Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte baby, tak ako dnes? naozaj sa nam ukazuje pekne pocasie a som rada, ze tie 37-stupnove horucavy su uz za nami.
Ja som mala pernu noc....nevedela som poriadne spat, potom ked som konecne zaspala sa zacalo malemu stikutat, tak som sa smila,a ze si vybral fakt super cas-o tretej rano...a aby toho nebolo malo, este sme s manzelo vyskocili z postele, lebo vonku taka rana, ako keby sa strielalo...mozno niekto naozaj strielal na macky, lebo nam mnaucia pod oknami na celom sidlisku 😠 , takze noc perfektna...nastastie sme vstali potom len okolo osmej, takze suma sumarum som spala nejakych 5 hodin 😢 dnes asi pride desta hodin vecer a budem ako vygrcnuty rezanec unavena 😝
@dena no paráda a aké si si objednala?
@dominika_sk mne sa Leo narodil v 37tt 😉
ahoj strasne dlho som tu nebola....mam stale problemy s bruskom...tvrdne mi,boli ma a mala sa mi tlaci na krcok ale zatial som zatvorena,tak je to ok....dopuju ma magneziom takze pri mojom nizkom tlaku a k tomu nadopovana magneziom chodim ako mumia co sa mi stale hlava toci...
drzim vam vsetkym palce aby sme to dobojovali az do konca...papa a drzte sa tu 😎
@stellamiapiccola @kaia my máme tiež tú posteľnú súpravu vo fialovej (13-dielna), je krásna 😵
@stellamiapiccola
@stefie ja si myslim že taky 38.tt je optimum, no nie? Ja by som chcela aby sa maly narodil 17.teho oktobra 😀 je to taky pekny datum, aj ja som 17-teho, aj moj brat, mama je 10.7. a 10+7 je 17, aj svokra je 17.teho 😠 dokonca aj moj pes u rodičov je 17-teho 😀 ...ale veď uvidime 😀 inak, už začinam aj rozmyšlať čo kupim priatelovi na narodeniny, on ma 13. a ja 17.septembra, poraďte 😝 zase budeme o rok starši 🙄
@dominika_sk aj ja som 17.oktobra 🙂 Boze,uz budem mat 33 😲 Stara korcula 🙂
Prave som sa napapkala,robila som bryndzove halusky a teraz pomalicky ,,trovim,,.Dcerka je u babky,syncek spinka a muz robi nieco na dvore....Pohodicka.
@stefie ja som obe deti prenasala 9 dni,tak ani teraz nepocitam velmi so skorsim porodom.No mohlo by to byt aj skor 😀
@karap ja už mám 33 a necítim sa jak stará korčula , čo ti ja viem mne to dáko ani nedocházda 😀
@dominika_sk no ja by som bola rada keby to nebol škorpión
@22nikuska no moja ani mne neni dobre a tlačí ma to s trašne moc som stále unavená ani spať už neviem ledva sa dvíham z postele nič moc..
inak dievčatá som zvedavá ktorá z nás bude prvá, ktorá to začne 🙂
Ahojte a ja som nakapata, od bab som dostala nadchu a bolest v hrdle 😒 Dufam sa dame coskoro doporadecku, lebo v pondelok maju ist do skolky a ja niesom taka mama, ze by som ich tam dala chore. I ked v rodine mame taku zensku, ze chora je mala a ona ju supne do skolky 😠 A nervy mam, chora som od piatka a mm pride z roboty, vidi, ze mi je fakt zle, ale s nicim mi nepomoze, pri PC sedel cely zvysok dna. A ked ma nieco urobit, tak bud ma nevnima, alebo zacne pindat !!!! Hlavne ze ked su nasi chlapi chori,to su ako na smrtelnej posteli. Taka som unavena, ze az mi je na plac. Sranda ale je, ze pred par dnami som si v duchu hovorila, ze som dlho nebola chora. Predtym, ze ma baby uz dlho poriadne nenastvali a aj to sa vyplnilo. Mne sa vsetko zle vyplni.
@stellamiapiccola ja som sa pred tehu tiez necitila ako stara korcula, len mozem povedat ze toto tehu nejak horsie znasam ☹
inak ja tiez nechcem aby to bol skorpion - jedneho uz doma mam - mm 😉
@stellamiapiccola pravdupovediac, aj ja 😝 😠
@stellamiapiccola taku istu ako mas ty, len v modrom 🙂 uz davnejsie som po nej pokukovala, len som ju teraz nevedela na nete najst...takze este raz velka vdaka 🙂
@stellamiapiccola ved uvidime 😉 ale ty budes asi skor ako ja a kedze by sme chceli rodit v rovnakej nemocnici, aspon das vediet 😉 a keby som ta ja nahodou predbehla tak zas dam vediet ja 😉
@dena nemáš začoooooo a je pekna už je opratá na balkone 😀
no už nech porodím lebo už to neznášam moc dobre 🙂 a dievčatá čím sme staršie tak rastieme do krasy 😀
baby,tak sa vytesujem 🙂 Kaia,z nasho fora,mi pred chvilkou priniesla postielku,za ktoru som jej velmi vdacna+pre synceka mi darovala 2 super odrazadla 😉 Zlata baba.Takto ,,verejne,, jej chcem velmi pekne podakovat.
Diki kaia 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby 🙂 ja som sa práve vrátila z kupka 😀 tak mi to prospelo 😀 kus zmeny.... aj ked som len sedela pod slnečníkom a sem tam som si omočila nohy 😀
@karap fiiiha, ze stara korclua 😀 aspon netaaaaaraj 😉 v najlepsich rokoch si 😉
@kaia no teeda kaika, velmi pekne 😎 strasne si zlata 🙂
inak baby ja som dnes dopadla...doobedu som bola taka leniva, ze sa mi nechcelo ani riad umyt, kaslala som na to, len som posedavala polihavala, potom vstal drahy po nocnej, zohrial obed, najedli sa s biankou, pohrali sa, ulozil ju spinkat..potom som sa rozhodla jest ja, zjedla som viac, ako oni dvaja dokopy 😀 😀 /dva hlboke taniere kurata na smotane s cestovinami, ale kopcom boli/ a ako som o druhej zalahla naspat k telke, zobudila som sa o pol siestej...najedla som sa zas, vyvencila psa a teraz idem jest zas...strraaaaaasny den...isto aspon dva kila som po dnesku pribrala 😀 😀 😀 😀
ahojte kočky, tak konečne som dočítala čo ste popísali, ja mám také dni že nič nestíham, teda aspon mám taký pocit, som ako lekvár, ale dnes som konečne dokončila dalšie obliečky pre malú a ušila som si aj vankúš na kojenie, vyšlo ma tobagatel v porovnaní čo stojí v obchode, švagrina za takýto vankúš vysolila neuveriteľných 65€ a mňa necelých 13€, tak som sa vytešovala ako malé decko a teraz padám na papuľu od únavy 😖
ste tu rozoberali prácu, a financie, my si tieež nemôžeme dva krát vyskakovať, ale kedže robím doma tak mám apoň výhodu že si pracovný čas dokážem viac menej rozplánovať podľa toho ako potrebujem
@stefie si to môžeš aspoň dovoliť pri tvojej postave a rýchlo metabolizme, ja nech spracem to čo ty, tak mám za deň minimálne 5kg navyše 😒
@henrieta44 wooooow krásne obliečky!!! Farebne by sa aj mne také hodili do spálne 🙂 Si šikulka, bambuľka sa už teraz môže tešiť na pekné vecičky, čo jej mamina ušije 😉
@henrieta44 krásne... šikuľka si.... aj ja si plánujem kúpiť šijaci stroj a pošiť si obliečky našla som krásne látky s detskými motívami...
Tak ja mám dnes už tiež akurát dost, ráno o pol siedmej do práce do dvanástej a potom som robila grilovačku , oslavovala som moje narodky, ktoré som mala pred mesiacom ale konečne sme sa všetci kamaráti stretli takže bolo fajn 😀 a na trampolíne sme mali 7 detí som len čakala čo si ktoré spraví.

@dominika_sk ja mam presne tie iste pocity 😉 tiez uz rozmyslam nad tym, ako vydrzat co najdlhsie, ale sama tomu neverim, ze vydrzime 😀 😀 aj doma, ked nieco, tak furt len poviem, po tomto vikende co bol, budem rada, ked vydrzim este mesiac 😖 pri bianke som tieto stresy nemala a narodila sa dva dni po prvom termine 🙂