icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
15. nov 2011

@lianka7 verim ti mna to vie tiez poriadne vytocit.. ja mam ist dnes vecer a mam slubene sono, ctg a vysetrenie tak som tiez zvedava ako dopadneme..ci nas neodbije len ctg ckom 😒

zlamal.i
15. nov 2011

karap lame rekordy 🙂 to ako si dokazala vytlacit?sanka dolu sefe a gratulujem,prajem vela zdravicka a mliecka.potom cakame foto a samosrejme strucny popis 🙂

hajatanufus
15. nov 2011

@karap srdecne gratulujem tusim si prekonala vsetkych 🙂 a bola to poriadna rychlovka som zvedava ako to bude u mna kedze aj ja som tretiacka 🙂 prajeme vela zdravicka a mliecka 🙂 a naozaj malinka je poriadny valibuk 🙂 krasne miery 🙂

22nikuska
15. nov 2011

baby radim vam aby ste nikdy nesli do obchodu ked mate pazravku ako ja dnes...take hluposti by som pokupila,ale udrzala som sa.no twistera som si nedokazala odpustit 😕

hajatanufus
15. nov 2011

@22nikuska hmm to pozbam tiez tak nakupujem ze same hluposti ale ja to zial neviem ovladat ale teraz nechodim nakupovat len mm a dnes mi kupil carte door tak sa napchavam ale bola akcia 🙂 za 1,70£

janap24
15. nov 2011

@hajatanufus
@22nikuska Hm same dobrotky si kupujete..ja to tiez poznama v poslednej dobe sa tiez mam problem ovladat s jedenim sladkeho 😀

afra
15. nov 2011

@sona367
@ajvetka @karap
gratulujem k malym pokladikom 🙂)

lianka7
15. nov 2011

@janap24 so sladkym mam problem aj ja 🙂

afra
15. nov 2011

ja som dva dni upratovala a som uplne KO :( Este nikdy ma tak upratovanie nevycerpalo och. Dnes mam jazykovku, ale asi pojdem radsej do postele :D

lianka7
15. nov 2011

Ozaj kočky,dnes mi prisla materska,rozhodnutie este nemam-ale v podstate to,co som cakala,to bolo aj na ucte-takze v pohode...

janap24
15. nov 2011

@lianka7 Aj mne dnes prisla materska, ale ja uz rozhodnutie mam doma 2 tyzdne.. tiez som spokojna 🙂

lianka7
15. nov 2011

@janap24 Ja som zvedava,kedy dojde mne-ale uz mi az tak nechyba,ked viem aku vysku mam na ucte 😀 Inac dnes mi dr.v poradni spominala,ze spustacom porodu su prudke zmeny tlaky vo vzduchu,tak dnes sledujem pocasie,ci nahodou sa nebude nieco diat 😉 Ze naposledy bola prudka zmena + spln zo stvrtka na piatok a mali 11 porodov! 😨

atima
15. nov 2011

zajtra je den D 😉 dnes od rana upratujem a všetko pripravujem aby to mm s malým nejako týžden zvladol

janap24
15. nov 2011

@lianka7 to o tom splne som aj ja pocula ked som lezala v nemocke tiez mali dost porodov 🙂

lianka7
15. nov 2011

@atima Ty sa maaas 😉
@janap24 No kedy je teraz najblizsie spln?Alebo aspon zmena tlaku vzduchu 😀 😀

danka89
15. nov 2011

@ajvetka @mackoxxx @karap @sona367
Srdečne BLAHOŽELÁM k drobcom 🙂 Prajem veľa, veľa zdravíčka

janap24
15. nov 2011

Brusko nam tvrdne a tvrdne, sem tam bolest do krizov anic..len dole strasne tlaky..Pod uz k nam drobcek 🙂

hajatanufus
15. nov 2011

@janap24 no musim si dopriat este kym som kinderko nie? ked sa maly narodi budem velmi obmedzena takze ziadne somarinky nehrozia aj ked cukrikom asi tazko odolam ale ziadnu cokoladu zmrzlinu a nic ☹ 🙂

atima
15. nov 2011

no bolesť v podbrušku mam aj ja dnes od rana a bruško tvrde tak neviem či nepojdem ešte dnes ked sa to rozbehne samo 😲

atima
15. nov 2011

@hajatanufus ked sa narodi už nebudeš mať nato chuť 😉

hajatanufus
15. nov 2011

@janap24 aj mne tvrdne aj sem tam ma zaboli v podbrusku a tiez nic ale rozmyslam ze dnes asi vezmem moje baby na prechadzku len tak na pesko a uvidime ci to pomoze teda ak sa nezhorsi pocasie tak uvidime lebo rachel uz nebola vonku velmi davno odvtedy co bola chora este vonku ani nebola tak aj ju musim vyvetrat a ja tiez chodim len 2x do tyzdna von

atima
15. nov 2011

@lianka7 neboj ani sa nenazdaš a budeš to mať za sebou aj ty ved pozri na karap o deviatej ešte nič a pred polnocou jej odišla voda večer ani nemyslela že do rana porodi, naozaj sa to može spustiť kedy kolvek

janap24
15. nov 2011

@hajatanufus tot ze ja na prechadzky nechodi odkedy som bol av nemocke..iba ak ideme do hypermarketu alebo tak ..a aj to uz nezvladam koli tym bolestiam zo spodu. Ja si napustam vanu a uvidiem ci pomoze, kedze vecer ideme k Dr. 🙂

lianka7
15. nov 2011

@atima To by bolo super,keby sme takto nasledovali aj my karap....Je to zvlastne,lebo pocas dna citim tvrdnutie brusko,slabunke pobolievanie v krizoch,tlaky zo spodu,ale vecer....prichadzaju veeeelke menstruacne bolesti,do slabin,klbov,krizov-no nespravidelnuju sa a neskor ustanu...a ja som vzdy tak v strehu a nakoniec nic.Keby sa to do piatku rozbehlo bola by som rada,zle sa necitim,ani tarbavo...ale to cakanie je najhorsie.... 😖

22nikuska
15. nov 2011

tak ocinko nam pride domkov a bude doma do soboty...bud to stihneme do soboty,alebo musime vydrzat az do 23,lebo pojde zas do prace a vrati sa 22 alebo 23....tak baby radte co mam skusat.horuci kupel,prechadzky a upratovanie,umyvanie okien to viem...este nieco???
😨

kaia
15. nov 2011

@22nikuska, ja som voci urychlovacim metodam skepticka 😒. Pri Arturkovi som skusala vsetko, ked som vedela, ze mi hrozi hospitalizacia kvoli prenasaniu. No a nic nezafungovalo 😝. Teraz som v jednom kole cele tehotenstvo (dokonca dnes som od rana v robote, este tu stale nieco riesim) a citim sa skvele, ako keby som bola v siestom mesiaci 😎

danka89
15. nov 2011

@harper ďakujem ..aj ja som rozmýšlala že ak mi to náhodou neprejde ..tak si kupim v lekárni rúško a budem s tým chodiť okolo malinkej... a naozaj ju budem môcť kojiť, aj ak budem chorá? a ona to odomna nechytí? To fakt su v materskom mliečku protilátky?? 😕

22nikuska
15. nov 2011

@kaia no ved co aj citam,ze to tu babam moc nezabera....uf

afra
15. nov 2011

baby uz 3. den mi je strasne slabo na odpadnutie... nemate to niektora? Uz sa zacinam bat :(

anulicek
15. nov 2011

Vsetkym maminkam (co ma predbehli 🙂 )blahozelam. Oddnes som aj ja v nemocnici, od zajtra ideme na "vyvolavaci kolotoc " Porodnica na kramaroch je plna az strach, bitka o nadstandard 🙂 Drzim palceky, aby ste sa vsetky rozbehli prirodzene...