Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 ja tiez sladkeee mnaaam a akekolvek ci kolace, kekse, cokolady, tycinky,... som otrasna ☹ ale kazdy den aspon dve maskrty a je to stale horsie kedysi stacila jedna 😖 tak ale na Tebe to nie je vidiet ja som pribrala 9kg a hoci brusko nabehlo dost sa mi toho nalepilo na zadok a stehna 😨
@veronika1417 Ja doverne poznam celulitidu, strie a vsetko mi ide do zadku a brady...ale neva manzel sa nestazuje..No idem prat prve vecicky len tie najmensie, jupiii a potom do mesta na urad, vecer vas docitam 😀
@harper inak niekde tusim v teme kramare som citala, ze uz otecko nemoze byt pri kupani... nevies o tom nieco? Vraj sa to zmenilo 😕
Ja som tam uz par krat bola, ked moj dr. stresoval a uz tam viac-menej chodim kvoli krcku na kontrolu k dr. u ktoreho budem aj rodit. Ale na poradnu neviem kedy zacnem chodit.
Aj dnes tam idem po obede. Aj k svojmu dr. aj na kramare... ma takto prehanaju...
a ty si uz bola na tej predporodnej priprave?? ja som bola na konzultacii a potom uz na cvicenia som ist nemohla kvoli tomu krcku a tvrdnutiu...
@veronika1417 ale ved 9 kilo je v pohode! ja ani sladke velmi nejem a mam +8 kg a tiez na zadku a stehnach, neboj to potom vybehame 😉
@blackrose tak ale velmi zalezi od stavby tela a vysky ja mam 168cm a typ postavy kde by som si asi mala davat velky pozor ☹ ja si nemyslim, ze sa nejako prezieram len tomu sladkemu neviem odolat 😀 sa na tom smejem ale aj sa hnevam sama na seba
@veronika1417 ja mam 166 cm a vzdy som mala stehna a zadok aj ked som bola chuducka...
ked mas chut, tak papaj, pri tvojom pribrati sa nemusis obavat 😉
@blackrose srdco aj si ma videla??? 😀 😀 😀 vsetky co sem dali foto by mohli ist robit modelky a ja som sa tam trcla ako taka velerybka 😀
Joj ale sa krásne guľatíme. Ešte nám bude smutno, že ich už nemáme ☹ .
Heh baby ja som pred otehotnenim mala 70kg ... potom som pribrala 2 kila .. ked mi zistili teraz v auguste ze mam nabeh na cukrovku mesiac po tom ako som vysadila cukor som schudla na 71 a vcera som sa vazila a mam 69... ja som sa az zlakla .. je to vobec normalne .. ale nikdy som nebola najchudsia a pocula som ze take baby nezviknu velmi priberat lebo babatko si berie ziviny z nich ..... nepriamo ma objeda .. Ak je to naozaj v poriadku tak sa nestazujem naozaj ... 😒
ahoj baby.uz som doma z poradne. tak sme KP. maly vazi 2647g.ma viac ako ked sa mi v 39tt narodila mala.ta mala iba 2620g 😉 no bude to chlapisko. v noci som mala bolesti az 6 kuskov 😀 ale nebolo to take silne a boli iba na pravej strane dole.dr povedal ze mi tam tlaci nozickou. na dalsiu poradnu idem o tyzden cize 11.10. potom 14.10 idem na krv a 19.10 idem na interne.ak nepridu bolesti skor alebo nieco ine sa nepritrafi tak 30.10 idem do nemocky a 31.10 mame maleho na svete cisarskym rezom.uvidime ako to bude, stale je to viac ako 3 tyzdne... ach ten cas sa tak vlecie....
Ahojte 🙂 Gynekologicky prijem v statnej nemocnici: v ktorom ste tyzdni? V 34tt. Sestricka otvorila tehu knizku a podla PM /bola som v 33tt+4d/ mi povedala, ale ved ste len v 33tt, co mi tu vravite, ze 34tt.. hmm no dobre, ty to vies asi lepsie 😒
Potom mi do ruky strcila papierik na meranie pH mocu (mimochodom bolo uz popoludnie) - so slovami - toto mi chodte ocurat... pozerala som na nu, ci to patrilo mne, alebo dakemu psovi... Ani poharik, ani skumavku, ani .... mi nedala, len ten papierik. V pohode, ved zena v 8.mesiaci s balonom prekryvajucim vsetko, co mozno povazovat za intimne partie si bez problemov "nastavi" a "cura" tam kde treba...
Hmm, zaujimavy pristup, vyber porodnice definitivne ukonceny, po vcerajsku uz nemam nad cim uvazovat..
@monculik5 pekné fotečky , podľa mňa čakáš dievčatko 😉
@stellamiapiccola dakujem 🙂 no neviem čo to bude ale kazdy tipuje chalana tak zatial si prva čo tipla dievčatko 😉
tu riešite jedenie, že maškrty-dve tri...ja tiež dve, ale kila denne 😎 aj teraz som si dala "velmi nizkokaloricku" krupicovu kašu 😉 a ešte ma čaka paradajkova polievka odvčera a kuratko 🙂 a ešte mam nachystane aj špagety 😀
@monculik5 no kludne to môže byť aj chalan , ja mám chalanské bruško a ževraj to bude holka 🙂 no uverím až keď uvidím 😀 😀 😀
dievčatá máte úplne krásne brušká a vôbec aké ste štíhlunké
Inak vsetci co sa mi pozru na brusko hovoria ze to bude urcite chlapcek. Teda ja si to myslim tiez ale neviem ako to posudzuju oni ked sa mi pozru na brucho???
@lea162 je to normalne... ja som oproti vahe pred otehotnenim stale v minuse, ale babo rastie a zodpoveda veku, tak je vraj vsetko v poriadku 🙂
@karap tak dakujem za vysvetlenie,uz som to konecne pochopila 😉 😀

@blackrose u nas to pri prvej bolo dokonca tak, ze mm pri jednej z navstev kupal malu a to dokonca skor, lebo prvy den ju kupala sestricka aby ukazala vsetkym ako sa kupe taky drobec. ty kedy ides na kramare, ci este nevies?