icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
26. aug 2011

@kaciatko81 myslis??? aj ked ja som strasny zrut??? milujem sladke od mala 😅 kazdy den musim mat aspon jedno sladke ☹

micicka
26. aug 2011

@veronika1417 ty kde bývaš, ak sa smiem spýtať? Perceová? nie je už taká dosť stará na Chrenovej?

veronika1417
26. aug 2011

@micicka asi ano 😀 ja tam chodim vzdy so segrou s malym a ja cakam vonku 😅 tak ale dala maleho doporiadku, dovtedy byval stale chory a nonstop na antibiotikach 😠

mysti
26. aug 2011

@majoslava ahoj Majka, tak to ja chodim cikat aj 4x za noc, ide ma porazit, ale no co uz narobim...ja sa snazim tiez oddychovat-nezatazovat sa, nech to vydrzim az do konca... 😕

kaciatko81
26. aug 2011

@veronika1417 no vela takychto veci je podla mna v hlavke 🙂 zasa to sladke si dokazes nahradit ovocim alebo si das kusok horkej cokolady kopcek zmrzliny... jasne zo zaciatku ti to pride divne, ale casom si szvyknes a budes tu chut vnimat uplne inak... otazka ale je ci to potrebujes z nejakeho dovodu robit 😉

zvedava17p
26. aug 2011

@veronika1417 ved to ta prdel a stehna 🙂...a aj ja som hrozne na sladke a nastastie ma tehu cukrovka obisla, lebo by som zabazila 😀...no co, budeme sa troska krotit a hadam to nejako zvladneme bez toho, aby sme sa stali tucibomby 🙂

micicka
26. aug 2011

@veronika1417 ja som si ju ale asi pomýlila, lebo táto čo som mala ja na mysli, lieči dospelákov a na tú som veru nič dobré nepočula 😠

@kaciatko81 horkú čokoládu tak nemám rada, ale musím si ísť nejakú kvalitnú kúpiť, aby som si aspoň sem tam niečo sladké dala, lebo začínam mať viac a viac chuť na sladké 😒
s tými chuťami máš fakt pravdu, všetko je to o zvyku a stačí vydržať a potom to inak vnímame.

micicka
26. aug 2011

@veronika1417
@zvedava17p myslite na mňa baby, že ja si nemôžem dať nič sladké 😒 a prípadne si dajte aj za mňa 😀 😀

majoslava
26. aug 2011

@mysti ufff.... 4x to by ma porazilo 😲

zvedava17p
26. aug 2011

pridavam este par fotiek 🙂

lianka7
26. aug 2011

@zvedava17p
@veronika1417 Baby,ja som tiez nenormalny zrut na sladke,od 5.mesiaca-dovtedy sa mi hnusilo-ale samozrejme nahradzala som si to slanym 😀 😀 😀 Ked sa rozhodnem nedat si v jeden den sladke,navarim sladky obed....no je obmedzenie co??? 😀 😀 😀 Dnes slivkove knedle 😀 😀 😀 No co,kamosky ktore ma vidia mi hovoria,ze kila na mne nie je vidiet,tak asi male bude taky hrosik 😝

veronika1417
26. aug 2011

@zvedava17p veru veru bude sranda 😀 tak ale hadam sa az tolko neprezierame 😀 mna skor ten pohyb stve, ten mi dost chyba ☹ a mozno aj preto pojdu kila hore podla mna skor ako z jedla lebo viac nejem ako inokedy

zvedava17p
26. aug 2011

@micicka myslime, myslime....ja som sa jej tiez bala a ked som zvazovala, ze sladke nebudem moct vobec, to by bola hroza...aj ked babu to naozaj nic nedava

micicka
26. aug 2011

@zvedava17p práve som nakukla do tvojho albumu, ale tak ty si bola aká chudá na začiatku, tak neviem čo chceš cica 🙂 veď máš aj teraz super postavu 😉
a peknučké fotky, kto ťa fotil, aj ja by som chcela pár takýchto, aby sme mali nejakú spomienku 😉

micicka
26. aug 2011

@lianka7 my máme tiež slivkové guľky 😀 teda neviem, či ich ešte budem jesť, ale sú hotové 😉

@zvedava17p no ale chuťové bunky sú malé svine 😀 ono keď človek nemusí, tak sa ťažšie dokáže obmedziť.

veronika1417
26. aug 2011

@kaciatko81 ja milujem ovocie a aj zeleninku ale kvoli alergii toho vela nemozem hned opucham a tak ... horku cokoladu lubim uz som aj rozmyslala, ze si kupim a ked nebudem moct vydrzat tak si dam tablicku ale mne je uz len ta predstava maaalo 😖 niekedy si poviem, ze ked mi toto moze radost urobit v zivote tak preco si nedat 😀 viem, ze je to alibisticke no v inom nehresim : nepijem alkohol vobec, nefajcim,....

kaciatko81
26. aug 2011

@micicka ved ja tiez sladke nesmiem 😉 ale vies, ja myslim, ze nase chutove bunky su zvyknute na silne chute, cize aj to, co je povedzme velmi sladke, tak tebe nepride sladke skoro vobec a ked to obmedzis, tak zrazu citis tu sladku chut aj tam, kde nie je... cize ti staci uplny kusocek niecoho sladkeho a zazenie to chut po sladkom. aspon mne to tak pride...
@zvedava17p zvykla by si si 🙂

veronika1417
26. aug 2011

@lianka7 Ty si jedna z mala co to vobec nemusi riesit 😀 len si pekne daj 🙂

kaciatko81
26. aug 2011

@veronika1417 ta predstava, to je prave ta hlavka... ale pokial ti to sladke v nicom neublizuje, tak sa neobmedzuj 😀 ja ta nepresviedcam 😉 ale keby si to z nejakeho dovodu chcela, tak sa to da 🙂

micicka
26. aug 2011

@kaciatko81 veď viem, že nesmieš, ale je pravda, že stačí málo. ja som si raz dala jednu kocku čokolády a normálne to pomohlo a úplne mi to stačilo. myslím, že sem tam môžme aj zhrešiť, ale keď to nie je akútne, tak to radšej nechám tam 😉 čo je u mňa zázrak, lebo ja a pevná vôľa 🙄 ale tu nejde len o mňa, takže musím sa obmedziť.
zase na druhej strane, cukor mi vyskočil aj po klobáske - samozrejme nie domácej a aj po fašírkach, tak že si myslím, že sem tam nejaký kúsok sladkosti až tak neuškodí....

zvedava17p
26. aug 2011

@veronika1417 ved to, mam sa setrit, lebo mam makky a skrateny krcok

veronika1417
26. aug 2011

@kaciatko81 jasne, ze to chcem obmedzit a viem, ze vela veci zacina prave v hlave 😉 ublizuje mi to len na zadku a stehnach 😀 inak mi to pomaha 🙂 mam hned energiu a chuti mi tooo!!! Jaaj ja zniem ako z reklamy 😀 ale posnazim sa kvoli sebe a teraz uz aj kvoli malej nejako to poriesit 😉

lianka7
26. aug 2011

@veronika1417
@micicka No ja mam v tomto smere este aj uzasneho gynekologa,ktory ma v tomto mojom priberani veselo podpporuje.Vysvetlil mi,ked som sa ho pytala na tie kila,preco to ide tak rychlo,ze ja som zacinala s nizkou vahou-49 kg a telo potrebuje cerpat zo zasob....kedze vela zasob tuku nemal,potreboval si ich rychlo vytvorit...ze takmer vzdy chudsie zeny priberu viac a rychlejsie /pokial nemaju hormonalnu alebo metabolicku poruchu/ ako zeny s vacsou vahou...a takisto mi to vysvetlila diabetologicka-preto mi chuti sladke,lebo sa mi rychlo odburava a mam nizku hladinu. Takze ja dovody priberat a "zrat" sladke mam schvalene 😀 😀 😀

veronika1417
26. aug 2011

@zvedava17p joooj tak sa setri, radsej sladke odsun na potom alebo kasli na par kil hore dole len nech ste v poriadku Ty a aj mimi 🙂 aj sladke sa da s rozumom no nie??? 🙂 len kde je ta hranica 😀 😀 😀

majoslava
26. aug 2011

Babenky prišiel mi overalík do autosedačky 😀 😀 😀 tak sa z neho vytešujem.... objednala som si ho z MK z bazárika a je ako nový 🙂 vôbec na ňom nevidno známky používania... 😀

zvedava17p
26. aug 2011

@veronika1417 ved to, najst hranicu 🙂

kaciatko81
26. aug 2011

@micicka presne, to je tak podla mna aj so slanym. ja sa tiez snazim nehresit, ale zistila som, ze zmrzlina mi nerobi nic, tak v tychto teplach obcas jeden kopcek dam 😅 alebo kusocek tej horkej cokolady, ked uz neviem, co so sebou... a ja mam glykemie v poriadku, dr vravel, ze pokial je to raz za cas je to ok, len sa to nesmie drzat hore vacsinu casu.
@veronika1417 podla mna rob ako to citis 🙂

stellamiapiccola
26. aug 2011

@lianka7 pri prvom segra len zavolala a lekárka došla ku mne ale toto mám novú, jasné najlepšie sa dohodnúť a čím skôr a máš o starosť menej 😉

miriamapeter
26. aug 2011

@zvedava17p kde si prosím zohnala kocky s písmenkami? Ďakujem

zvedava17p
26. aug 2011

@miriamapeter ma fotila kamoska a ona mala take doma, takze neporadim 🙂