
12. aug 2011

baby ešte by som sa chcela opytat je tu niektora z vas čo bude rodit v Trenčíne?

luseta2000
12. aug 2011

@monculik5 ja o tom uvazujem a chcem sa opytat svojej gyn .

leslyelee
12. aug 2011

@veronika1417 😀 😀 Jóóój, no pekne... A predsa 2 hodiny je dosť dlhá doba. Aj mne to dosť rozhádzalo žalúdok ☹ Ale tak snáď keď ti to dá druhý krát tak to niako zvládneš a keď nie tak do tretice všetko dobré, držím palce 🙂

veronika1417
12. aug 2011

@leslyelee haaa no nic takeee 🙂 do mna to uz nedostane nikto 😉 nech mi zoberie krv, odmeraju cukor tam a bude to urcite oki 🙂 len uz ziadne gebuziny!

leslyelee
12. aug 2011

@veronika1417 A ak sa smiem opýtať, koľko ti dala tie 3 deci alebo pol litrák ? 😀

monculik5
12. aug 2011

@luseta2000 jasne bude najlepšie sa informovat usvojho dr. 🙂

veronika1417
12. aug 2011

@leslyelee mne nedala nic 😀 ja som to mala vypit este doma a prist ked prejdu dve hodky. V lekarni som si kupila 75g glukozy a mala som to zarobit do salky teda 3 deci vody a to je cele, este ked tak pridat citron.

monculik5
12. aug 2011

prepačte že som sa tu na drzaka vtrela a stale chcem niečo vediet ale ta glukoza je naozaj taka hrozna ako tu niektore píšete? lebo mna to ešte len čaka ☹

leslyelee
12. aug 2011

@monculik5 Tak podla mna je to úplne individuálne... 🙂 Neviem ako pre mna bolo najhoršie to vypiť lebo je to sladké a to ja nemusím moc inak celkom v pohode, dalo sa to no 😀 Ale tak určite lepšie jak keby to malo byť slané 😀 😀 😀

blackrose
12. aug 2011

@monculik5 ako pre koho 😉 ja som ju mala 2x v priebehu tohto tehu a ani raz mi to neprislo hrozne, len teraz druhy raz som mala palenie zahy, ale to teraz mavam zo vsetkeho sladkeho alebo kysleho... dokonca ma to zasytilo, tak mi ani nevadilo, ze som na lacno... podla mna sa to uplne dalo zvladnut 🙂

blackrose
12. aug 2011

@monculik5 inak odporucam to vypit naraz a ziadne oddychovanie medzi tym 😉

zuzka051
12. aug 2011

@monculik5 aj ja sa tam chystám rodiť,bola som tam aj prvý krat pojdem aj teraz 🙂