icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zlamal.i
22. okt 2011

ahojte dievcata dnes je den nic moc.od rana som si upratovala pomalicky ale cca od 12 ma pobolieva v podbrusku tak dufam ze su to len poslickovia.raz silnejsie raz slabsie.zobrala so m si dva magnezia a cakam aby to prestalo.su to bolesti ako pred mensturaciu zacnu slebsie potom su trosku silnjesie tak prestanu a cca o 10min znova,tak neviem ci mam zacat stresovat.tak si lezim v klude na posteli a cakam, 😒

miriamapeter
22. okt 2011

@dianka3 Krásne bruško máš 🙂

anicka87
22. okt 2011

@zlamal.i daj si teplu sprchu, ak to prejde su to poslickovia, ja to tak robim stale, poradili mi to v nemocke ked som lezala 😉

anicka87
22. okt 2011

baby ja som totalne KO 😒 muz prisiel o pol 7 rano z nocnej a zobudil ma, tak som uz nemohla zaspat a zacala sa "pracovna sobota". Sla som do obchodu - v nehoraznej zime a na sebe len mikinku a vesticku, nakolko nic ine nezapnem, teperila sa s tymi taskami na 4 poschodie, peso samozrejme, hodila do pracky na 3x, povesala, uvarila spanielske vtaciky s ryzou, vyluxovala cely byt az na vysavanie nech nezobudim muza a o pol 2 konecne spravila kafco a lahla si k telke uplne vypluta. v tom vstal muz, tak som vzala vysavac a zacala vysavat a padla mrtva na gauc. drahy siel kuken na futbal, ja funim jak prasa na gauci a to nas este caka navsteva nasich, kino a vacsi nakup 😒 nevladzem 😖

bubo27
22. okt 2011

@anicka87 ahoj, to ja som taktiez, ranny nakup spravila uz o pol siedmej 🙂 potom boli sme kupovat pracku s maminou 🙂 potom nasledovala pracovna sobota, manzelik isiel pomahat svagrovi na byt, cize ja som taktiez dala prat, zavesila, periny dala na balkon aby sa vyvetrali, medzi tym som navarila kuracie stehna plus ryza, polievka zeleninova, plus cerstv jablkovy kompotik spraivla, potom som zavesila pradlo, povysvala, utrela prach a teraz volal manzelik ze mozem chystat taky neskorý obedík a mám aj ja dosť Ti poviem 🙂 ale ved musime byt v kondicke, a to tiez ideme este na nakup vacsi do tesca a niekam sa len tak prejst chcem ked je este krasne vonku 🙂 My zeny zvladneme vzdy vsetko 🙂

stellamiapiccola
22. okt 2011

@zlamal.i lahni si na ľavý bok , a ešte nestresuj ak nemáš vytok do červena alebo ti voda neodtiekla tak povedal mne lekár lebo tiež som mala už také bolesti, trošku sa to včera vystupńovalo na horšie ale zase málo krat

stefie
22. okt 2011

bozinku baby, vy mate energie... ja som dnes spala do pol desiatej potom sme sli na nakup, tiez som nahodila pracku, uratovali sme vceratakze dnes nebolo treba.. medzitym take odbiehacie kaficko sme si dali, ze som ho dopijala studene 🙂 potom sme zacali chystat taky light obedik, ale mna uz hlava bolela tak strasne, ze som uz nemphla nic...u nas je strasne nizky tlak, zamracene, clovek caka, kedy uz konecne zacne aspon mrholit aby sa ten tlak kus uvolnil, no proste zabijak na moju hlavu...ani jest mi nechutilo 😖 potom som sa natiahla na gauc a ani neviem, odspala som... mna zabijaju migreny ked je taketo pocasko... 😢 😢 idem si spravit teraz asi rovno kavu ciernu, nejaky smrtak, nech sa pozbieram, bo asi zdochnem 😠

meminka
22. okt 2011

@dianka3 ahoj, akurát som si prečítala, že ťa pichá pri obličkách a vystreľuje ti to až do nohy...ja mám niečo podobné, keď dostúpim na nohu, tak ma tam strašne pichne, úplne krívam...aj si sa pýtala na to dr., čo by to mohlo byť??

meminka
22. okt 2011

@lenka1108 no tak to je supeeeer, nepozerala som to...asi si to sem nemala radšej ani písať, teraz budem stresovať ešte viac.... 😒

veronika1417
22. okt 2011

@tasiko pocuj moje alebo nech sa manzel ide opytat do inej porodnice ako by Ta riesili keby Ta tam previezol a vypadni odtial!!! Ved to je uz na psychiatriu! Oni to natahuju urcite kvoli malej aby nabrala a vyrastla co najviac a pokial sa to u Teba nerozbieha same tak vyckavaju - teda podla mna.

janulkan
22. okt 2011

u oktoborviek som nasla, ze na vyvolanie porodu vraj pomaha ananas, vraj najlepsie cerstvy 🙂 pockam na pondelkovu kontrolu a otestujem 😀 neskusali ste este ani jedna (pri predchadzajucich porodoch)?

lenka1108
22. okt 2011

baby ja som dnes v koncoch... od rana bolesti. za 10 min 12 mi zacali kontrakcie po 5 minutach.trvalo to hodinu.brucho ako kamen ale kedze som bola u svokrovcov tak som predychavala.potom som sa najedla trosku a preslo to.ale iba na minuty.od vtedy ma boli brucho uplne dole v kuse ako na kramy.totalne mi padlo dole.a aby mi nebolo luto tak som si musela ist kupit cipky bo mam zlatu zilu.hrozne to boli.kamoska mi radila nech si to zatlacam ale ja sa toho nemozem ani chytit.vecer si dam cipok som zvedava ci mi to pomoze.maleho citim az na kolenach tak mi tlaci... pochybujem ze vydrzim dlhsie ako den ci dva... nechcem ist do porodnice skor ako ked budu kontrakcie kazde 3 minuty.a to si chcem kupit este ten klistir ale neviem ci sa mi to podari dat ked mam tu zilu sprostu. ☹ no den na odstrel...

@meminka no zlatko aj ja koli tomu stresujem... ale kamaratky vravia ze ich tam porodilo tisice.ze nejak bolo a bude...no som zvedava.dufam ze sa tam stretneme... 😉

kiribaby
22. okt 2011

@janulkan aj v niektorých afrických krajinách používajú tento "dar prírody" na privolanie pôrodu 😀 Pár dní pred termínom to musíme viaceré vyskúšať a uvidíme, čo je na tom pravdy 😉

lenka1108
22. okt 2011

@janulkan tak mm uz isiel do tesca na ananas 😉 som zvedava 😉

majoslava
22. okt 2011

babenky ja sa vám musím pochváliť čo som dnes vykúzlila 😀 zomieram od bolesti krížov... čo od rána frčím...

@janulkan o tom ananáse som aj ja niekde čítala... budúci týžden si pojdem kúpiť....

zvedava17p
22. okt 2011

@janulkan ja som dnes jedla cerstvy ananas, nestras 🤐

zvedava17p
22. okt 2011

@majoslava sikulka si 🙂

stefie
22. okt 2011

@lenka1108 juuuj lenulik, zeby to uz doslo na teba? 😉 aj ja chceeeeem, kaslem aj na bolesti, len nech to uz mam za sebou 😀 uz tri dni hopkam na lopte jak blba, schody kazdu chvilu, pre kazdu drobnost si cupnem, pohojdam sa a zas hore a nic...od pondelka, ked som ten plany poplach mala, ani chyru po bliziacom sa porode 😠 no ale ty sa drzkaj, ved mozno krpec naozaj len na tatina cakal a uz sa rozpadnes 😉

stefie
22. okt 2011

@majoslava krasna torticka 🙂 to je ta, co sa ti do nej tak nechcelo pustit? bo ak ano, tak na to, ze to bolo nasilu, je uzasna...

stefie
22. okt 2011

a jeje ja si idem spievat " UZ LEN 22 DNI"-/ pokracovanie priama improvizacia v tejto chvili/- "dufam, ze trochu skor, bo sa zblaaaaznim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a veruze to aj sediiiii 🙂))

majoslava
22. okt 2011

@stefie ano to je tá... dnes som ju dokončila... včera som si len cestá napiekla...frčala som v záhrade... dnes po nákupoch... ja už tento týžden musím porodiť aj keby neviem čo bolo!!! behám po schodoch hore dole a nič... žiadne kontrakcie ☹

stefie
22. okt 2011

@majoslava no ved to, ze aj u mna klud od pondelka...ci sa az tak zlakla toho doktora alebo co, ja neviem,a el uz by mohla ist von...

harper
22. okt 2011

@kiribaby par dni pred terminom? Ja by som si dala najradsej uz teraz, nic nemozem zjest bez toho aby ma nepalila zaha ☹

majoslava
22. okt 2011

@harper aj mna nenormálne páli záha... ja už mám len 10 dní... tak ak by mi to malo vyvolať porod tak ho budem pučiť aj každý deň 🙂

mackoxxx
22. okt 2011

@janulkan Nepočula som. Keby som nešla na CR tak vyskúšam 🙂 🙂 🙂 .

harper
22. okt 2011

@majoslava hm, len keby jazyk s neho tak nebolel, lebo to ze ocistit ho jednym nozom a druhym nozom potom nakrajat mam pocit ze nefunguje 😒

stellamiapiccola
22. okt 2011

@lenka1108 zastrkuj si to dnu lebo ťa to bude bolieť viacej a tale sa umývaj a natieraj si to aj kremom a s ním si to tam zastrkuj staaaaaaaaaale.možno si mala kŕče až také že sa to všetko posúvalo dolu , aj ja som sa bála keď mi bolo včera tak ale skor sa mi do nemocky nechce a vlastne mne už je to jedno , ale než som mala naplanovaný pôrod som sa snaťila predýchávať, než tam ísť. Ja mám pocit že do zo mna vypadne, a tak to všetko už tlačí už aj z vody mi je zlea idem si dať gaštany 🙂

anicka87
22. okt 2011

baby poradte, chcem kupit fusak NESTOR, ale maju strasne velky vyber, mate niektora nejaky s ktorym ste spokojna?

anicka87
22. okt 2011

@lenka1108 ja som sa so zilou trapila od juna, este aj pocas svadby som isla umret 😒 nepomohlo mi nic a potom mi tu nejaka kocka poradila aby som skusila sa stale natierat nechtikovou indulonou a po tyzdni bola prec 😉 a stale sa umyvat aj ked to je o nervy 🙂

eviiinka
22. okt 2011

dva tyzdne pred porodom 🙂 ♥ Maximko este v brusku ♥