Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@gibi22 v 24tyz. 🙂 na normal sono mi nevedeli povedat pohlavie a strasne som sa nevedela dockat, aj som si poplakala od radosti ked som zistila, ze nam to vyslo 🙂 Tiez to je fajn, lebo na tom 3D komplet pozrel babo, vsetky jeho organy.... ukludnilo ma to, ze je uplne zdravucke .... 🙂
@veronika1417 Tak cesta dopadla super,aj tie horucavy v Blave sme zvladli a ani nohy mi dnes nejako neopuchli 🙂 Uz sme domka a oddychujeme...samozrejme nozky som mala stale vylozene-celou cestou 😉
@lianka7 jooooj tak to som rada 🙂 si bojovnicka ved bodaj by nie ked mas take silne miminko v brusku 😉 my by sme tiez mali ist do Ba ale ja si asi netrufam, navyse ak bude taketo teplo kaslem na to 😀
@luppita to Ti predpise gyna, neviem ci je to tak lacnejsie ale tak hadam aspon v tom nas stat podpori 🙂 najlepsie spravis ked hned ako dostanes krc sa postavis na tu nohu do ktorej si ho dostala celou vahou, sval to prinuti vystriet sa a nie skrutit sa a hned sa Ti ulavi 😉 vyskusaj ja mam s tym skusenosti az az 😀 vzdy som si to masirovala, suchala ale to je na prd 😀 normalne sa na tu nohu postav a v momente mas pokoj 😉
@veronika1417 teraz ked nemusis ozaj radsej nikam necestuj,su to otrasne horucavy...a zajtra este teplejsie 😨
Baby,mne vcera mm povedal,ze fucim ako slon 😠 ....a ja to vobec na sebe nepozorujem...a vraj v noci poriadne fucim,ked spim...
@dadda02 aj mne kazdy tvrdi, ze bude chlapec..ze aj brucho take na chlapca, aj cely priebeh uplne iny ako pri prvom, aj vsetko...a doki povedal ze tam palicka nenarastla, ze bude baba.. 😉 nemozem tvrdit ze som sklamana, alebo ze som bola, ale rozhode som na pochybach, ci je to ozaj baba..vo stvrtok mam poradnu a poviem dr. nech to skontroluje este raz, ze mam pochybnosti..vies, v poslednom case som pocula o viacerych pripadoch ze im niekolko mesiacov tvrdili, ze bude toto a nakoniec sa narodilo ono... neviem ci to doktori flakaju, alebo to nejako zle vidia, alebo co, ale vazne minimalne 5 pripadov za posledny mesiac...vacsinou vidia chlapcov a nakoniec su to princeznicky...
@stefie No ja som na tom podobne, do 6.mesiaca zijeme v tom,ze to bude chlapcek a zrazu nam na 4D oznamia,ze tam vidia na 80% babu 😀 a tak cakame,co sa z toho vykluje 😀 snad v utorok sa rozlusti hadanka 😉 A so spanim problemy nemam,ale vstavam skoro rano, uz o 6.15 sa zobudim vyspata a potom vecer o 21.30 som uz mrtva 🙂
@lianka7 ja vstavam o tej pol deviatej cca, o deviatej pol desiatej vecer som ko, len ked drahy je poobede, tak som dlhsie, kym pride domov, ako teraz a este aj cez den si pospim, hodinu-dve 😉 s malou... ja kvoli super-aktivite mojej druho-buduco-rodenej neviem spat...a vadi mi este aj pohuzvana plachta pod rebrami 😀
@gab nooo, to bude sranda...jednemu kamosovi, teda jeho partnerke tak..od 20tt tvrdili ze bude chalan, vsetko modre nachystane, niekolko uzv tvrdilo ze chalan a nakoniec sa im narodila kraaasna dievcinka...no ale oni su az nechutne prachati, tak ked sme sa o tom bavili, tak vravel, ze co sa toho tyka, neva, idu nakupit novu vybavu kompletne.. 😎
@dadda02 neboj ono je to o vychove .. ked chces bude rozmaznany aj chlapec , poznam takeho 😀 a mozno si myslis ze reagujes prehnane ale to budu tie hormony, ja bucim stale. hocikto mi nieco povie a uz revem ... hlavne je aby nasi drobci boli zdravy a potom uz bude vsetko inak .. vazne .. a na dievcatka mas stale vacsi a krajsi vyber oblecenia 😀
ahojte, prosím Vás pred nejakým časom ste tu písali o nákupoch v nejakom Poľskom obchodnom dome ktorý má veci len pre detičky, neviem to už nikde nájsť, nehodili by ste prosím link na ten obchod? ďakujem
@lianka7 ahoj, tak aj ja skoro vstavam nevydrzim dlho v posteli, musim ist vyvencit naseho hafana a potom ranajky, teraz mi perie pracka a popijam kavu. Chystam sa so synom do mesta, chce si nieco pokupit a potom sup domov, ukryt sa pred horucavou.
Bola si v pondelok na predpriprave, lebo ja nie 😀
@evulka.v . Ja som ho videla v obchode, a mne sa páčil, koli tej vaničke. zdá sa mi dosť veľká, hlavne keď budeme mať dieťatko v zime, aby som tam dala babätko aj vo fusaku.
Moja švagrina má tú staršiu verziu Q10, spomínala mi že mali už defekt na kolese. ale bola spokojná. tak som nevedela či je táto nová verzia horšia.
Jasné, niekomu sa podarí kúpiť kočík bez problémov a niekto má stále daky problém.
Práve z toho dôvodu nechcem kupovať kočík v Poľsku, aby som mala možnosť reklamovať na Slovensku.
Pekný dníček tehulky 🙂

@zlamal.i si mi nasadila chrobaka do hlavy 🙂 ja som bola uz rozhodnuta pre to camarello q12, len este neboli peniaze aby som ho objednala, a aj tento sa mi paci, tak teraz neviem, cena je ta ista, len pri tomto je ako bonus ten fusak, ktory budem tiez potrebovat, skoda ze som ho tiez niekde nevidela na zivo. Je dost vysoky? lebo mm sa pri prvom to sme mali demu stazoval ze je kocik nizky a zle sa mu kocikovalo. a vanicka je dost velka?