icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

cucovia
24. nov 2011

@kaia fuha tak to by som nepovedala, že môžeš mat takú skúsenosť s vacokovou 😒 ja ku nej chodím asi 3roky a vždy sa mi zdala v pohode a to ja mám prah bolesti asi ako ročne dieťa 😅 no čo, verím aj ja že to nejako uz len zvladneme, nech je tam z dr ktokoľvek 😉 ved preto som si ani nezazmluvnovala nikoho, že im verím. po tej včerajšej poradni som bola taka rozladena - ubolena, ale uz je ok 🙂 inak tiež sa mám hlásiť v pondelok, ak dovtedy nic, ale ešte na ambulancii 🙂

kaia
24. nov 2011

@cucovia, ona sice bola mila, ale jemna teda nie. Mala som potom vysetreni krvavy hlien cely den a to po prvykrat v tomto tehotenstve 😠. No ved uvidim, na koho tam natrafim.
Ja sa ma hlasit v pondelok o 8:30 so zbalenou taskou, tak ak mas poradnu rano, mozno sa stretneme 😉

adal
24. nov 2011

ahojte, prepáčte že sem vstupujem, ale správa od bubo27 :
Ahojte volám sa Kristián K.... a mám krásne miery 3700 g a 50 cm. Ľudia v bielom tu vravia že sme OK.
(správa doručená dnes o 05.09 hod.)
Janka gratulujem🙂

lenkalienka25
24. nov 2011

@denis006 a mozem sa opytat co tak jedavas?napriklad samoinony mozem?aleho horalku alebo co vlastne mozem?

harper
24. nov 2011

@lenkalienka25 ja by som povedala, ze kazde babatko je ine. Tebe moze napisat @denis006 ze ona napr. je tamto, zjes to ty a tvoje babatko sa vyhadze. Treba skusat. Moja sa prvy krat stihla kompletne vyhadzat este v porodnici - dala som si vajickovy salat v kombinacii s hruskovym dzusom 😀

harper
24. nov 2011

@andrejkag tu na expoziture mi povedali do troch mesiacov, inak pozastavia matersku, ale pojdem to tam odniest, hned ako ho budem mat, nech mi to nevyfuci z hlavy.

kaia
24. nov 2011

@harper, Ty kedy nastupujes na 'nuteny pobyt'? 😉

anicka87
24. nov 2011

@afra taku ziadost dali muzovi na matrike tak tu sme vypisali a prefoteny rodny list a oznamenie o narodeni 😉

dominika_sk
24. nov 2011

@janulkan
@veronika1417
@hajatanufus kojim cez klobučiky, takže to bude to iste ako flaša si myslim, nechcem prejsť uplne na umele , len večer prikrmovať, lebo maly nie a nie spať, lebo vidim že mi vyťaha oba prsniky a že potom mu už nič nejde a je nervozny- čiže mam malo mlieka a keď ho konečne ukolišem spi pol hodiny a odznova, len mlieko už nemam, tak je to horšie a tak to ide až do rana 😔 toť stručne, aby som nezabudla všetko napisať, čo som chcela 😀

harper
24. nov 2011

@kaia ak sa to nespusti do rana, tak zajtra rano o pol deviatej dostanem poukaz a hned odchadzam na osme poschodie. Dufam ze uz hned zajtra budem drzat drobceka v rukach.
Takze z toho vyplyva, ze vsetky dalsie babatka co sa narodia zapisem az ked sa vratim domov.

sonicka07
24. nov 2011

@harper drzim palceky.

denis006
24. nov 2011

@lenkalienka25 hríby by som nejedla...robím si rôzne pomazánky /syroú, tuniakovú, tvarohovú/ zeleninové polievky /ale len mrkvu, petržlen, zeler, zemiaky/ raz pridám aj cestovinu alebo ryžu a tiež robím kmínovú a rôzne vývary. Mäso dusené vo vlasnej štave alebo pečené ale bez oleja a masti, cestoviny so syrom, tvarohom a dnes napr. s kuracím mäskom, a pečivo sa snažím jesť jednodňové /nie čerstvé/ z ovocia zatiaaľ len banány a veľa kakaa a jogurtov

kaia
24. nov 2011

@harper, tak drzim palce, nech mas najneskor zajtra slecnu v naruci 🙂

harper
24. nov 2011

vdaka vsetkym 🙂

janulkan
24. nov 2011

@denis006 kakao pohode? nie je to podobne ako cokolada? a granko?..inak jahody sa napr nesmu ale myslis ze jahodovy puding mozem? ved to ma od jahod velmi daleko 😀
inak ja jem cerstve pecivo a pohode znesieme a zase z ovocia iba jablka 😝 ale uz mi to vymyslanie co varit ide na nervy, poradte nieco este 😖 dnes som robila kuracie maso na paprike

lenkakrchova
24. nov 2011

@kaia ja som stále ešte 2 v 1 .... Dnes mám termin ... od rana skacem na fit lopte, ale aj tak nic. Vôbec nic má neboli, cítim sa úplne v pohode 🙂

kaia
24. nov 2011

To sme tu zostali len taki veterani 😉

liat
24. nov 2011

ja mam taky dojem ze budem patrit medzi decembrovky 😢

anicka87
24. nov 2011

takto dnes tato musel maleho tisit, lebo mama bola s nervami v koncoch, vreskun maly 🙂

micicka
24. nov 2011

@veronika1417 ja som bola v socialnej posiťovni, bola som osobne ale bolo tam veľa oteckov, čo to vybavovali za manželky. vypíše sa prihláška, treba ju podpísať, ale nepodpisuje sa pred pani za okienkom, takže môže aj manžel a treba kópiu rodného listu 😉

micicka
24. nov 2011

inak babulky zdravím vás všetky, vidím, že niektoré sú ešte stále čakateľky. všetkým maminkám gratulujem a čakateľkám prajem, aby detičky už boli rýchlo v ich náručí 😉

lenica81
24. nov 2011

@harper tak sa drz, a nech je to rychle a pohodove... cakame na spravy... 😉

lenica81
24. nov 2011

@denis006 @janulkan teda kakao by som nie... skuste skor meltu... alebo take nieco... 😕
@lenkalienka25 huby isto nie... su tazke na travenie... a v horalke su arasidy a tie su alergeny a k tomu coko... 😉 take nejake vanilkove a maslove keksy by si mohla si dat... v Lidl maju super maslove kolieska... 😅

janulkan
24. nov 2011

@lenica81 meltu pijem kazdy den 🙂 prave preto ma zaujalo ze denis pise ze kakao...a maslove keksiky dusim o stosest 😀 BB keksiky, club a podobne su na dennom rezime ked kocikujeme 🙂 inak tie lidl koleska v zltej krabici ak myslis, su super 😀
jogurty zatial jem len s prichutou vanilky, ake ine by som este mohla?

lianka7
24. nov 2011

Ahojte kočky,hlásim sa z domu.Malý sa na svet vypýtal 20.11.2011 o 14.Hod s mierami 3600 gramov,51 cm...Porod bol dlhy,tažky a komplikovany-prirodzeny.este stale mam bolesti,ale sme stastni.Mame to najkrajsie slniecko na svete.Všetkym cakatelkam zelam ovela lahsi porod 😉

lenkalienka25
24. nov 2011

@denis006 dakujem za rady🙂

eviiinka
24. nov 2011

@hajatanufus juuuuuj moja, tak to mi je luto ☹ bolest zuboc velmi dobre poznam, ked bolia zuby a usi je to to nAjhorsie co moze byt ☹ tak sa moja drz, nech uz to mas za sebou a nech nam napises, ze uz mas to male vonave klbicko pri sebe 🙂 drzkaj sa, budem mysliet na teba 🙂

cucovia
24. nov 2011

@kaia no ja som mala včera taky výtok po tom vyšetrení 😠 ja som sa pytala asi 3krat toho dr, že kedy mám vnpondelok prísť teda a on stále opakoval, že on by ma dal prijat... nakoniec mi sestricka na chodbe povedala, že mám prísť ako vždy okolo 10ej teda 😝

@harper držím palce zajtra!

kaia
24. nov 2011

@lianka7, gratulujem k babatku, vybral si krasny datum 😎

slimme
24. nov 2011

Ahojte, po dlhej dobe som tu a pridavam aj foto naseho Dominika. Gratulujem vsetkym mamickam!!! 🙂