icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

romi55
4. nov 2011

ahojte babule.. tak po dnešnej poradni to vyzerá že do pôrodu nemáme týždeň ale mesiac.. doktor hovorí "tak toto tak skoro na pôrod nevyzerá" a to mám už 5 dní menštr.bolesti, brucho tvrdé ako skala, včera v noci také bolesti že som už myslela že sa to rozbieha.. na ultrazvuku sme tiež dopadli dosť divoko .. sme 39+0 a podlľa ultrazvuku 36+2 a to som pred tým bola vždy popredu, máme 2600 g vraj v norme no mne sa to zdá málo ale nepovedala žiadnu toleranciu k tomu, takže neviem čo si mám o tom myslieť, doki sa mi k ultrazvuku vyjadrí pri dalšej poradni čo mám 11.11. a to mám aj termín pôrodu..

harper
4. nov 2011

@romi55 zase neber to uplne vazne. Mne pri prvej rano v den porodu povedali, ze dnes to na porod nevyzera ....

eviiinka
4. nov 2011

@liat to som pribrala 11 kg 🙂

eviiinka
4. nov 2011

@lenica81 len ja neviem co robit :( ci ist do nemocnice alebo co 🙂 pockam kym sa to este zintenzivni ? voda mi neodtiekla, no cca kazdych 20 min ma to boli, asi 1 minutku 🙂

eviiinka
4. nov 2011

@dominika_sk nechce sa mi, mame akurat aj navstevu, no zacina to troska boliet viac 😒 bojiiim 🙂

dominika_sk
4. nov 2011

tak toto je moje bruško, už ani neviem v akom tyždni som, asi 39tt+4, vyzeram ako mumia, vlasy mam ulizane, ale na viac sa nezmôžem... 😔

romi55
4. nov 2011

@harper 😲 no tiež by som to brala keby to nabralo taký spád 😝

dominika_sk
4. nov 2011

@eviiinka dneska sa to nehodi 😉

lenica81
4. nov 2011

@eviiinka ked to budes mat kazdych 5 min, tak vtedy sa chodi... http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2781-Kedy-ist-... 😉

lenica81
4. nov 2011

@dominika_sk kde jaka mumia... vyzeras dobre... 😉

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka jeeej krasna maminka! brusko mas krasne 😉

dominika_sk
4. nov 2011

@lenica81 hej, som sa na tri sekundy vzchopila kvoli fotke a po tom, čo zasvietil blesk a počula som cvak, som sa zase zhrbila, kutiky mi spadli a potom som odpadla 😀

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka a kde to mas? co si predtym vazila 25kg??? 😀

veronika1417
4. nov 2011

@dominika_sk ty si strasna tapa!!! ved si uplne krasna a aj brusko mas dokonale to preto tolko trva kym sa Ti rozbehne porod 😉 Tebe to tak sekne, ze sa to tehu nechce s Tebou rozlucit 😀 😀 😀

dominika_sk
4. nov 2011

idem si lahnuť ku spravam, nemam chuť tu ani sedieť ke´d vidim ako jedna po druhej idete a ešte ako jednoducho to vyzera. napišete tu, že idete, potom "zachvilu" že už mate po tom a za ďalšiu "chvilu" že ste už doma...ja z celej duše neznašam nemocnice, je mi tam dlho, ležala som dvakrat po tri a štyri dni a je to pre mňa hrozne, uplne na nevydržanie, strašne ma to deprimuje...mňa je**e 😢

eviiinka
4. nov 2011

@veronika1417 nieee 😀 asi sa mi to pekne rozlozilo 🙂

veronika1417
4. nov 2011

@dominika_sk prid do NR pojdeme spolu 😀

eviiinka
4. nov 2011

@veronika1417 dakujem 🙂

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka ale kam??? 😲 vyzeras uzasne. ja som drahemu oznamila ze pravidelne si bude bravat malu a ja chcem cas na seba - plavanie, cvicenie,... suhlasil tak uvidim ci vobec budem vladat lebo myslim, ze budem pekne padat na hubu a nie este sa chodit niekde nicit 😀

veronika1417
4. nov 2011

Oznam do celeho sveta : Oholila som si nohyyyy!!!! odhodlavala som sa skoro mesiac este ze brutal nezarastam 😀 😀 😀

eviiinka
4. nov 2011

@veronika1417 dakujem velmi pekne 🙂 asi to mam po mojej mamine, ona ked mna cakala mala 50 kg a ked porodila tak 43 :D ja mam tiez v plane zpevnit brusko po porode 🙂 vsak aj ty veras super, takzemi nemas co zavidiet 🙂

eviiinka
4. nov 2011

@dominika_sk a viem moja 😀 😀 😀

veronika1417
4. nov 2011

@eviiinka no ta moja bola ovela chudsia 😀 bola kocka aj ked uz isla rodit tretie a dve deti na rukach 😀 no ona bola typ ze si nikdy len tak nesadla bola stale v pohybe. Ja som lenoch 😀

lucka33
4. nov 2011

@dena10 jéééj ty máš skoro taký istý vekový rozdiel medzi detičkami ako ja 🙂 No som zvedavá, ako to budeme zvládať 😉 A aký máš súrodenecký kočík? Ja som kúpila len sajtku.

gab
4. nov 2011

@romi55 netrap sa preto, neber to tak vazne, ako to mozu vediet tak presne, moja sestra bola na kontrole u dokiho, prisla domov okolo 10,oo a vecer leteli do nemocnice, co ledva stihali a mala narodila coby dub.....

gab
4. nov 2011

baby, ako si zvladate ostrihat nechty na nohach? 😖 🙄 😅

veronika1417
4. nov 2011

@gab ja sadnem do tureckeho sedu a normalka striham alebo si dam koleno k hrudi ale tak ze samozrejme obidem brusko 😀 aby som malu netlacila 😉

romi55
4. nov 2011

@gab necháme sa prekvapiť kedy si malý zmyslí ísť na svet .. 😉

gab
4. nov 2011

@veronika1417,dik, skusim,

cucovia
4. nov 2011

jeej dnes hanka lasicova porodilaaa 🙂