icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
21. okt 2011

@janulkan ved aj mne robil minuly tyzden stery, aj kvoli streptokokovi a vsetko negat. len toto pozitivne..tak som sa pytala, ze co to a vysvetlil mi to tak ako som pisala vyysie...

tasiko
21. okt 2011

ahojte baby.Tak dnes som mala uz ist na zakrok,no ako vzdy rozhodli inak.Ze spravia zatazovy test,a ked bude mat mala zle ozvy a slabe rezervy,tak idu na to.uz to vyzeralo ze to moc nezvlada a nevyzera to dobre,ale potom sa to zlepsilo a teda ze nic.Ze pockaju ☹ tak som si vytrpela hodinu a pol bolesti pri kontrakciach,rozorvali mi 2zily kym mi napichli oxytocin a nic ☹ podla mna aj skusali ci sa mala otoci pri kontrakciach ale nic,ma hlavku stale hore.A znova mozem ist lezat a ze sa uvidi. ☹ Tak povedzte,je toto normalne?Taky bordel som dlho nezazila.A to este chceli ze test spravia sz buduci tyzden,ale nakoniec jeden dr ze teda dnes.Tak zas neviem co a ako,som uz v koncoch. ☹

kaia
21. okt 2011

@tasiko, mne pri synovi robili zatazove testy, akosi pomohli a do par hodin sa iniciativne vypytal na svet 😉.
Inak, to musi byt uplne psycho, len vydrz, snad to uz bude mat rychly priebeh, drzim palce 😎

stellamiapiccola
21. okt 2011

dnes som mala poradňu, lekár povedal, že do pondelka by som to mala vydržať no uvidíme, robil mi monitor a že už tje to blízko 🙂 bola som aj na internom, no lekárka úplne desná akože to som sa mohla aj ja vyšetriť a mala som stráááááášne kŕče také som ešte nemala úplne som sa triasla

@tasiko nechápem ani trošku prečo ťa takto naťahujú a trápia ☹ drž sa 😉

dominka757
21. okt 2011

ahojte mamicky, uz sa nam to kraaaati 🙂 nestiham ani citat, stale nieco robim, teraz som momentalne chora, takze uplne super... 😒 len som vam chcela napisat aby ste sa vsetky drzali, ze sa straasne uz tesim ako si tu budeme zachvilku ukazovat nase babenka 😵 ja si este pockam asi taky mesiac , ale aspon si stihnem precitat vsetky vase ,,zazitky,, 😉

tasiko
21. okt 2011

@kaia mne ich robili o 10 dnes doobeda,a zatial nic ☹ pytala som sa sestricky ze ci to pomaha k otvaraniu a ona ze ani nie.ako nejde mi o otvorenie,bo nechcem malu rodit KP,ale neviem fakt kedy sa rozhodnu ju vybrat,ved ked nerastie.ci to musim byt otvorena aj pri sekcii ak by robili?som tu uz skoro 10 dni,uz mi sibe,muz na nervy,ja taktiez,mama tiez,a oni kludni ako anglicania maju v prdeli. ☹ ach baby ja sa tu iba stazujem,ale ked neviem,uz som bezmocna ☹ aspon vy ma tesite ked mate dobre spravy 😅

zuzka051
21. okt 2011

@harper ok 🙂

majoslava
21. okt 2011

@tasiko joj mojka ale vás potrápia riadne ☹ len vydrž a držkajte sa... už čoskoro budeš mať princezničku pri sebe 🙂

tasiko
21. okt 2011

@stellamiapiccola @majoslava diky baby za podporu.Vy sa tiez drzte ach keby ste vedeli ako Vam zavidim ze ste "slobodne" az mi je do placu.Poviem Vam zda sa mi to vsetko nefer,su tu maminy kt fajcia,piju,rozne ciganky,nezodpovedne ☹ mlade kofy co co ani nechceli deti,dokonca jedna brala drogy,porodila dieta a vcera zdrhla z nemocky,babo tu nechala...isla kupit davku uz sa nevratila..a maju zdrave deti.A mne tu hovoria ze je to diagnoza IUGR a ze mozno bude mat aj daku vadu a vsetko mozne,aj preto som zufala ☹

majoslava
21. okt 2011

@tasiko neboj všetko dobre dopadne 🙂 len v to musíš veriť 🙂
aj ja ked som bola v nemocnici tak som len kukala ako niektoré tehotné chodili fajčiť už ráno o piatej, pol hodinu po porode utekali po schodoch vonku fajčiť a sedeli s prekríženými nohami!!! ... taký pôrod by som aj ja chcela...

karap
21. okt 2011

@tasiko fakt nechapem na co Ta tolko trapia?Ked mala nerastie a si uz v 40tt,tak co to neukoncia?Nemam slov.10dni tam tvrdnes,nic z toho,to si mohla aj doma byt.....

janulkan
21. okt 2011

@tasiko to ta trapia zase kvoli nejakym statistikam alebo preco? vyzera to ako keby silou mocou chcu aby si rodila prirodzene ☹ o malicku sa neboj, dievcata su silnejsie ako chalani uz ako spermie 😀 takze to obe spolu pekne zvladnete a vsetko bude v poriakdu...podla mna uz to dlho natahovat nemozu, ved 41tt a az potom robit CR snad nemyslia....
mozno malicka caka na skorpionika a nechce byt vaha 🙂

kaia
21. okt 2011

@tasiko, no zufala situacia 😠, neuvazovala si nad tym, ze by si oslovila lekara, ktory tam vyzera aspon trochu 'dostupne' a nepoprosila ho o vybavenie sekcie? Alebo dodatocne zazmluvnenie, nech je motivovany? 😉

kaia
21. okt 2011

@dena, ja som uvazovala, ze by som isla na tu prednasku zaciatkom novembra, tak to sa asi nestretneme 😒.
Okrem toho, uz som to zazila pri synovi, ale pri obhliadke nemocnice mi povedali, ze oni to vyzaduju tiez 😉

tasiko
21. okt 2011

@majoslava vdaka moja. @karap @janulkan @kaia mala by byt,uz od 20 je skorpionca.ja ani neviem ako je to s tou sekciou. ja uz nic neviem .kaia co sa tyka toho zazmluvnenia nepoznam tu nikoho a ani som nerozmyslala kedze sam prednosta mi hovoril ze tento piatok.tak vies ako ani moc peniazkov nemame a bola mama za nim a vyjadril sa uz pred tym ze ano sekcia ked KP prvorodicka.tak som myslela ze vdaka bohu.a teraz,popravde,za to ako ma tu trapia a ze som v koncoch mam ja niekoho motivovat?ja? zda sa mi to vrcholne.nie kazdy ma take moznosti,a ja hlavne odmietam to z principu,a hlavnne nik tu ani taky neni ☹

lenka1108
21. okt 2011

@tasiko joooj drzkaj sa... ja to tvrdim ze doktori su masiari... ach jaj. co keby si nejakemu dr hodila nieco do vacku alebo nejaku flasu alebo nieco s prosbou o to aby ta uz netrapili?? ci to nejde? myslim ze v zdravotnictve sa da za prachy vsetko... je to smutne ale je to tak 😠

nam uz dosiel tato tak mam klud od malej.tak dobre sa na nich diva.mala skace iba po mm a mna si ani nevsima.konecne klud po 2 tyzdnoch...

stefie
21. okt 2011

@tasiko joj este len som otvorila a prve co bolo, prva veta od teba a ja nahlas "joooj chuuuda".. drahy hned ze co.. tak som mu v skratke povedala, ako ta trapia, tak aj on skonstatoval, ze chuda zena... bozinku, takto ta trapit cele tyzdne...strasneeee 😢 drzlkaj sa moja, nech to cim skor skonci....

stefie
21. okt 2011

ozaj, @karap ako si na tom ty? kupil si muz aspon kartu a vratil ti mobil? bude aspo cez vikend s detmi? budes si moct oddychnut? a nestikutkalo sa ti dnes poobede? som hovorila kaoske o tvojej situacii a len hlavou krutila, ze neskutocne aki su niektori chlapi.../ aj vyraz jeden pouzila, ale nechcem aby si sa urazila/..tiez je v druhom stave a vie ake je to tazke, pricom ona deti este nema, ale tiez vravela ze by takemu chlapovi krk vykrutila...

milek
21. okt 2011

@tasiko No mna by už asi drblo, mne ide už na nervy aj to že nikto sa mi nevyjadril k mojmu porodu všetci čakaju kým sa mi rozbehne a včera som čitala o porodoch KP a moc dobre mi nebolo, radšej nech tam malý vydrží až do konca a dobre naberie lebo ak ma cez 3500g robia cisársky a ja chcem rodit tak a táto neistota mi ide na nervy, takže na tvojom mieste by som už asi bola na práškoch.

tasiko
21. okt 2011

@lenka1108 neviem ani komu,bo v starsich prispevkoch som pisala ze tu malokto je kompetentny,aj sa mi tu aj vsetci hnusia ☹ aj neviem ze ci by to aj pomohlo,a zas nemam tuna na rozhadzovanie ☹ @stefie dakujem moja ved ja sa uz aj modlim co neverim v boha ze ak existuje tak uz nieco on spravi bo ja uz neviem ☹ bojim sa aj o babatko ona urcite citi ze som na nervy,pred bars kym sa mozem pretvarovat,ale ona je so mnou prepojena,je to moj maly chrustik krpaty a urcite mi uz teraz rozumie,je mi do placu ze este ani neni na svete a uz zaziva moje soky ☹ dufam ze je ok. @milek moja ja som KP uz dlho a tiez mi povedali ze budem rodit normal a aj ked som sa doxvedela ze mala ma iba 2,5kg o to viac nervy,ale povedal mi prednosta ze ak budem chciet sekciu tak ze ok,tak mi odlahlo trochu,tak hadam to bude tak a bude di pamatat, bo ja uz som schopna im oci vyskriabat ked budu chciet daco riesit inak /ak sa neotoci/ tak bud v klude asi sa da aj inde dohodnut,lebo tu su vsetci velmi mudri,no v tomto ze aj beru na vedomie tvoje prianie./ja dufam ze to tak bude/

dena
21. okt 2011

@tasiko je to hrozne ked ta takto nechavaju, tiez tomu akosi nerozumiem...si v termine, malinka nerastie, tak nechapem preco neurobia sekciu 😒 pevne verim, najneskor po vikende sa uz rozhybu...drzim ti palce

dena
21. okt 2011

@stellamiapiccola takze mozno to bude skor ako toho 25. ?

dena
21. okt 2011

@kaia ved aj ja uz ju mam za sebou ked som rodila Petku, ale co uz, absolvujeme ju este raz...a mozno sa aj stretneme, uvidim kedy mi daju druhu poradnu 😉
a inak uz zacali vam stavat tu zimnu zahradu pre cicusky?

kaia
21. okt 2011

@dena, no uvidime, ci sa uvidime 🙂. Keby to netrvalo hodinu, tak by som isla aj tento pondelok a to by sme sa mozno stretli aj so @stellamiapiccola, kedze sa tam ide ubytovat 🙂. Lenze musim byt uz o 10.30 v robote na porade 😒.
Volieru nam posunuli na buduci tyzden, povedali, ze za tyzden to stihnu. Tak duuuufam. Potom zaciname domove prerabky, snad sa Carla vypyta na svet, az po vsetkom 🙂

henrieta44
21. okt 2011

@tasiko ježiši, tým doktorom už fakt na ničom nezáleži, ja nechápem na čo čakaju či na to kým sa niečo nepokašle a nestane tebe alebo malej alebo obom, somári, by som na nich byťt tebou už dávno nahučala, že o čom im ide....ale na druhej strane ani ma to neprekvapuje, lebo všetci doktori sú akosi zástancami toho že prvorodička musá za každú ceneu rodiť prirodzene, ale ked to nejde preboha tak to nejde. kamarát si s manželkou tiež užili svoje, trápili ju celé hodiny, poôrod nepostupoval moc dobre a nakoniec jej malú museli ťahať kliešťami no a potom celý dosr..í čakali na vyšetrenia či bude malá v poriadku, čo našťastie teda aj bola a je z nej teraz krásna 2,5 ročná slečna, ale na čo je to dobre to nechápem. držkám každopádne palčeky nech vám to dobre dopadne a ak i môžem poradiť, skús byť na nich trochu ostra a narovinu sa ich opýtaj na čo doboha čakajú, môžno ich to rozhýbe....potom daj hned vedieť o a ako

henrieta44
21. okt 2011

inak mňa už tiež za posledné tri dni pobolieva v podbrušku ako pr mrche, no ja dúfam že ešte vydržíme aspoň dva týždne pokope....ešte nechcem ísť rodiť, teda aspoň nie skôr ako bud. stredu, lebo na utorok máme dohodnuté fotenie s fotografkou a to by som nerada prepásla, ked už som si na to uškrttila financie, to by ma fakt štvalo, vždy sa mi páčili profi tehu fotečky, tak ja teraz malej dohováram nech ešte aspoň týžden vydrží.

ssyn sa narodil na začiatku 38tt, to som sa ráno zobudila na o že sa m niečo uvolnilo a na záchode som zistila že to bola zátka, hlienovitá a zakrvavená. to bolo v sobotu a v nedeklu bol malý na svete 🙂

dianka3
21. okt 2011

@veronika1417 Ano, urcite ti magnesko zabere,lebo to zmeksi maternicu a tym aj stahy maternice 😉 cize len si daj, mne to vzdy pomohlo 🙂

dianka3
21. okt 2011

Tak fotecky z dnesneho dna 😀

lenka1108
21. okt 2011

@tasiko kokos ja byt tebou tak tam narobim riadne poriadky.ved toto uz neni normalne preboha. alebo povec manzelovi nech im to tam vysvetli kurnik. co chcu aby si rodila KP a aby ta celu dotrhalo???
ja nemam slov normalne... 😠 😠 😠 ☹

dianka3
21. okt 2011

@leslyelee Jeeeeej to fakt? musi byt krasnucka, juuj ked tam tak tichucko caka 🙂 joooj 🙂 musi byt nadherna, 🙂 viem si to predstavit 😵 moja mala laska,tak ona je taky anjelik? 🙂 juuuj posielam jej pusinku.A ako place? musi to byt nadherne taky malinky a jemnucky plackot juuj hned by som ju vybozkavala 😵 krasna babika 🙂 gratulujem ti mas fakt doma poklad 😵