Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte babule.. ešte spíte? ludia aj vy už cez noc neviete ako spat? ja vstávam strašne ráno dolámana.. ma boli velmi chrbát.. ☹ ale na chrbáte nespím na bokoch spávam..
@palinkova87 ahojky, tiež mám pocit že vstávam viac unavená ako ked večer idem spať, bolí ma celý človek, som mrzutá, potom celý deň len po všetkých štekám ako pes, ach jaj, nech už aspoň začnem funguvať školka , nech už je malý aspoň pol dňa v inom prostredí, je to na nervy
od pol šiestej so na nohách, práve zaváram slivky, ma ide poraziť ako sa mi nič nechce a to ešte aj malý vsta hore riťou, len mi žere nervy od rána, fuj to bude dnes dlhý deň a asi aj nafigu celý týždeň ked už v pondelok ráno to vyzerá takto 😖 😠
@henrieta44 no kks.. ide ti malinký do školky?🙂 no moj muž sa čuduje, že s čoho ja možem byt unavená, že ja som doma a on chodí do práce .. vtedy by som ho zabila.. 😠 😠 😠 😠
ide ale až o dve týždne, už by som potrebovala mať pokoj, som na PN-ke, mala by som v podstate len ležať, ale to pri 3 a pol ročnom dieťati akosi nejde, a nehovorí o tom ako ma stále malý bombarduje aby sme išli tam a tam čo samozrejme nemôžem, jednam preto, že ma stále strašne bolia kríže a len trochu niečo porobím a ide skapať a jednak preto, že je v našom okrese nová posudková, ktorá chodí jak s nasolenou riťou po doktoroch a kontroluje PNky a dokonca chodí aj na kontroly k tehotným, že či je PNka opodstatnená, ale čo už , takto to vyzerá ked iniciatívny blbec dostane funkciu 😒
mne zase manžel uzná únavu
@palinkova87 mne zase manžel uzná únavu , je zlatý vo veľa veciach mi pomáha
@henrieta44 ale to pomáha aj on,ked sa mu chce.. len nevie pochopit, že som tehotná a tieto posledné mesiace budú pre mna dost 😀 už aj vonku spomalujem s chodzou a on, že čo sa vlečiem.. tak mu hovorím tak maj ty takúto zataž.. tak potom zmlkne 😀
no neviem ale posledne dni sa mi snivaju take hluposti a najhoršie na tom je to že si to rano ešte aj pamätam 😖 Doposial som nesnivala alebo si to nepamätala.
@lenka1108 no zavidiet nemas co 😀 lebo kedze ,,to,, ma muz malo,potom je hned hotovy a ja mam bolesti este dalsie 3 hodiny 😖
Takze so sexom koncim.
Desim sa tohototyzdnovych horucav 😲 Dufam,ze ich vsetky prezijeme v zdravi.....
Idem na 3-4 dni k rodicom,tak tu nebudem,no hned ako sa vratim,som vasa 😀
Drzte sa baby,davajte na seba pozor a hlavne vyhybajte sa slnku a vela pite!!!!
@karap naštastie Holandsko je v tomto super 🙂 počasie je tu priaznivé k tehulkám... len ked prší tak už mi to lezie dakedy na nervy hihi 😠 hlavne, ked mám naplánované, že ideme poobede vonku a zničoho nič sa zamračí a už prší ... vtedy mám na to nervááááá
@karap
@veronika1417
@lenka1108 Baby,co sa tyka nasho sexu-je to cca raz za mesiac a teraz uz asi dlhsie nebude,lebo ja sa bojim, aj mm a mozno aj z toho mam slabulinke bolesti-take stipkanie,neviem to lepsie definovat. Ale ako veronika pise,take nevinne tulkanie si vyzadujem 🙂 🙂 🙂
Ahojte tehulky, ako sa dnes mate? Ja mam dnes poobede 3D utz tak sa tesiiim, potom hodim par foto ak bude Nelka spolupracovat 🙂. Inak aj ja mam pocit,ze je trosku nizsie, to je normal v tomto tyzdni tehu? Inak mam otazku: Je lepsi fusak z ovcieho runa alebo z fleecu? Pekny den
ahojte tehulky 🙂
ja som po tyzdni opat v praci ☹ a to som sa tesila, ze som tie horucavy prezila v pohode doma a tento tyzden nas cakaju este horsie... 😖 uz nech je po lete! Normalne prvy krat, co sa netesim z leta... 😅
Hadam tieto 4 dni nejako prezijem a od piatku mam zase tyzden dovolenku a ideme na predlzeny vikend do nizkych tatier, tak tam by malo byt prijemnejsie 🙂
jééj baby sex ? to čo je prosím Vás, najprv ho odmietal manžel, že aby sme niečo nepokašlali a ja som na neho naliehala zbytočne, no a teraz nalieha on na mňa ale ja akosi nemám chuť, respektíve energiu, chuť by aj bola, len nevládzem 😒
no my zatiaľ darčeky k Vianociam neriešime, ani to nejako extra neprežívame, darčeky sú dôležité pre malého, jemu niečo pekné kúpime určite, my s mm si nejako extra darčeky nedávame, takže to riešiť namusím, konieckoncov ten najkrajší dostane v predstihu a ak to bude naozaj dievčatko tak to bude ten najväčší darček pre všetkých členov rodiny aj pre mojich rodičov aj pre svokru, takže tie Vianoce budú trošku iné no myslím že o to krajšie 😉
@mysti @harper ja som si zatial kupila cislo 1 a pre istotu 2 ks, ale ako tak citam, tak si urcite este dokupim aj cislo 2 tiez 2 ks a potom uvidim... ked tak, mm zbehne do drogerie a kupi 🙂
zatial to tak riesim so vsetkym co si nie som ista co a kolko budem potrebovat... ved ked mm poviem, tak mi to este v ten den kupi a prinesie 🙂
@perlaoceanu jeden obchod je na na Vlcincoch, vola sa : PRE DETI a je tam velky vyber kocikov...je to smerom do Rosiny...a potom na Solinkach vedla Forstingeru pri Metre v DAPE....
ahojte tehulky,dlho som tu nebola ale vsetko uz som si docitala.dnes bude zasa sparno a ja sa musim trepat na sono prsnikov a ktomu este na obed lebo tak ma objednali,tak drzte palce nech vsetko dobre dopadne.ja mam fibriadenom na prsniku tak ho idu zkontrolovat.mam trochu strach a k tomu to bude boliet kedze mam prsniky citlive a naliate.uff
@karap a to ja mam odkial vediet??? 😀 podla mna je to podla toho ako sa citis, ja mavam lepsie dni vtedy by som zvladla aj Everest a inokedy... 😒 citala som, ze niektori lekari sex odporucaju ale su aj taky co sex neodporucaju dokonca pocas celeho tehotenstva, takze ziadny sex hned ako zistis, ze si tehotna - tak si vyber 😀
@palinkova87 ahojky no ja mavam uz tiez nejake krusne noci 😒 vecer sa ledva vleciem do postele co som uplne unavena, potom si dlllho neviem najst polohu lebo malej sa nelubi tak kopka a ja som zvyknuta spavat na chrbte takze na boku je pre mna trapenie zaspavat, tak ale kvoli malej sa snazim a celkom sa mi dari. No najhorise je, ze kym zaspim idem 10krat na WC a to neprehanam a potom sa ako debilko zobudim o druhej v noci a nemozem zaspat tak chodim ako bludny holandan a pritom unavena som ako pes takze nechapem 😒 a to mam stastie, ze nechodim do úrace ako niektore z vas to by som sa domov asi plazila.
ahojte, normalne ma vie vyviest z miery, ze nevladzem ako by som si predstavovala a ze organizmus mi hned da pocitit, ze prehanam.....nikdy by som neverila, ze tehotenstvo toto so mnou porobi... 😀
@zvedava17p asi si to velmi lahko predstavujeme a v skutocnosti je to velka zataz na organizmus 😉 ja zboznujem ked niekto povie, ze kedysi zeny rodili na roly a ked porodili pracovali dalej - tak toto ked niekto zo seba vypusti tak to fakt zboznujem 😀
Babule ako ste na tom s priberanim? Dari sa vam 0,5kg za tyzden??? 😀
Ahojte baby, tak ako kukam-preberali ste tu sex...my s manzelikom si "ho" este doprajeme, ale len tak pianko, nic drsne, ale da sa...bolesti ani nic podobne som po nom nemala, takze je to v pohode 😅
A inak fucim a priberam strasne...o mesiac chcem ist este na jarmok do Skalice a to uz bude asi posledny moj vylet...uz bude potom len "cakanie", snad budem do vtedy fit a budem moct ist 😉
@veronika1417 to ano, aj mnato vie vytocit a hlavne ked to hovoria taki, co to nikdy nezazili 🙂 a co sa tyka priberania, radsej sa nevazim....aj ked, mala by som, nech nedostanem opat vyplach 😀

ja som po dnesku znicena, konecne doma s vylozenymi nohami. v polke zoo som uz fucala ako stara pokazena parna lokomotiva a uz som mala pocit, ze ma po ceste domov vysadia na kramaroch. nechapem preco nie je cela zoo v rovine. A Anetka ako keby mala vrtulu v zadku. asi hodim uz len sprchu ak dovtedy nezaspim.