Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kaia nápodobne, tiež sa lekárom skôr vyhýbam, aj test na tehu cukrovku som odmietla, som rada, že som rada a cítim sa dobre, nepotrebujem zabíjať čas behaním po lekároch a vyčkávaním na chodbách plných hypochondrov a iných neustále nespokojných a sťažujúcich sa ľudí..zbytočne to človeka oberá o energiu 😝
@ajvetka aj nam vyslo stgrasne skarede ale vazne 😀 vyzeralo ako taky stary chlap v mladom tele 😀
@kiribaby no mne to pride ze sa to zameriava na nedostatky a tie spaja dokopy 😀
Babule ja si zase lyham totalne unavena, vycerpana hoci nic cez den poriadne nerobim a mala akurat vtedy zacne kopkat, vypuuucat sa, stahovat,... ☹ ide ma porazit 😠 v kuse beham na WC pred zaspatim aj 10krat!!! V noci tiez stale beham lebo sa len zobudim, ze mam totalne tvrde brucho tak utekam ,,hodit cikiho,, a mam pokoj. Najhorsie na tom ale asi je ze vzdy sa zobudim okolo jednej v noci a som normalne vyspata a neviem co mam robit... len bludim po dome a nemozem spat 😖
@eskymacik17 to je dobre, ja cakam dvojicky, jedno bude na mna druhe na tata, podla toho xi xi a jake zlate.
ahojte baby, chcem sa poradiť, momentálne som prežila asi týžden, ked som sa moc nevyspala, neustále nočné budenie a pocit, že som po 2 hodinách vyspatá k tomu ešte kyselina.chcem sa ešte opýtať či je tu taká tehuľka čo prežíva to isté a ktorú tiež trápia celé tehotenstvo výtoky. inak v lekárni mi poradili medovkový čaj, ktorý na nespavosť dosť zaberá 🙂
Ahojte kočky,tak mňa dnes potrapili bedrove klby-asi pre rozsirujucu sa panvu 😖 MM sedi pred futbalom a ja uvazujem,co s nacatym vecerom 😔 😔 😔
Co sa tyka pocasia,mne nejako extra nevadi,ze bude teplo,lebo tu pod Tatrami budeme mat take prijemne teplo 😉
Takze nas caka pekna jesen? Ak nebude nad 30 stupnov, tak mi to nevadi, prave naopak, letne oblecko sa lepsie nosi 😉
@stellamiapiccola, krasne 😉. Ja som nasej Carle objednala fialove a tiez uz doslo. Akurat som neobjednavala taku velku zostavu 😎. Este som prat nezacala, ale zacinam nad tym uvazovat 😀 😀 😀
@kaia no v tej zostave neni úplne všetko čo je na obrázku, ale je tam perinka +vankušik plus navliečky aj zavinovačka, čo aj tak asi nepoužijem a všetko čo vidíš na postieľke tam je.
začni už pekne prať nech máš potom kľud 😉
@stellamiapiccola, ja mam obliecky na perinu, vankusik, plachtu a ten mantinel po celej postielke. Baldachyn nemali, ale mam priesvitny po Arturkovi 😉. Perinky som si kupila dve s vystuzenou zadnou castou, dobre sa v tom babo nosi, ked je take male 😉.
Asi s tym pranim uz zacnem, ked je este pekne, aspon sa mozu veci susit na balkone 😎. Ajked podla prognoz mam este cas celu jesen 😀 😀 😀
Pekný večer mamuľky čakateľky 🙂)
Dnes bol celkom vydarený deň,na poradni ma potešili...tlak dobrý,cukrovka žiadna,krv ok..krčok super a brucho mäkké,hlavička dole..riťka behá,kde sa jej chce..dnes bola na pravo,vraj to sa mení...🙂)..tak ma potešili,že aj taká stará štrúdla ako ja môže mať dobré výsledky 🙂...na začiatku to vyzeralo všelijako,vcestná placenta..hematóm,myóm...našťastie sa zlepšujeme..🙂)))
...na záhu veľmi pomáha Rennie tablety na žuvanie,v rodine užívame roky,len neviem,či momentálne sú dostať na Slovensku..pred rokmi nebol problém..ale to sme asi jediná krajina naokolo...v Čechách isto majú,aj v Rakúsku...dokonca na Korzike nebol problém..užíva sa aj v tehotenstve...http://www.lekynainternetu.cz/p/rennie-spearmin...
ahojte baby.no ja na jednej strane dufam ze nebude riadne mrznut do novembra koli tomu ze sa mi nechce kupovat zimna bunda na obra a na druhej strane horko uz asi dlhsie neznesiem. zajtra ideme na jednu noc na chatu do oscadnice tak sa tesim ze pekne ukoncime prazdniny a hajde do dkolky.hned to bude lahsie.
dnes som bola na zapise s malou na tanecny tak sa tesi za kamaradkami. od buducej stredy idem chodit s kamoskou na tehotensku jogu a tam sa zase tesim ja 😉
kokos uz nech ten futbal skonci lebo mi tam bratranec asi vypusti dusu.ani neviem komu drzat palce kedze irsko je moja srdcovka a na slovenskej strane mam rodinu... asi bude naj ked bude remiza. 😀
@woman04 ja som rennie jedla v irsku ale nechutil mi tak ako talcid.ten teraz zerem furt. neznasam zahu.bleeeeeee
@stellamiapiccola je prekrasna 🙂 kde si ju objednavala?
ahojte 🙂 Dnes sa nam ukazuje pekny dnik 😎 Uz mam za sebou ranajky,prechadzku so synom do potravin a teraz rozmyslam co varit.Asi bryndzove halusky....Muz je dnes doma,tak nech ,,nehladuje,,
Poobede cakam navstevu[ahoj kaia 😀 ]tak mam uz teraz brusnu nervozitu.Dufam,ze dopadne dobre....
No,koncim,idem nieco robit.....
bré ránko tehulky 😉
@dena http://www.e-baby.sk/product/mega-sada-do-posti... 😉
no to bola noc mám pocit , že to dieťa chce zomňa vyskočiť a ešte 2 mesiaceeeeeee
pekne ranko vsetkym 🙂
@stellamiapiccola uz je objednane 😉 dakujem
caute tehule 😉 hlasim sa po par dnoch...odkedy som doma z nemocky, nejako sa mi ani nechcelo sadnut k pc...a vlastne oddych ziadny skoro, bo vkuse daco bol treba, drahy na vsetko kasle odkedy som sla do nemocky..ale citim sa v celku dobre, len ma priiiiiiiiiiserne boli od praveho bedra smerom ku kostrci..neviem ani sama vstat...ci lezim ci sedim.. 😠 😠 to je fest na figu..ale stale je mala pri mne a uz vie ako ma chytit a potiahnut aby som sa zvrtla na bok,klaknut a tak sa postavit...no des....esteze je uz bianka taka velka a takto mi pomaha...dnes idem na svadbu, teda len kuk do kostola, na oslavu sa nechystam, necitim sa na to, tak dufam, ze nepridem vyrevana ako leco a potom si ideme opekat slaniku 😝 mnamky...
čaute kočky, vy tu všetky pišete že ešte dva mesiace/ tri mesiace 😕 to len ja som zase taky stresak že rozmyšlam že teraz som v 31.tt a o 5 tyždňov sa maly už može narodiť 😨 😀 aj doktorka mi to povedala že 36.tt je už donosene mimčo 😕 viete ako som mala silny pocit a presvedčenie, že čakam chlapca už od začiatku?! no tak isto mam silny pocit že moj maly sa narodi okolo 37-38tt 😕 aj moja mama tak rodila, aj jej sestra...a ja si myslim že aj ja tak budem 😵 nech je to kedy chce, len nech je všetko v poriadku a nech sme obaja zdravi! to si želam a takisto to prajem aj vam všetkym 😉

@eskymacik17 ja som to skusala a vyslo mi straasne skarede babo 🙂 My sme obaja blondaci a mame modre oci a vyslo mi rysave babo s hnedymi ocami :D