Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@sonicka07 Ahooj,aj my čakáme 10.novembra chlapčeka, a na pôrod sa teda ešte vôbec necítim, musím ešte aspoň mesiac chodiť do školy nakoľko som na vysokej 3. ročník a ešte mi neschválili individuálny plán 🙂 ale veľmi sa už tešíme na malého 🙂)
ahojte baby, nečítala som všetko, ale zazrela som, že ani vám dnes nie je bohvie ako.
ja doobeda ešte ok, ale potom - hlava sa mi začala točiť, bolo mi zle, zmerala som tla a strašne nízky, tak som si aj napriek mojej cukrovkárskej diete dala pohár coca coly a trošičku sa to zlepšilo, ale stále mi je tak všelijako ☹
@veronika1417 a ty si sa predsa rozhodla pre ten cisársky? 😉 Čo ťa zaujíma? Môžeš sa opýtať aj mňa, ja to mám všetko ešte v čerstvej pamäti 🙂 Robili mi spinál, bol to zážitok 😉
babenky a neni tu nejaka co ma termin +- 7.novembra a bude rodit v trnave? 🙂)
Huraaaa, vsetko pozehlene, teda okrem supravy do postielky, ktora este nie je oprana, ale to uz bude malina 🙂
Uz zostava len tasku pobalit.
@moka066 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/harper/album... ako prezeram tabulku, tak tam nevidim nikoho, kto sa prihlasil s Trnavou v tom termine. 🙂
@dianka3 tak ja mam bezproblemove tehotenstvo a ako som zostala na materskej by som len chodila po cundroch 🙂)
tak aj dnes som manzela ukecala aby sme isli pozriet na vinobranie ..a po 5 minutach chodze som fucala ako balon...tak uz asi u nikoho to neni take onco ako pred tym 🙂)
aj upratovanie mi trva dlhsie 🙂
@lucia2105 bolesti mám aj ja dieťaťko už všade tlačí a kope a má stále menej miesta! mňa bolí aj všetko zo spodu no musíme vydržať.
uz som sa tam nasla 😉
babenky nevedela by mi niektora poradit co pomaha na bolesti krizov? najviac to boli len lezim co i len chvilku na chrbte, nparikilad ked citam a chcem sa otocit ....
@dianka3 ahoj, no môj mužík sa snaží vyberať meno a ja som stále neni spokojná, Leonardo to som mala hneď som si bola istá to chcem , ale dievčatko stále váham zatial je to Mellissa, no kto vie ako sa to skončí 🙂
@charlottte ahoj, tak to vysedavanie v skole s bruskom ti teda nezavidim... ja som koncila vysku s jakubkom... 😉 3.2. som este bola na skuske a 26.2. sa narodil 🙂 a april-maj uz objajoby a statnice. teba to v tretiaku asi tiez caka nie? no ale to sedenie na prednaskach s bruskom bol asi najvacsi zaberak, som myslela, ze uz z tej stolicky nikdy nevstanem 😅 tak drzim palce, nech ten mesiac v skole zvladnes este v co najvacsej moznej pohode! 😉
inac ked ste pisali o zmene polohy babetiek v brusku... nasa mala bola este pred mesiacom dole hlavickou, co sa jej bratovi hadam za cely pobyt v bruchu nepodarilo 😝 a stacilo 2-3dni prudkej gymnastiky v bruchu a uz je slecinka priecne, hlavicka vpravo... veeelmi prijemna poloha! 😅 no a minuly tyzden mala asi 1340g...
@stellamiapiccola aha nomoj muz zase vzdy vravi ze pre chalanov vybera on a babam mozem ja,lenze ked ma aj nejake napadne tak sa mu nepaci 😒 A ta Melissa sa tvojmu paci?
@stellamiapiccola melissa je krasne meno. mam kamaratku co ma melisku a uplne jej to meno sadne.volame ju mel, meli, meliska.je to super meno 😉
uff, asi som to dnes s tou aktivitou prehnala 😒 Uz dvakrat ma prekvapili nejake pichlave bolesti v podbrusku, tak som si dala jedno magnezium, vypinam pc a idem do postele, snad to prejde. Pekny vecer vsetkym a dobru noc.
@stellamiapiccola tak ked sa tebe aj jemu paci Melissa tak uz nechajte ju nie?
Ja som mala posledne tyz celkom Ok tehu.... no boli sme u kamosky vo stvrtok a ona mi akosik zatajila, ze jej syn mal anginu pred nedavnom, este aj kaslal, ale tvarila sa, ze mu len slinka zabehla.... no skoncili sme obaja, ja aj moj syn chori.... maly je total Ko, sopli, kasle a ja deto, najhorsie je, ze si na to nemam co dat, plus ked zakaslem ci kychnem zakazdym si cvrknem.... vobec ma neposluchaju svali tam dole..... boli ma cely clovek a malu v brusku to riadne hneva ked kaslem, ju to nadhadzuje, okopava ma dnes uplne zurivo..... plus mm isiel na vikend pracovne prec, takze ani oddychovat nemozem, musim kmitat okolo maleho.... cele zle. 😢 😢 😢
@dianka3 no asi hej 🙂
@luppita no môj malý je tiež úplne hotový, sople , kašle už od pondelka a dne s to bolo hrozné , len ho furt odsávam a už sa 2x zobudil s total revom to bude noc ☹
@stellamiapiccola vzdy sa hovori ze ked sa uz pre jedno rozhodnes tak sa to uz nema menit 🙂 a navyse to meno nema kazda, teraz letia same mena ako sofia,ema,lea,nina 🙂 a pod

Obdivujem vsetky maminy co maju bezproblemove tehotenstvo a tak mozu robit vsetko. Zatial co ja nemozem ani poriadne navarit a kde to uz chystat veci pre malinke, nemam nic nachystane,citim sa hrozne jak cierna ovca tu medzi vami ☹