icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zvedava17p
26. aug 2011

@micicka fotila ma kamoska, presne, pre spomienku...a dakujem, kila vsak uz na mne vidno 🙂

harper
26. aug 2011

@miriamapeter my mame take doma, su drevene a s kazdej strany niecim polepene, su tam aj cisla a tusim aj zvieratka. Anetka ich dostala, myslim ze normalne v hrackach. Mame ich doma uz ale dva roky.

miriamapeter
26. aug 2011

@harper Ďakujem 🙂

dominka757
26. aug 2011

Ahojtee kočky 🙂 konecne mam cas sem aj nieco napisat... kazdy den som v robote, akurat vcera som bola na glukozovom teste a vsetko je v poriadku, az na to, ze mi trochu opuchli nohy, tak mi zobrali krvicku a mam trosku malo bielkovin.. a to sa strasne divim lebo kazdy den vypijem minimalne pol litra mlieka zjem neviem kolko vajec a strasne milujem teraz jogurty aj tri za den 😵 ale ze to nie je take nic strasne, takze v pohode 😉 jedine si musim ist pre recept na zelezo.. dnes mam konecne tiez volno, tak si idem vyvalit nozky 😀

zvedava17p
26. aug 2011

@harper
@miriamapeter bude to tak, lebo aj tieto mali aj cisielka a zvieratk a kamoska ma 2 a 4 rocneho syna 🙂

lucia2312
26. aug 2011

@afra ahojik no nechystam sa anií pri prvej dcerke som nechodila a zvladli sme to a odkial si?

afra
26. aug 2011

@lucia2312 🙂 Ja som z Oščadnice. A ty si odkial? Dobre, lebo som sa nevedela rozhodnut, ci ist alebo nie. A gratulujem k dalsej slecne :🙂)

lucia2312
26. aug 2011

@afra ja zo zborova a dakujem mala sa uz tesi na sestricku len aby to dobre dopadlo inak kamaratka tam chodila a jej sa to celkom pacilo je tam tusim v cene aj manzel pri porode

afra
26. aug 2011

@lucia2312 A nevies kolko ten kurz stoji?

lenkakrchova
26. aug 2011

28 tt a + 9 kg :(

veronika1417
26. aug 2011

@lenkakrchova to co ten smutny smajlik??? 😠 mas krasne brusko a si velmi pekna maminka!!! Kokooos tento rok by mohli robit Miss tehulka a myslim, ze by nase Novembrovky boli jasne favoritky!!!! 😀 😀 😀 ani namyslena nie som 😀

lenkakrchova
26. aug 2011

@veronika1417 no myslim si, ze nejak dost priberam ... ved uz mam zadok jak lodny kufor ... a stehna, no hruza 🙂 snad to pojde rychlo dole po porode,lebo v aprili sa mi zeni brat 😉

zvedava17p
26. aug 2011

@veronika1417 treba sa pochvalit a tedaaaaaaaaaa suhlasim s tebou 😀 😀 😀

zvedava17p
26. aug 2011

@lenkakrchova ten zadok a stehna stresuju viacere, vitaj v klube 🙂

stellamiapiccola
26. aug 2011

@lenkakrchova jeeeeeej aká kásna maminka 🙂

dominika_sk
26. aug 2011

čaute baby, včera som bola na poradni.všetko v poriadku, ozvy pravidelne, krčok tvrdy a zatvoreny, len tlak nizky, ale to mam stale. 😠 objednala ma zase o mesiac, tak som sa pytala prečo, že či nemam chodiť teraz v kratšom intervale a povedala že nie, lebo nema zmluvu s mojou poisťovňou, takže prehliadku mi preplacaju len jednu za mesiac 😖 na matersku ma vypisala na 26. septembra a buduci tyždeň v piatok na sono.dufam, že maly rastie ako ma a som zvedava na vahu 😎 dneska som si kupila podprsenku a košelu na kojenie, takže už len poporodne nohavičky, plienky a teplomer a mam všetko 🙂ešte zbehnuť do BA ku krstnej po zvyšok veci, ktore pokladam za tie, čo už mam. ako dobre...mam po stresoch že to nestihnem 😕 inak, keď už sme pri tom, kedy budete baliť tašku do porodnice?

lucia2312
26. aug 2011

@afra joj to neviem ale tusim okolo 150e

lianka7
26. aug 2011

@lenkakrchova Krásnučke foto s krásnučkou maminkou 😵
Ja práve tlačím bryndzovú pomazánku..no mozem ja za to,ze som taku fajnovu spravila??? 😀

lianka7
26. aug 2011

@dominika_sk Blahozelam,ze mas super spravy z poradne...a kedy balit?Ja tam este nemam co zabalit,tak neriesim 😀 Ked budem mat co zabalit,tak sa tym zacnem zapodievat 😵 😵 😵

charlottte
26. aug 2011

@dominika_sk ahoj,ja tiež chodím do poradne raz za mesiac, a teraz idem 6. septembra na sono tak už som zvedavá na malého...mne chýba ešte dosť vecí,ale ešte kus času mám 🙂 a baliť?to sa budem isto až pred pôrodom..myslím že na to je času dosť...a kedy máš presne termín a čo čakáš?

majoslava
26. aug 2011

dnes mi prišiel kočík 😀 😀 😀 😀 manžel ho skladal a rozoberal tak sa v tom vyžíval ako malý chlapec 😀
vanička sa dá upevniť aj v aute na zadnom sedadle čo som veľmi rada... nepáči sa mi ked niekto nosí novorodeniatko vo vajíčku.... je tam také skrčené chúdiatko malé...

lea162
26. aug 2011

@micicka Dakujem za info ... u mna to nieje take lahke kedze som v uk a bola som na tom teste na sk a na druhy den som cestovala naspat .. ani hodnoty mi nepovedala .. len ze mam vyhladat diabetika.... a ozaj .. nemozem ani obcas dia sladkosti.... ?

dominika_sk
26. aug 2011

@charlottte termin mam siedmeho, a čakam chlapca. keď podržiš ukazovatel myši na mojom mene, tak to uvidiš 😉

woman04
26. aug 2011

...
@lenkakrchova ..krásna mamina....

woman04
26. aug 2011

...tak výsledky cukru budem mať neskôr..ale v moči bol negatívny 🙂)..a máme 1100g..no chlapisko ...čo sa týka priberania,dlho dlho nič a teraz mám 7 kg hore...ale hádam už nedobehnem váhu pri prvej dcére..to som pribrala asi 25 kg.. 🙂 ..keďže som na rizikovom,prvé mesiace som nemohla nič,len ležať,tak to hádam nie je tragédia...tieto horká nemusím...a nespím 😒

henrieta44
27. aug 2011

ahojte kočky, som tu poriadne tri dni nebola, nemala som veľmi chuti ani sadnúť za PC , ste tu toho zase raz popísali, inak pozerala som si niektoré strany pozadu, zo začiatku tejto témy a je tu už jedna baba čo už má 2 týždňového synčeka, narodil sa v 27tt,nebviem si predstaviť, že by som mala ísť už teraz rodiť....a hlavne nie teraz po tom čo sa stalo švagrinej, tá je ešte stále v nemocnici, chytila zápal maternice, má nízky tlak, zlý krvný obrza, no proste hrôza, do toho psychika, vôbec jej nezávidím. normálne ma chytý strach, aby sme to úspešne dotiahli do konca, ked si predstavím že ešte tri mesiace...jaj najradšej by som bola už s malou doma z pôrodnice 😒

micicka
27. aug 2011

@lea162 ahoj, dia sladkosti určite nie! umelé sladidlo nie je vhodné, resp. je nevhodné v tehu, takže to určite nie. už si bola u nejaké diabetológa, či ešte nie? som zvedavá, čo ti povie.

luppita
27. aug 2011

@dominika_sk ja tiez este nemam co zabalit, teda okrem nocnych kosiel.... aj som chcela uz zacat behat po obchodoch, aby som vsetko stihla, ale tieto tepla, ma total zaklincovali, tak cakam na zhorsenie pocasia nech mozem zacat s nakupmi, este nemam nic, teda okrem oblecenia (od kamosky) aj to je vsetko u mojej maminy, bo sa podujala, ze poperie a pozehli..... 🙂 problem je , ze este nemame komodu kupenu, takze to ani nemam kde ulozit vsetko..... ach jaj snad to stihnem 🙂

dominika_sk
27. aug 2011

@luppita no veď ani my nemame komodu, lenže problem je taky, že mame iba dve male skrine v spalni, take stare a tie mame uplne narvate našimi vecami. a komodu nechceme kupovať, lebo chceme detsku izbu prerabať od zakladov a tam potom kupiť skriňu aj komodu.ale žiadne detske, take normalne, aby to vydržalo. takže buď kupim nejaku prenosnu skrinku tu platenu na vecičky maleho alebo zasuvku pod postel,alebo...no neviem 😖

luppita
27. aug 2011

@dominika_sk ja tiez nechcem niaku detcku, skor klasiku, nepotrebujem prebalovaci pul, moj maly ma svoju komodu, mi sme narvaty vo velkej skrini, a pre malu fakt nie je miesto, kam veci ulozit. este aj malemu postel musim poriezit, aby sme jeho postielku pre babatko prichystali.... a a a a a a a a a ked si na to tak spomeniem oblieva ma pot, zufalstvo a najma neviem ci si tie prachy nakreslim, alebo co......