icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

palinkova87
5. sep 2011

@henrieta44 no my sobášny list musíme dat preložit, len to nikde neviem nájst kolko to stojí.. 😠 lebo bez toho mm nenapíšu ako ocina 😠

palinkova87
5. sep 2011

@henrieta44 a aké máš čudné pocity v podbrušku? máš už falošných poslíkov?

dena
5. sep 2011

@kukina79 @lacikagr tak nase deticky sa budu kocikovat v rovnakej znacke 🙂 a kedy ste ich objednavali? my 11.8 a som velmi zvedava kedy dorazi 😉

lolllka
5. sep 2011

...baby, kedy si balite vecicky do porodnice? 😉

luci66
5. sep 2011

Bre ranko babulky, ja som sa dnes skoro vobec nevyspala. Najprv om nemohla zaspat tak som pozerala telku a luskala jadierka a potom zase horko, Nelka sa hrala v brusku a wc ani nehovorim...Inak kupujete niektora monitor dychu a vysielacky? Lebo dostavam od okolia rozne nazory a teraz neviem, ktore bude praktickejsie aj ked su obe 2 rozlicne veci...

drobcek801
5. sep 2011

@mackoxxx
a moj v 30/2 tt 1928g a doktor ma riadne vystrasil 😒 a potom aj ukludnil 😨 ze do porodu moze mat aj cez 4 kg a ja som horko tasko zvladla 3kg mimca,brusko a hlavicka bola na 32tt,tak len dufam,ze sa narodi skor a ze nebude take obrovske 😉 zatial som pribrala 6kg,neviem z coho tak rastie 😉 umele vitaminy ziadne a zeleninu a ovocie na kila,pokial mame 😀

stellamiapiccola
5. sep 2011

ahojte tehulky @luci66 vysielačky ano , ale monitor dychu nie a som radaže som ho nekupovala aj tak som furt kontrolovala či je všetko ok , ale to je vec názoru počúvaj tvoje potreby 😉

henrieta44
5. sep 2011

@lolllka ja som si ich pobalila akurát včera, preistotu 😉

henrieta44
5. sep 2011

@palinkova87 niekedy sú to tí poslíčkovia, ale teraz mávam skôr takú ostrejšiu bolesť, také pichanie a ked sa k tomu pridá ešte Vikine naťahovanie, tak je to hotová paráda, až niekedy zajojkam od bolesti, pri synovi som toto nepoznala

zvedava17p
5. sep 2011

ahojte, vy ste uz pobalene, ved ja pre seba nemam nist nakupene, dokonca ani nocnu koselu a pre maleho veci som akurat stihla cez vikend oprat... 😠 inak ste tu pisali nieco o jednorazovych nohavickach do porodnice a najvhodnejsich vlozkach...ale uz si nepamatam ake to boli, mozete dat opat tip, dakujem 😀

henrieta44
5. sep 2011

inak práve som sa vrátila zo škôlky, po 2 mesiacoch čo bol Filipko doma, to bola hotová katastrofa, nechcel sa ma pustiť, najprv som ho doma prehovárala dobrú hodinu a potom som sa v šôlke pokúšala asi trištvrte hodinu od neho vyslobodiť, nakoniec musela zakročiť učiteľka a zobrala ho na ruky a ja som utekala ako o život so slzami na krajíčku, fuj mám teraz otrasný pocit, normálne mám dejavu . toto sme už raz zažívali ked začal chodiť do škôlky v januári a teraz opäť....bude krutý týžddeň, snáď z tých nervov neporodím skôr 😢

lenka1108
5. sep 2011

ahoj baby.ja som prave s mm zaviezla malu do skolky.normalne som sa rozrevala.hormony su svina.ona sa tak tesila a mne to prislo luto.tie prazdniny inak rychlo usli.este nech ujdu tieto 2 mesiace a uz nech mame na svete aj tych krpcov nasich.

@zvedava17p ja som si kupila 2 nohavicky jedny stali 1.60e ale niesu jednorazove tak 2 hadam budu stacit. kupis ich v zdravotnych pomockah a vlozky v lekarni.to stoji balik 1,80e mam taky pocit.

mackoxxx
5. sep 2011

@lolllka Ja už pre istotu som. V našej rodine sa detičky ponáhľajú na svet.

Katastrofa, už zase škola. Asi sa u nás tešila len moja malá školáčka. To ranné vstávanie ma zabije. Ja som schopná používania tak okolo pol desiatej. ☹ ☹ ☹ . Idem si dať "rannú" kávu a šupom piecť koláče. Moja princezná má v stredu 8 rokov. Strašne to letíííííí.
21.9 nastupujem na materskú. Vraj ma z PN nemôže dať 6 týždňov pred pôrodom ale 8. Tak som to zjednala na 7 🙂 🙂 .

Prajem krásny deň 🙂 🙂 🙂

zvedava17p
5. sep 2011

@lenka1108 dakujem, budem musiet uz zabehnut do lekarne

lolllka
5. sep 2011

@mackoxxx ...tak si idem pomaly pochystat aj ja... 🙂, skolacka sa tesila, to som rada, male deturence sa velmi tesia do skoly, hlavne na svojich spoluziakov a mozno aj na oblubene pani ucitelky... 🙂..poznam to, ja som ucitelka a ucim na 1.stupni....po dlhom case s nimi nezacinam skolsky rok a normalne mi chybaju... 🙂....aj tebe pekny den... 😉

lolllka
5. sep 2011

@henrieta44 zeby som naozaj uz zacala.. 🙂...a ako sa mate Heni?

karap
5. sep 2011

ahojte 🙂 Som doma zo skolky.Dcerka sa velmi tesila[uz je druhacka],no syn...ten mrncal celu cestu domov,lebo mu partacka ostala tam a on musel ist domov 😠 Aj teraz je upiscany,neviem ci vstaval hore ritou,ci co 😠
No a dnes na noc 😖 ...8x som bola cikat[neviem kde sa to vo mne furt bralo],bolo mi teplo a moj muz chrapal 😠 No vobec som sa nevyspala,vrrrrrrrr.
Nastastie bude cely tyzden mimo domu[vdaka Ti o Pane]tak sa aspon v klude vyspim.Moj muz totiz neznasa spat pri otvorenych dverach [neviem ci sa boji buba,alebo coho]a kedze spime v jednej izbe styria,je tam uz za hodku-dve vydychany vzduch.A ja sa potom dusim 😀
Uz musim deti odstahovat do izbycky,nech si zvykaju spat same [muz bude s nimi v izbe kym si zvyknu]lebo ked pride Simonka,nemozeme byt v jednej izbe piati.A to nehovorim,ze by Simka vsetkych pobudila,ked bude hladna...
A veci do porodnice mam zbalene uz aj ja.Len ,,papiere,, musim este prefotit a pribalit papuce a kozmetiku.

lolllka
5. sep 2011

@henrieta44 neboj on to zvladne, vsak to poznas z praxe Heni, chvilu strpenia a bude to ok... 😉

blackrose
5. sep 2011

ahojte tehulky 🙂 mne prave zacinaju posledne dva tyzdne v praci 🙂 dufam, ze ubehnu ako voda, lebo uz sa neviem dockat toho, ze nebudem pracovat 😀
ako tak citam, vy dnes mate vela trapeni s malymi skolkarmi, chudacikovia malicki ☹
@lolllka ja si zacnem vsetko balit az o tie dva tyzdne, ked budem doma a budem mat na to cas... ale veci uz pomaly nakupujem teraz, len s tymi nocnymi koselami na kojenie mam problem, neviem kde ich mam zohnat ☹

blackrose
5. sep 2011

@luci66 ja budem mat monitor dychu od svagrinej pozicany... pre istotu
inak vravi sa, ze ak budes spavat s babatkom, tak ho nepotrebujes, lebo budes nonstop pri nom, ale co ja ti viem, je to taka vacsia istota... hmm
a vysielacku si urcite kupujem, lebo ked necham babo napr. vonku spinkat a ja budem vnutri, tak aby som ho pocula, alebo opacne

mysti
5. sep 2011

Ahojte baby, dobre ranko 🙂 tak kukam, ze vy sa uz pomaly balite? pani moji, ja este ani nemam vsetko pokupene... 😒 tento vikend mame este taku malu oslavku a buduci vikend ideme na tie jarmoky, tak som zvedava, co pokupim tam a ostatok si potom doobjednam cez net.... 😉 dufam, ze to vsetko stihnem 😅

kaia
5. sep 2011

Chcem len podporit tie, ktore sa este nezacali balit, nie ste same 🙂 🙂 🙂.
Len cez vikend som si objednala nejake poporodne hygienicke veci cez internet, kym dorazia balit nebudem 😒.
Ale konecne som cez vikend oprala 😎.
Artur si dal s narodenim nacas a myslim, ze ani teraz sa mala nenarodi skor. Tiez by som bola rada, keby nebola skorpion (ak by som si teda mohla vybrat, tak radsej strelec) 😀.

kaia
5. sep 2011

@dena, budes mat Teutonku? My sme mali Spirit a bol fajn. Ale chceli sme obnovit, tak sme ho predali a kupili nieco ine 🙂

mysti
5. sep 2011

@kaia preco nechces, aby bola skorpion? 😕 ja som skorpion, moj manzel je uz strelec (24.11.) a maly bude tiez skorpion, my skorpioni sme neskodni, "stipeme" len zlych ludi 😀

lolllka
5. sep 2011

@blackrose ..ja som zohnala nosnu koselu v detskom obleceni, mali tam aj oblecko pre mamicky, ale mam iba jednu, myslim, ze bude stacit....pribalim si este aj nejake pyzamo,... 😉

kaia
5. sep 2011

@mysti, my sme vsetci barani a lepsie si rozumieme so strelcami 😀 (ale ved je to jedno, ale ak si mozem vybrat... 😉 )

henrieta44
5. sep 2011

@lolllka no ved ja viem že to prejde, ale ti poviem že som mala čo robiť aby som neronila krokodílie slzy aj ja, a teraz sú tam aj nové detičky, takže tam bolo plaču neúrekom....aj toto bol jeden z dôvodov prečo som sa profesie učiteľky vzdala, ťažko to prežívam, ked detičky plačú a hlavne v škôlke. o pol tretej letím pre neho ako blesk a aspoň chvíľku sa s ním pohrám na ihrisku, potom zase pôjde som mnou pracovať...jááj chúďa moje má to so mnou ťažke ☹ ☹

blackrose
5. sep 2011

@lolllka ved este nieco pobeham, hadam najdem 😉 ja chcem aspon 2, lebo v tej nemocnici si to lahko zaspinis, zakrvavis a pod. 😒
@kaia a objednala si si aj tie jednorazove podlozky?? Kde si si to prosim ta objednavala?

kaia
5. sep 2011

@blackrose, jednorazove podlozky mame (pouzivame ich, ked prepravujeme macky k veterinarovi do prepravky 😀 ). Ale maju ich napr. aj v www.maderna.sk

henrieta44
5. sep 2011

@lolllka ja mám dve a myslím že mi to bude stačiť bohate, idem rodiť v Martine a tam aj tak dávajú tie ich krásne košele, veľmi erotické veľké asi o 5 čísel, do svojej sa môže človek preobliecť až druhý deň po pôrode. ja som si kúpila košele cez net na stránke www.mamka.sk. je to slovenský výrobok, bavlnená s elastanom, veľmi pekná