Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@milek no ved to, ze my to v rodine nemaame, aj som sa mamy pytala, len krcove zily mal dedo z maminej strany... a ja to mam hlavne pod clenkami a pri kolenach 😖
inak ja idem tiez uz zbalit veci pre istotu a ked sa uz budem normalne hybat idem prat na malinku.. naozaj ze istota je gulomet a radsej skor zbalit, lebo moj drahy tak ako @majoslava pisala, by mohol mat problemy.. ved ja som mu v tych bolestiach este aj diktovala, co kde mam, aby mi to vedel doniest 😎 ten chudak ani nevedel kde mam pyzamy a zupan 😀
baby toto som teraz nahodou nasla...podla toho co som potrebovala pri bianke sa mi vidi toto celkom normalny, nie prehnany, ale ani moc skromny zoznam... 😉
http://www.kankan.sk/prakticke-zoznamy/vybava-p...
no ja mám už skoro všetko nahádzané v kufri...a dnes som sa objednala aj na druhú zubnú preventívku na 13.9 tak aspoň dačo.
@stellamiapiccola ja som bola v 6 mesiaci na preventívke aj na dentálke a že už nemusím chodiť iba ked už nebudem kojiť.... stále mám taký divný pocit ako keby som mala kaz a bolia ma zuby...
ahojte babule ,tak sa po dlhšej dobe hlásim, inak čo vymýšlate, na porod máme ešte veľa času, sa niet kam ponáhľať, ja som bola včera v poradni, všetko je ok, neotváram sa a aj mi je už lepšie na kríže a ani bruško mi už tak strašne netvrdne, dnes idem na krv lebo sa mi začali robiť strašne modriny po tele, tak či nemám zlú zrážanlinosť. Inak dnes som sa zobudila už o 1:30 vyspatá a nedá sa mi už zaspať, hladná som ako vlk ale nemôžem sa najesť kedže idem na krv, ma ide poraziť, no čo už 😒 musím vydržať
@henrieta44 snad budes mat dobre vysledky krvy 😉 ja som pri synovi chodila 2x do tyzdna na krv,lebo ma sledovali pre zlu zrazanlivost a bola to teda riadna otrava.Vzdy som tam zabila pol dna,pozreli vysledky,ziadne lieky mi nedali a o par dni zase nanovo 😖 Ak budem mat nieco take aj teraz,nikam chodit nebudem.kaslem na to.
ach jaj.Je len 9 hodin rano a ja mam uz navarene[dusene masko z hraskom+zemiaky]deti su najedene a hraju sa v zahrade...Co mam robit cely den? 😲 Cez obed budu spinkat a poobede pojdeme asi este na poslednu ,,dovolenku,, k svokrovcom.No zatial sa mi vooobec nechce.Uvidim v akej nalade budem poobede. 😒 😒 😒
dobre ranko vsetkym, ja patrim tiez k tim, co este nezacali s pranim a balenim. Anetka sa narodila tyzden po termine, tak budem rada ak tato slecna pojde v termin e. Planujem vsetko nachystat az na materskej. Dnes pojdem asi na poradnu a kedze som 29tt tak to bude urcite zase bez uzv ☹
@lenka1108 juuuj, tak to si ma teda teraz dostala, hlavne s tou karimatkou, neviem či ja niečo také nájdem doma...☹ no veď uvidíme, možno mi tam niečo aj požičajú 🙂 myslíš tam tie zdravotné pomocky pri bufete?? Lebo ja som z tej našej nemocnice úplný blázon...ak ano, tak sedí vec, vidíme sa tam o 10:50.
pekny den vsetkym 🙂 tak je nas tiez dost, co nemame este oprane ani zbalene...aj ja sa pridavam do tejto skupinky 🙂
Ahojte tehulky, mam na vas otazku. Uz asi 2tyzdne sa mi divno spava, ked lezim na pravej strane po chvili sa zobudim na silnu bolest na pravej strane stehna, vnutri hore, jak klb alebo co a vyraza mi to az do kolena a musim sa pretocit na 2.stranu. Stava sa vam to niektorej? Som pocula,ze v tehu su klby viac namahane, ale ze az takto....Mam obavy, aby to nemalo nejake nasledky po porode...Citala som o problemoch bedrovych klbov po porode, ale toto je z boku stehna tak neviem...
žienky akú kozmetiku kupujete 😒 ja rozmýšľam nad seba med, máte niektorá skúsenosti?
a čo všetko kupujete, ja mám zatial len mydlo 😉
Ahojte dievčatá. Tak sa pripájam k tým čo nemajú nič zabalené.
Dnes sme mali poradňu. Za posledných 5 týždňov +2 kg. Spolu to máme +4 kg. Drobec sa má fajn má 1349 gr. Prietoky máme 0,72 čo je v norme, tak som rada. Jediné zlé je to, že drobček sa nám otočil do pozície zadoček. No vraj sa nemám ešte zbytočne trápiť vraj sa môže ešte otočiť. Tak dúfam, že áno. Sekcia ma neláka.
Už mám aj termín na materskú. Nechcú ma dať 6 týž. pred pôrodom (kvôli PN) tak som uprosila aspoň týžďeň neskôr. Takže nastupujeme 21.septembra. 🙂 🙂 🙂
ja taktiež ešte nemám popraté vecičky pre maličké, ani nachystanú tašku pre mňa. nestihla som si kúpiť ani košelu do pôrodnice. ja mám také voľnejšie dlhšie tričká čo som normálne nosila, ale majú krátky rukáv, tak sa obávam aby mi nebolo zima, veď November býva chladný. A neviem ako to je v nemocnici na izbách.
Tak som doma, ziadost na pas pre Anetku podana. Myslite, ze som normalna? Dnes som isla na postu, mame ju prerobenu a tam bolo tolko ludi, ze dalsi uz museli cakat vonku (potrebovala som 13€ kolok) tak ma to zobralo, ze mi islo na plac, ze tam budem musiet cakat v tom vydychanom vzduchu, az ma zacal nejaky pan posielat dopredu, som sa normalne rozplakala a som musela vybehnut von aj s malou. Tam som sa ukludnila a isla som zase nazad a tam ma teda hned pustili az k okienku. Som to potom hovorila doma mm a zase rev, dnes neviem co so mnou je, som nejaka zvlast precitlivena, 😠 Este idem ale za hodinu - dve na tu poradnu tak uvidim ako tam dopadnem.
@stefie Jaaaj baby ani nespominajte tie peniaze, lebo budem mat aj ja depku. My mame hypo na byt a teraz s 2platmi nam to ako tak vychadza, ale ked budem dostavat tych smiesnych 190.10eur tak neviem, ani nad tym nechcem rozmyslat...muz uz spekuluje aku dalsiu robotu si najde a ja rozmyslam,ze pojdem na nejaky polovicny uvazok abo nieco ak bude babenko kludne ale po 9.mesiacoch...

@majoslava ale hadam to Danielko potiahne az do porodu, a inak aj ja mam doma len jednu nocnu koselu a vsetko len pyzama kratke aj dlhe... 😅