Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@micicka Ahojcek, tak dlho som Ta tu nevidela ☹ ja som nebola na PP ale ked si citala tak asi uz vies preco. Teraz uz je lepsie, mavam to tvrdnutie len parkrat za den a nie je take silne a ani tlaky uz necitim. Posli mi do IP adresu nech Ti mozem poslat ten krem ved Tebe sa uz minal 😉 tak nech zbytocne nekupujes. 5.10 idem na poradnu a pokecame s doktorkou aj o tom cisarskom tak Ti potom napisem novinky a opytam sa na ten vek v suvislosti s cisarskym, ked baby pisu take vseliake skusenosti. Ako sa inak citis?
@stellamiapiccola ja neviem, ale ako vidím nie je to asi všade jednoznačne určené a každý tvrdí niečo iné 😠
práveže mne to tak povedal, že automatikuš sekcia a ak by som chcela, podpíšeme niečo (predpokladám na vlastné riziko) a môžem rodiť aj prirodzene.
uvidíme zajtra, idem zase do rizikovky a uvidím, ak tam bude iný dr. čo ten povie.
@veronika1417 moje zlaté, nečítala som, čo sa dialo, ale tak asi nič príjemné 😒 to ma mrzí, že ti bolo horšie, ale teším sa, že sa to lepší 🙂
krémik ešte mám, možno mi nakoniec aj vydrží, veď už je 2.10., termín mám 8.11. - u tehu cukroviek nenechajú prenášať, takže to mám max. 4 týždne a ak by bola sekcia, tak možno len 3 týždne.
no som zvedavá, čo ti povie doktorka na tú sekciu, daj mi potom určite vedieť.
ja ale veľmi riskovať nechcem, a bojím sa, že ak by to prirodzene nešlo tak ako má byť, mohlo by byť aj neskoro. počula som aj o tom, že baby sa neotvárali a donútili ich rodiť normálne a tam sa teda môže stať všeličo. a potom bábätko ťahajú kliašťami, tak neviem čo je lepšie ☹
😠 no baby, keď sem zavítam, tak tu nikdy nikoho, čo som ja nejaká iná 😀 😀 idem trošku potrápiť malinkú aj seba, nejde mi pichnúť injekcia, už som raz skúšala a už ma celé brucho bolí, no tak ešte raz 😠 len malej sa to tak nepáči, že potom kope o 106.
papa babulky 😉
@micicka bre ranko 🙂 no ono to platim za tlmocnicku. inac je to zdarma. tym, ze moj drahy nevie po slovensky, tak mu to musi niekto neutralny prelozit. nestaci, ze ja mu to budem prekladat, pani uradnicka mi neveri.... 😀 ale nie, ja to chapem vsak by som si tam mohla dotiahnut kohokolvek z ulice a potom od neho neskor vymahat vyzivne a chudacisko by nevedel, ze co vobec podpisal. 😝 len jedno ma stve, ze urcite sme neni jediny takyto par a je skoda, ze sa tu na uradoch na to nejak nepredpripravili a tie tlaciva nemaju aj v anglicte. Vsak vacsina cudzincov co tu zije ovlada tento jazyk a tym by odpadlo to, ze si musim draho platit tlmocnika 😠
@karap @dominika_sk dakujem za osvietenie, takze to je maternicove teliesko, len ten nazov mirena mi nic nehovoril 😉 no to asi bude to najlepsie,pretoze kondomy sa mi fakt, ze nechce pouzivat... 🙄 akosi @dominika_sk to uz vyssie pisala vela ukonov k tomu treba a clovek uz ani na taketo daco neni zvyknuty a mne to nikdy az tak moc s kondomom nesmakovalo 😝 😀
baby mne je dneska nejak divne 😖 bolesti nemám,ale tak zvláštne sa cítim.. 🙄
@kukina79 mirena je nehormonalne teliesko. dana je hormonalne teliesko. to zavedenie trochu boli ale ja som bola spokojna a moc.ja som ju mohla mat 10 rokou ale po roku sme sa rozhodli pre babo.kedze mi ju davali v irsku tak som ju mala zadarmo.le tu stoji sami zda nejakych 200e.
@henrieta44 no ten isty problem som mala aj po vysadeni hak, som myslela, ze uz sa nam prirodzene nezadari, kedze ja som ani nemala sancu zistit, kedy mam ovulaciu ☹ ale jeden vecer po sluzobke draheho v Irsku sa zadarilo a drahy v ten vecer zahlasil, ze " tak dnes sme splodili dieta" a ja som sa mu len vysmiala no a ono to bola pravda... 😵 😵
aaa dievcata dnes ma caka super den...konecne si idem dopriat darcek nak narodeninam co mi dali kamosky... 🙂 o 12:30 som objednana na manikuru+pedikuru a potom s kamoskou na obed....sa tesim jak male decko, konecne mi niekto da tie moje nohy do poriadku.... 😝 😀
@dadda02 No ja som nad tym este nerozmyslala, chceme aj 2.babo, tiez som otehotnela v podstate po mesiaci "snazenia", ale predtym sme si davali pozor (bez HAK) a neotehotnela som tak sa tym budeme asi riadit dalej. HAK som uzivala 10rokov cca pred 3rokmi a neplanujem s tym teraz zase zacinat, lebo by sme chceli este babeno tak cca za 2roky, ale samoska uvidime podla situacie...A HAK az neskor urcite, teda po 2.babatku...
Brééé ránko @kukina79 závidím , 😉
už nech je 14.00 a idem Dr. od 6.30 som mala také kŕče až som skoro plakala ☹ až do teraz , ešte že som zviknutá na extra bolesti pri menzese uffffffff
@lenkalienka25 caj sa pije na rychlejsi a lahsi porod ,no nemusi to u kazdeho zabrat ,ale pokial mi to neublizi tak skusim vsetko 🙂
@stellamiapiccola Fuuu,tak ako sa poznam,ja by som uz stresovala,ze mi zacina porod 😒 dufam,ze to uz uplne preslo a si oki!
Bre ranko kocky,ja mam za sebou posledny odber krvi, este poobede mam zavolat ohladom steru na streptokoka,dufam,ze vysledky budu ok.
@micicka no podla mma nemam o com premyslat ja som rozhodnuta pre cisarsky aj ked prirodzeny je mozno lepsi ale urcite pre zdravu maminu 😒 riskovat a spoliehat sa na nasich lekarov veru nebudem. Vcera som citala o cisarskom a cela operacia trva 10min a hned potom sa Ta snazia zobudit, ci si oki a je to! Pri prirodzenom by som bola na trnoch co sa moze stat, co sa moze vyskytnut, ci mi budu vediet pomoct... na to ja nervy nemam. Radsej si odtrpim potom tie dva tri dni bolesti s malou jazvou, ved to nie je az take brutal a navyse ja som zvyknuta nebrat ani nic proti bolesti, takze som viac menej zvyknuta hlavne nech je mala a aj ja vporiadku. Ty to ale nemas len kvoli veku ale aj kvoli tehu cukrovke a aj s tou krvou to nie je len tak, podla mna ked to ten lekar zvazil tak, ze rovno ponukal cisarky tak zratal toto vsetko a vyslo mu to ako najlepsie riesenie.
@lianka7 Dobre ranko 🙂 Ty si aka sikula tak nech su vsetky vysledky oki 🙂
@stellamiapiccola dufam, ze si uz v pohode a bolesti presli...
ja mam dnes uz poradnu za sebou...odber krvi a ster...len mi nerobila utz ...dalsia a posledna kontrola 17 a potom uz poradna tam kde budem rodit...
@dena no veru ani ja ziadne spravy, len ked som tam bola na zaciatku sept. este fusak dokupit, tak som sa pytala, ze ako to vidia s tou objednavkou, tak povedala, ze to okolo 20. mohlo byt. no len ma zacina panika chytat, pretoze termin sa blizi a krcok sa mi skracuje, sice zatial sa neotvaram, ale co nie je moze byt, pretoze maly tlaci hlavickou nan...tak mam strach, ze budeme bez kocara, ked by som nahodou skor porodila... 😨 ☹
@veronika1417 Dobre ranko 😉 no veru,mam uz za vsetkymi neprijemnymi vysetreniami,uz len prietoky nas cakaju,ale to je uz malina 🙂 Urcite zvladnes cisarsky,jasne,ze bolesti budu,ale tie budeme mat vsetky-ci uz vacsie,alebo mensie.Pohlad na nase babatka nam ich zmierni 😵
@lianka7 tie prietoky to Ti vlastne mrknu len cez sono, vsak?
@veronika1417 Myslim,ze ano 😉

@micicka to aká somarina, že sekcia kôli veku nemáš 150rokov, byvalá kolegyňa rodila v 37a normálne .No podla mňa pokiaľ nesúhlasíš so sekciou tak ti ju nemajúu prečo robiť.