icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

ajvetka
2. sep 2011

@eskymacik17 ja som to skusala a vyslo mi straasne skarede babo 🙂 My sme obaja blondaci a mame modre oci a vyslo mi rysave babo s hnedymi ocami :D

kiribaby
2. sep 2011

@kaia nápodobne, tiež sa lekárom skôr vyhýbam, aj test na tehu cukrovku som odmietla, som rada, že som rada a cítim sa dobre, nepotrebujem zabíjať čas behaním po lekároch a vyčkávaním na chodbách plných hypochondrov a iných neustále nespokojných a sťažujúcich sa ľudí..zbytočne to človeka oberá o energiu 😝

eskymacik17
2. sep 2011

@ajvetka aj nam vyslo stgrasne skarede ale vazne 😀 vyzeralo ako taky stary chlap v mladom tele 😀

eskymacik17
2. sep 2011

@kiribaby no mne to pride ze sa to zameriava na nedostatky a tie spaja dokopy 😀

majoslava
2. sep 2011

@kaia juj tak ti závidím :( ja nemôžem spávať čo ma tak páli záha ... v noci vypijem aj liter mlieka...

jaruska7
2. sep 2011

@majoslava . ja som počula že aj z mlieka páli záha. ale niekomu pomáha. aj mňa moje maličké tak tlačí, že keď idem spať tak aj obyčajnú vodu vyvrátim.

majoslava
2. sep 2011

@jaruska7 to sa stáva aj mne :( ale piť musím aj v noci ☹

dena
2. sep 2011

@harper tak mna si s tym pocasim moc nepotesila 😒 jedine pozitivum na tom vsetkom je, ze nebudem musiet investovat do zimnej bundy 🙂

veronika1417
2. sep 2011

@kiribaby @harper baby berte to tak, ze ked to na nas pride aspon nebudu smyklave cesty, sneh a lad a tak nas v pohode dopravia ti nasi manzelikovia do porodnice 😀

veronika1417
2. sep 2011

Babule ja si zase lyham totalne unavena, vycerpana hoci nic cez den poriadne nerobim a mala akurat vtedy zacne kopkat, vypuuucat sa, stahovat,... ☹ ide ma porazit 😠 v kuse beham na WC pred zaspatim aj 10krat!!! V noci tiez stale beham lebo sa len zobudim, ze mam totalne tvrde brucho tak utekam ,,hodit cikiho,, a mam pokoj. Najhorsie na tom ale asi je ze vzdy sa zobudim okolo jednej v noci a som normalne vyspata a neviem co mam robit... len bludim po dome a nemozem spat 😖

mbavlsikova
2. sep 2011

@eskymacik17 to je dobre, ja cakam dvojicky, jedno bude na mna druhe na tata, podla toho xi xi a jake zlate.

mery1988
2. sep 2011

ahojte baby, chcem sa poradiť, momentálne som prežila asi týžden, ked som sa moc nevyspala, neustále nočné budenie a pocit, že som po 2 hodinách vyspatá k tomu ešte kyselina.chcem sa ešte opýtať či je tu taká tehuľka čo prežíva to isté a ktorú tiež trápia celé tehotenstvo výtoky. inak v lekárni mi poradili medovkový čaj, ktorý na nespavosť dosť zaberá 🙂

gab
2. sep 2011

@harper , to si ma potesila, aspon budem tie moje hrozne sandale nosit aspon mesiac a nemusim sa babusit do teplych veci 😀 , a vydrzim to v tricku a letnych nohaviciach

lianka7
2. sep 2011

Ahojte kočky,tak mňa dnes potrapili bedrove klby-asi pre rozsirujucu sa panvu 😖 MM sedi pred futbalom a ja uvazujem,co s nacatym vecerom 😔 😔 😔
Co sa tyka pocasia,mne nejako extra nevadi,ze bude teplo,lebo tu pod Tatrami budeme mat take prijemne teplo 😉

kaia
2. sep 2011

Takze nas caka pekna jesen? Ak nebude nad 30 stupnov, tak mi to nevadi, prave naopak, letne oblecko sa lepsie nosi 😉

stellamiapiccola
2. sep 2011

ahojte , no dúfam, že nebude tak teplo 😝
takéto mi dnes došlo juchuuuuuuu tak som prala ako žeravá 🙂
no neviem ako vám, ale mne začína byť dáko nevolno zase a mám pachute bleeeee

kaia
2. sep 2011

@stellamiapiccola, krasne 😉. Ja som nasej Carle objednala fialove a tiez uz doslo. Akurat som neobjednavala taku velku zostavu 😎. Este som prat nezacala, ale zacinam nad tym uvazovat 😀 😀 😀

stellamiapiccola
2. sep 2011

@kaia no v tej zostave neni úplne všetko čo je na obrázku, ale je tam perinka +vankušik plus navliečky aj zavinovačka, čo aj tak asi nepoužijem a všetko čo vidíš na postieľke tam je.
začni už pekne prať nech máš potom kľud 😉

kaia
2. sep 2011

@stellamiapiccola, ja mam obliecky na perinu, vankusik, plachtu a ten mantinel po celej postielke. Baldachyn nemali, ale mam priesvitny po Arturkovi 😉. Perinky som si kupila dve s vystuzenou zadnou castou, dobre sa v tom babo nosi, ked je take male 😉.
Asi s tym pranim uz zacnem, ked je este pekne, aspon sa mozu veci susit na balkone 😎. Ajked podla prognoz mam este cas celu jesen 😀 😀 😀

woman04
2. sep 2011

Pekný večer mamuľky čakateľky 🙂)
Dnes bol celkom vydarený deň,na poradni ma potešili...tlak dobrý,cukrovka žiadna,krv ok..krčok super a brucho mäkké,hlavička dole..riťka behá,kde sa jej chce..dnes bola na pravo,vraj to sa mení...🙂)..tak ma potešili,že aj taká stará štrúdla ako ja môže mať dobré výsledky 🙂...na začiatku to vyzeralo všelijako,vcestná placenta..hematóm,myóm...našťastie sa zlepšujeme..🙂)))

woman04
2. sep 2011

...na záhu veľmi pomáha Rennie tablety na žuvanie,v rodine užívame roky,len neviem,či momentálne sú dostať na Slovensku..pred rokmi nebol problém..ale to sme asi jediná krajina naokolo...v Čechách isto majú,aj v Rakúsku...dokonca na Korzike nebol problém..užíva sa aj v tehotenstve...http://www.lekynainternetu.cz/p/rennie-spearmin...

woman04
2. sep 2011

@karap ..na preventívku???..to počujem prvý krát...nie ,neprosím 🙂)

lenka1108
2. sep 2011

ahojte baby.no ja na jednej strane dufam ze nebude riadne mrznut do novembra koli tomu ze sa mi nechce kupovat zimna bunda na obra a na druhej strane horko uz asi dlhsie neznesiem. zajtra ideme na jednu noc na chatu do oscadnice tak sa tesim ze pekne ukoncime prazdniny a hajde do dkolky.hned to bude lahsie.
dnes som bola na zapise s malou na tanecny tak sa tesi za kamaradkami. od buducej stredy idem chodit s kamoskou na tehotensku jogu a tam sa zase tesim ja 😉
kokos uz nech ten futbal skonci lebo mi tam bratranec asi vypusti dusu.ani neviem komu drzat palce kedze irsko je moja srdcovka a na slovenskej strane mam rodinu... asi bude naj ked bude remiza. 😀

@woman04 ja som rennie jedla v irsku ale nechutil mi tak ako talcid.ten teraz zerem furt. neznasam zahu.bleeeeeee

woman04
2. sep 2011

@lenka1108 voľakedy bol bez chuti..teraz je len pepermint,alebo orange...aspoň,čo som mala...

dena
2. sep 2011

@stellamiapiccola je prekrasna 🙂 kde si ju objednavala?

karap
3. sep 2011

ahojte 🙂 Dnes sa nam ukazuje pekny dnik 😎 Uz mam za sebou ranajky,prechadzku so synom do potravin a teraz rozmyslam co varit.Asi bryndzove halusky....Muz je dnes doma,tak nech ,,nehladuje,,
Poobede cakam navstevu[ahoj kaia 😀 ]tak mam uz teraz brusnu nervozitu.Dufam,ze dopadne dobre....
No,koncim,idem nieco robit.....

stellamiapiccola
3. sep 2011

bré ránko tehulky 😉
@dena http://www.e-baby.sk/product/mega-sada-do-posti... 😉
no to bola noc mám pocit , že to dieťa chce zomňa vyskočiť a ešte 2 mesiaceeeeeee

dena
3. sep 2011

pekne ranko vsetkym 🙂
@stellamiapiccola uz je objednane 😉 dakujem

stefie
3. sep 2011

caute tehule 😉 hlasim sa po par dnoch...odkedy som doma z nemocky, nejako sa mi ani nechcelo sadnut k pc...a vlastne oddych ziadny skoro, bo vkuse daco bol treba, drahy na vsetko kasle odkedy som sla do nemocky..ale citim sa v celku dobre, len ma priiiiiiiiiiserne boli od praveho bedra smerom ku kostrci..neviem ani sama vstat...ci lezim ci sedim.. 😠 😠 to je fest na figu..ale stale je mala pri mne a uz vie ako ma chytit a potiahnut aby som sa zvrtla na bok,klaknut a tak sa postavit...no des....esteze je uz bianka taka velka a takto mi pomaha...dnes idem na svadbu, teda len kuk do kostola, na oslavu sa nechystam, necitim sa na to, tak dufam, ze nepridem vyrevana ako leco a potom si ideme opekat slaniku 😝 mnamky...

dominika_sk
3. sep 2011

čaute kočky, vy tu všetky pišete že ešte dva mesiace/ tri mesiace 😕 to len ja som zase taky stresak že rozmyšlam že teraz som v 31.tt a o 5 tyždňov sa maly už može narodiť 😨 😀 aj doktorka mi to povedala že 36.tt je už donosene mimčo 😕 viete ako som mala silny pocit a presvedčenie, že čakam chlapca už od začiatku?! no tak isto mam silny pocit že moj maly sa narodi okolo 37-38tt 😕 aj moja mama tak rodila, aj jej sestra...a ja si myslim že aj ja tak budem 😵 nech je to kedy chce, len nech je všetko v poriadku a nech sme obaja zdravi! to si želam a takisto to prajem aj vam všetkym 😉