icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
28. okt 2011

@milek ale ved ked je KP tak musi byt cisarsky... stale caka, ze sa otoci?? Nechapem na co...

milek
28. okt 2011

@blackrose No nemusí, to som si aj ja myslela a dokonca ked som povedala že ved to je chlapček , to tiež nevadí. Doktor mi povedal že hádam by neohrozili moje zdravie alebo zdravie malého ale zatial je presvedčený že klasický porod je pre mna najlepší ale uvidíme viac o týžden a vraj teraz sa preferuju prirodzene porody pres sekciami pretože vraj to je lepšie pre dieta. K tomu otočenie povedal že je tam ta šanca aleon je už dost velký tak neviem.Predoperačné mám hotové tak čakám kedy sa to spustí.

blackrose
28. okt 2011

@milek tak to sa fakt cudujem, ja som si myslela, ze pri chlapcoch otocenych KP je automaticky sekcia 😕 dokonca aj svagrina kvoli tomu mala sekciu. Viem, ze uprednostnuju klasicke porody, ale toto sa mi zdalo ako dostatocny dovod.

dianka3
28. okt 2011

@henrieta44 No tak to je ozaj divne,sice moja mala ma este sancu sa otocit lebo nema taku velku vahu,ale ja uprimne pochybujem, vies sak ona ma taku poziciu uz velmi dlho a ani sa nepokusa pretocit.Jej je asi v sede lepsie 😅 nez dole hlavou.Jaj a tych poslickov, no mala som ich aj ja dneska ale len zhruba 2,3 hodinky a earz to prestalo a je klud. A ozaj z prsnikov ti neviteka zatial nic? ani taka mala kvapocka? lebo aj to je naznak toho ze sa porod blizi, mne pri malych uz vytieklo troska pred 36tt ale teraz nic

dianka3
28. okt 2011

@lenka1108 Jaj a myslis ze sa este otoci? 😅 Ozaj co vravi tvoj doki? ides rodit normalne? alebo ako teraz vlastne pojdes? Klasika pockas na kontrakcie a potom sa uvydi? 😕

lenica81
28. okt 2011

@milek ved 3300 je priemerna vaha pri porode, co to je za doc... 😕 ja by som sa asi pytala aj nejakeho ineho, neda sa... mas zazmluvneneho... alebo...

danka89
28. okt 2011

Ahojte 🙂 tak ja sa hlasim po dnešnom ctg ...dopadlo to dobre a nemusela som tam ostať...aj ked som už mala so sebou aj tašku ... malička bola kludná a asi spinkala...lebo oproti včerajšku som mala podstatne lepší graf.. som išla domov vytešená ako malé dieťa... 😀 poriadne ma vystrašili včera... teraz tam budem chodiť každý štvrtok ale pre istotu aj s taškou v aute 🙂

veronika1417
28. okt 2011

@blackrose no kto to tu provokoval s Parizom??? 😀 zdrhla som svokre, ze si musim ist oddychnut a mrknite 😀 recept je naozaj uzasny!!! robim tie obrovske na veliky tanier a vobec sa netrhaju 😀 taku mam radost uz sa mi nedarili palacinky asi trikrat tak som ich uplne prestala robit a teraz 😀

dena
28. okt 2011

@veronika1417 tak dnes by som isla na obed ja k tebe 😀 u nas palacinky robi mm...

veronika1417
28. okt 2011

@dena pod pod a prines banany a nutelu 😀

dena
28. okt 2011

@veronika1417 ty ale robis poriadne chute...hmmm, az mi tecu slinky 😎

veronika1417
28. okt 2011

@dena sprav podla toho receptu mas to za chvililinku 🙂 ja ich robim teraz ako s Tebou kecam 😀

harper
28. okt 2011

@veronika1417 vyzeraju fakt super, posles aj mne recept, prosim?

palinkova87
28. okt 2011

ahojte holky🙂 tak ja už mám malého Nicolaska 🙂 narodili sme sa 21.10.2011 váha 2525g a 46cm🙂))

blackrose
28. okt 2011

@veronika1417 😀 no tak nakoniec si sa k tym palacinkam dopracovala aj ty 🙂 aj ja som s tym cestom bola velmi spokojna, krasne palacinky sa s nim robia 🙂

blackrose
28. okt 2011

@palinkova87 blahozelaaaaaam a Nicolaskovi prajem vela zdravicka 🙂

harper
28. okt 2011

@palinkova87 blahozelam 🙂

lenica81
28. okt 2011

@palinkova87 gratulujem, vsetko dobre obom a vela sil prajem... 😵 krasavec... 😉

dadka_11
28. okt 2011

@veronika1417 mnam, mnam aj ja si prosim receptik 🙂)

dadka_11
28. okt 2011

@palinkova87 gratulujeeeem, vela zdravicka obom...

karap
28. okt 2011

@lenica81 aj ja som z toho paf,ze muz uprednostnuje dceru pred synom.No on vravi,ze Kristinka bola ,,prva,,Teraz to mame ,,podelene,, dcera je tatova a syncek je moj.No ako sa bude spravat k Simonke,to som veeelice zvedava 😲 Pretoze uz koncim z tehotenstvom a moj muz ma jediny raz nechytil za brusko,nespytal sa ako som dopadla na poradni,ako sa citim....Ked sa snazim ,,otocit rec,, na malinku,tak hned to zvrtne na sexualnu stranku,ze:podme ju ,,vyhnat,, a chytit ma za brusko len preto aby citil malu?Ne-e,hned mi chyta prsia a chce sex....no na nervy mi ide.

No a polohy pri spani...ja som sa asi pred tyzdnom zobudila na bruchu! 😲 Citila som sa uplne normalne a chuda mala bola ,,nalepena,, az na mojom chrbte,co som ju urcite tlacila.Ved ked si pomyslim,ze sa na nu zvalilo 93kg 😎

liat
28. okt 2011

@karap ja ta obdivujem ze dokazes zit so svojim muzom. keby ma moj muz tak ignoruje tak to nezvladnem

dominka757
28. okt 2011

@eviiinka dakujem krasne za rady 🙂

dominka757
28. okt 2011

@palinkova87 jeeeej gratulujeeem 😵

stefie
28. okt 2011

@lenica81 blackrose na alergologii sme neboli, lebo nasa teta doktorka stale len dookola to iste...fenistilove kvapky cez den, dithiaden na noc, tekuty puder, pripadne kozna... no a ta je este skvelejsia, lebo aj ked som sa pytala na alergo, tak ma zrusila ze ona vie co robi... bohuzial je jedina kozna v sirokom okoli 😖 a alergo je myslim v roznave, ale len pre dospelych... mali sme pred casom taky dietny dennik, zapisovalo sa vsetko, co sme spapali, alebo vypili a vyslo z toho, ze ma alergiu snad na vsetko..takze nam doktorka povedala, ze jej mame davat vsetko, ale iba po troske, proste neobmedzovat ju ze to nesmie lebo... dat, ale len kusok.. nezvykne mavat teploty s tychto vyrazok, takze sme toho roku boli s tym pri doktorke iba raz, kedze vieme uz dopredu co nam da, no ale teraz neviem veru..dnes mala teploty aj do 38,8.. najnizsiu mala okolo stvrtej poobede ked sa zobudila a to 37,6.. nic, uvidime co bude, nastastie ide vikend, doma si snou poradim...sice mala ist k babicke "cez prazdniny" ale s teplotami ju nedam..

@mysti a myslis ze ked lezim na pravom boku /no na lavom sa mi vobec neda/ ze to moze malinkej uskodit? vcera mi doki povedal, ze je cca o tyzden mensia, ale ze si nemam robit starosti..myslis ze ked tlaci na tu zilu ma menej vyzivy alebo nieco?

stefie
28. okt 2011

palinkova87 jeeejo, dalsi drobcek na svete 😀 😀 😀 blahozelam k nikolkovi, krasne meno, krasnemu drobcekovi, vela zdravicka 😉 😉

stefie
28. okt 2011

a jeje a zavinac je kde? @palinkova87 kuki 😉

liat
28. okt 2011

baby aj vam je stale tak teplo?

majoslava
28. okt 2011

@palinkova87 blahoželám 🙂 je nádherný 🙂

anicka87
28. okt 2011

@veronika1417 to co mas za recept na palacinky? aj mne posli prosiiiiim 🙂