Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
je to normalne aby sa mi maly vyhadzal z oprazenej mrkvy (pod masko)? to ju teraz nemam jest alebo to moze byt tym ze bola oprazena?
@hajatanufus veru, bude poriadne veľký, ale ja som to v podstate čakala, lebo ja rodím veľké deti 😀 ja už teraz nepriberám, tak dúfam, že pri tejto váhe aj malý zostane 🙂
@zlamal.i aj ja uz chcem mat drobceka doma lenze ja ho vyhanam a mm ho prehovara ze ma pockat do 11.11. ☹
@dena ahaaaa tak to som ja zle pochopila, ja som myslela že idete obe zajtra 🙂
dnes je nas tu niejako pomenej kde je napr.veronika1417 alebo dominika_sk zeby uz aj na nich dosiel rad ? 🙂
@miriamapeter @cucovia inak baby, keď pôjdete autom, tak si dajte pozor kam zaparkujete, lebo tam dnes vo veľkom odťahovali autá 😎 jedna kočka mala šťastie, upratovačka videla ako odťahujú autá a išla to povedať do čakárne a "zachránila ho". Išla ho preparkovať a medzi tým už zase začali nakladať druhé... 😎
Ahojte, ja som došla akurát z poradne, tak mne brucho nie žeby klesalo, ono naopak stúpa vyššie 😝 Tak môžem čakať, že to príde skôr 🙄 Aspoň že mám naplánovaný ten cisársky, inak by som rodila asi až na nový rok 😝
och som nastvana lebo som si zabudla v spalni telefon a niekto mi akurat volal a zobudil malu joj 😠 😠 😠
@hajatanufus niejako som nepostrehla kedy mas termin.a manzel chce preco cakat?ja by som uz nevahala,ale ja neviem ani aky mam krcek ani aka je mala velka ,lebo ze u nas sa to kontroluje iba ked nieco nieje v poriadku tak musim len cakat.a ako ho vyhanas?
@zlamal.i myslim ze veronika asi isla do tej BA a mozno to uz ma aj za sebou lebo ak naozaj nemala plodovku tak isto iste ju uz museli odrodit dufam ze su obe v poriadku 🙂
@zlamal.i ja mam termin 14. ale uz nechcem cakat uz som z toho nervozna a mm sa paci datum 11.11. ale vsak on rodit nemusi tak si moze vyberat no nie?
@hajatanufus Esteze si mala stastie na taku dr....no je u nas uz skor len vynimkou-zial 😒 Ja sa chystam rodit v popradskej nemocnici,stazovat sa nemozeme,lebo oddelenie je na dobrej urovni,WC+sprchy su nove,zrekonstruovane,babatka na izbach pri maminkach...samozrejme ako vsade asi-najvacsi problem nase spoluobcianky... 😒
@zlamal.i dohovaram mu ze nech uz ide von ze ho uz cakaju dve nezbedne sestricky 😀 a ty si kde na sk?
@dena
@miriamapeter ..tiež sa pripájam k valibukom..nám minulý týždeň hovorili,že sme medzi 3500-3700... 🙂 ..to som zvedavá,myslím,že 56 môžem rovno darovať🙂 ...
@dena
@miriamapeter
@woman04 Aj nam odhaduju vacsieho chlapceka 🙂 Zrejme genetika po mm,on sa narodil 4,20kg...baby,hadam ich nejako porodime 😀
@lianka7 tak to mate dobre no a tie spoluobcianky ani nekomentujem citala som ze v novej nemocnici v ke ze maju svoju cast oddelelnia aj svoje sprchy no na jednej strane je to dobre ale na druhej zase sa mozu stazovat na diskriminaciu ☹ tu na to nikto nepozera tu su si vsetci rovni a to sa mi paci aj ked samozrejme aj tu maju zle meno a potom s nimi aj my lebo oni na to nepozeraju ci je biely ci aki ale ze je to slovak tak nas davaju do jedneho vreca nastastie v nasej oblasti som ich este nestretla
@zlamal.i dominika isla tiez tusim k dr alebo uz na vyvolanie neviem nie som si ista s tou sklerozou nie si v tom sama ved si tehu to mame asi vsetky ja som vcera hladala nb a pritom som homala na kolenach a hrala na nom hru alebo chcela som dat piect hranolky pre tak som vyhriala ruru a cakala kym sa upecu a po 15 min idem pozriet ci su hotove a ja som ich nedala piect ostali hore na sporaku 😀 😀 😀
@dena, fiha, tak to Ti povedal peknu vahu 😉. Mna zase tak rozhodil, ze az... Musim pockat do zajtra, co mi povie moj Dr. Ved predsa nasa mala nemohla mat pred troma tyzdnami 2.890 gramov a dnes len 2.200 g.... 😒.
Okrem toho, ked sme vysli od Kocha, tak sme mali odtiahnute auto, takze pekne rano za nami 😠
@dena a kde sa tam nemôže stáť? Veď pozdĺž kocha ako je tá cesta som nevidela značku zákaz zastavenia ani státia, tak neviem kde tam môžu odťahovať??? resp. kde sa tam nemôže stáť?
@blackrose gratulka... 😵 vela zdravicka aj tebe aj Lucke, nech dobre papa a spinka...
@janulkan fuha, netusim... a korenie nejake si nedala... 😕
@dena chlapisko to bude... 😉
@zlamal.i veronika sa mala dnes hlasit v BA, a dominika veru neviem... 😕
@moka066 tak to budes mat za sebou vo stvrtok... 😉 ja stale cakam, mam este cas, ale brucho ako kamen aj dole ma to pobolieva, ale nic pravidelne, skor mam pocit ze trvale... tak duvam, ze vo stvrtok ja sa dozviem, ci tieto stavy su aspon trochu pozitivne, co sa tyka krcka a nebude sa to natahovat... som hovorila akurat vcera mame, ze 13teho by nebol zly datum na porod... 😀
@miriamapeter, mozes parkovat na tej strane, kde je Koch. My sme parkovali na opacnej a ajked tam nebola ziadna znacka, tak si policajt odmeral, ci sme dodrzali 1,5 m priestoru na chodiku, no a nie 😒. Takze nas stal vylet 120,- Eur a taxi pre auto 😠 😠 😠
@hajatanufus ja tak periem, ze nastavim, postlacam, ale kabel nie je v zasuvke... 😒 😀 len sa mi nezda, ze nehuci po chvili, tak kuk a proste, sibe mi... 😅
@miriamapeter @kaia @dena tam je rezidencne statie, alebo preco odtahuju... 😕 to je fakt smola takto na rano...

@blackrose gratulujem k malej Lucke, veľa zdravia, mliečka a hlavne skoré zotavenie 😵