icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
14. okt 2011

@kukina79 no keby jej sla tlaciaren, asi by sa tak nemotala, ale technika je niekedy za trest... 😀 a 98 by ti nebola lepsia... nejde ti nejako poblizku... 😕

lenica81
14. okt 2011

no idem ja, lebo sak mam tu mamu, tak nech len za PCckom nesedim... 😅 😝

dobru noc a pekny vikend...

kukina79
14. okt 2011

@lenica81 veru technika je svina vec... 😀 no v pondelok skusim tu 98, ta mi ide od polusu, co nemam moc daleko a ostatne poradne mi uz drahy slubil, ze ma odvezie, konecne sme kupili auto a budeme ho mat dufam uz v stredu nachystane na odvoz, tak uz tieto muky v mhd dufam nemusim viac trpiet 😅 😵

janulkan
14. okt 2011

@boresko ano, lonova kost + slabiny, uz asi dva tyzdne, cim dlhsie chodim, tym chorsie ☹

eviiinka
14. okt 2011

nase drobatko milovane ♥

stellamiapiccola
14. okt 2011

@kukina79 zatial mám všetko ok, jooooooooj keby sa to dalo, že ja budem veľa papať a dieťa rásť ono to tak nefunguje si zoberie čo potrebuje zo mňa 🙂 no dufajme že narastú 😉

evane
14. okt 2011

no, podla mna tie deturence si robia aj tak co chcu... ja mam 158cm a vahu pred tehu 46kg a manzel je skor mensi a krpec v brusku mal v 34+2 mal podla utz 2620 gr a prave tym, ze je vacsi a ja mensia tak som si polezala tri tyzdne v nemocke lebo mi uz dlho nalieha hlavickou na krcok a este k tomu mi staaaaale tvrdne brucho...a vydzali sme v "kludovom rezime" doteraz

stellamiapiccola
14. okt 2011

@z0e vôbec sa necíť neschopná ja mám už jedno a veľa vecí si už ani nespomeniem žijem prítomnosťou lebo stále to je náročnejšie a hlavne teraz dievča pritom sme v rodine samé baby , to sa moja mama hrozila čo s chalanoma dáko som to zvládla a úprimne každý si nájde svoje metódy ako mu čo vyhovuje a je fajnový alebo neni.Ja aj dnes nevie čo malému obliecť von lebo mne sa zdá zima a muž povie neni zima .je normálne že sa človek cíti zmatený sa ti úplne zmení pohľad na svet a ja som strašný pedant dakedy idem sama sebe na nervy 😀

kukina79
14. okt 2011

@stellamiapiccola ja viem, ale dobry dovod si dat hody, no nie.... 😉 😀 boze tak ja som ta prava co tu take daco hovori, ked sa vecne stazujem ako som pibrala 😠 😀

slimme
14. okt 2011

@kukina79 No celkom nechapem, ved 2780g je normalna porodna hmotnost, ja aj moje setry sme sa narodili s takouto vahou a ty este niesi na konci...no ja budem rada ked pojdem rodit a nebude mat viac ako 3kg...

kukina79
14. okt 2011

@slimme no presne aj ja som tak troska bola vedla, ze ci to tak nezvykle je....ani nechcem, aby bol moc velky,vzhladom na moj vzrast a zatial to vyzera na prirodzeny porod, takze by sa mohlo tym padom lahsie rodit...no dr. na utz bol mlady a mam pocit, ze nie az tak skuseny....uvidime na buduci tyzden... 🙂

slimme
14. okt 2011

@kukina79 co lekar to iny nazor, ale podla mna troska prehana nie? ja nemam tiez velke babo, mne na to iba povedal, ,,no dlhe je dost ale tucne teda nebude,, a zasmial sa. Takze mas na vyber co si o tom mysliet, ja som rada ze neni valibuk, a neviem kde sa zobral ten nazor, ze cim je dieta taksie tym je zdravsie??? 3kg by mi uplne stacilo🙂

milek
14. okt 2011

@kukina79 Mne pri prvom (malá už má 10) stále doktor vravel že bude taká menšia a narodila sa presne na termín s váhou 3650g čo si myslím že uplne stačí takže tie váhy podla utzv. by som brala troška s rezervou.

stellamiapiccola
14. okt 2011

@kukina79 ja aj chcem jesť , ale sa to do mňa nezmestí ani ako sa povie nažrať sa nemôžem 😀 už tam je málo miesta hneď funím

kaia
14. okt 2011

@stellamiapiccola, podla mna to nie je o jedle, je to tak, ako to ma byt a mozno utz doktora nemeria presne 🙂

woman04
14. okt 2011

@ajvetka my sme tiež uvažovali nad ABC,najprv Cobru a potom Mambu http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3111... ..Pramy som vylúčila kvôli tomu,že mám 176cm a mne je veľmi nízky...a je aj ťažší..nakoniec vyhral http://www.bambini.sk/sk/4370/26/mutsy-transpor... vo farbe sand 🙂 ...

lenka1108
15. okt 2011

pol 3 a vy spite??? závidím vám... ☹ ☹ ☹ preco nemozem aj ja normalne spat???!!! 😠 ☹

dianka3
15. okt 2011

@lenka1108 ahoj, ani ja nemozem zaspat a to co tak? inac ty si nemala byt oktobrovka? 😕

mysti
15. okt 2011

@lenka1108
@dianka3 keby som baby vedela, ze ani vy ste nespali, dobehla by som aj ja sem. Mna trapi ten plny nos, co som tu vcera pisala,...spala som od 00,15 asi do 3,30...potom som sa zobudila a koniec! Do siestej som sa len prehadzovala v posteli s totalne plnym nosom, vypila som 3 pohare vody, bola 3x na WCku a o 6,15 som to vzdala a vstala z postele, aby sa aspon manzel vyspal. Isla som do obyvacky na gauc, zapla som si spravy. Teraz sa mi uz aj zacina driemat, ale mam plny nos, tak by to aj tak nemalo zmysel. Boze kedy sa toto skonci????? 😠 😢

zuzka051
15. okt 2011

dobré rano.babenky ako sa jedia tie lanove semienka na tu zápchu?

lenkakrchova
15. okt 2011

@zuzka051 za plnú veľkú lyzicu a sup do úst a zapijem vodou 🙂 ináč mne to vôbec nepomáha ... Tak ja neviem :(

janulkan
15. okt 2011

@zuzka051 lanove semiacka je lepsie pomliet skor ako ich budes konzumovat, ale len tu davku co prave jes, nie do zasoby 🙂 najlepsie papat so syrom, cottage cheese, tvaroh alebo jogurt. Ja mam doma olej lisovany z lanu, takze riesim to jednou lyzicou denne

zlamal.i
15. okt 2011

@zuzka051 ja si davam activiu so semiackami a cca po3-4 dnoch to zafungovalo uz sa to zlepsilo takze som celkom spokojna.drzim palce 😉

ajvetka
15. okt 2011

@woman04 mne sa tiez pacila aj ta Cobra, ale tento vyhrava. Este som ho nevidela nazivo, tak uvidim, aky bude v praxi. Ja mam 164cm, takze vyska by nemal byt problem, plus som videla, ze predavaju take adaptery na zvysenie.

dzejny22
15. okt 2011

baby mávate už falošné kontrakcie???

lenka1108
15. okt 2011

@mysti no ja som sa pred chvilkou zobudila.bola som hore asi do 3.ach to bola noc.nakoniec som si pustila pocitac v posteli s vaznou hudbou IL DIVO a pri nich som zaspala.mala spala u nasich tak som to trochu potiahla....

@zuzka051 ja ako berem zelezo s kys.listovou co mi dal na krv doktor tak nemam problem ist na wc aj dva krat za den.skus si nasadit kys.listovu.

@dzejny22 ja asi ani nie.sem tam pichanie v podbrusku alebo tam dole a to je vsetko.alebo bolesti do chrbta.neviem ci su to falosne kontrakcie.

stellamiapiccola
15. okt 2011

Ahojte dievčatá ako sa dnes máte , ja som chorá akože uplne a bolelo ma v noci bruško @kaia no dúfam, že máš pravdu 😉

stellamiapiccola
15. okt 2011

@zuzka051 daj si plnú lyžičku do pusy a zapi to ja to chrúmem mne chutia , alebo do jogurtu 😉

veronika1417
15. okt 2011

@tasiko ja som citala ze od 35tt nie je presne ani meranie vahy a ani dlzky, ze uz o tom rozhoduje genetika po rodicoch. Preto by sme sa nemali zatazovat a obavat ak je mimi mensie alebo vacsie lebo na toto presna miera neexistuje. Nech idu uz do kelu vsetci lekari a nech sa ujednotia ved nam robia len zbytocne stresy a starosti ☹

tasiko
15. okt 2011

@veronika1417 tiez som to kdesi citala.najhorsie je ze dnes mi oznamilu ze ma nepustaju,bo ze treba sledovat babo /co je u nich za 24hod 1x napojenie na monitor po 30 min/ a hotovo.ziadne vysvetlenia,nic.to,aby babo pribralo,si myslim potrebuje ovela vhodnejsie podmienky ako tu a co sa tyka stravy,tak 3suche rozky na ranajky a miniaturny kelimok s prazenicou,ak sa to tak da nazvat,a na obed 4 muniaturne maska na stave s kopou halusiek bez chuti,polievka zeleny grc s rozmocenym rozkom,a na zer a tvoje dieta nech prospieva! ☹