Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
asi prave prezivame rastovy spurt lebo maly chce byt stale prisaty, kratko spi a v noci sa mi budil kazdu hodinu ☹
@denis006 ahoj este som sa ta chcela opytat ohladom tej vinei maleho neboli brusko ?dnes som si ju aj ja kupila tak vyskusam na to mliecko
@denis006 a to pijes tak flasu na den?
@lenkalienka25 kdeže...jedna mi vydrží 2-3 dni...do 3 dc pohára dám tak 0,5 dc vinei a zvyšok čistú vodu...tak to nie je až také sladké a tiež si vybublinkujem bublinky by mimčo nebolelo bruško 😉
@lenkalienka25 ja vypijem jednu a niekedy aj viac. mne sladke nevadi. mam ju v 3 dcl pohari a vzdy lyzickou vyhanam bublinky.
tak uz viem preco ma tak vcera bolela ta jazva. 😠 zase mi praskla.na dvoch miestach ako som mala stehy mam dierky tak pol cm.su otvorene ale nic nevyteka.tak som si ju vydezifikovala a kamaratka instrumentarka z chirurgie mi to pride kuknut. uz ma z toho sibne... teraz ma to akurat stipka.ale nie moc.kedy to uz konecne bude ok?! chcem uz normalne fungovat hlavne bez obav ze si snou cosi urobim 😠
@harper
@denis006 ja vypijem 2 litre denne.a to ju nevybublinkujem.chuti mi taka aka je.a nezda sa mi ze by bol maly nejaky zly.sem tam zle spinka ale nemyslim ze to je z bubliniek... ja mam problem ze skoro nic nezjem tak vinea mi mliecko asi zachranuje...
vcera som mala na obed ryzu s kuratom a 1 kyslu uhorku a maly je strasne vyhadzany na lickach.tak aspon mam odskusane.cim mu to natriet?
Ahojte babulky
Chcem sa opytat dala ste si odobrat niektora pupocnikovu krv?
@harper ahoj, mohla by som ta poprosit, ja som sa nevidela v tej tabulke 😕 je tam sice meno Matias a nad tym su aj jeho miery, ale nie je tam moj nick 😕 tak keby si bola taka zlata a kukla sa na to... a vek mam 20, porod bol spontanny - 24. 11., este raz tie miery 3360g a 50 cm...dakujem 🙂
baby zajtra by som chcela ísť na trhy...plánujem tak že nakojím a nechám malú tatkovi 😀 ..myslíte že si niečo môžem dať /dáke vínko alebo medovinu/ študujem to na internete ale nikde nie je napísané že koľko môžem vypiť a či potom kojiť,alebo kedy až kojiť... 😕 😕 Neplánujem sa samozrejme zdrať,len aby som vedela.Od začiatku tehotenstva som pila max radlera.
ahojte tak sme boli na poradni dnes...za tyzden sme pribrali 200g tak som happy ze nam to ide...kupila som si dnes tu masticku lanolinovu mam na bradavky tak dufam ze zaberie lebo ak nie tak asi bude kojeniu koniec.
Ahoj.chem sa spýtať či vaše bábätka chcú cumlíky,lebo moja nechce.Už sa stalo že až ju napínalo.Chce len cickať aj ked nie je hladná len sa ukludnuje. a potom zaspi.
@disala ahoj a preco chces cumlik? mne sa tak najlepsie maly uspava na prsniku 🙂 a dudlovanie vraj pomaha pri rozvoji mozgu 😝 ale ked kojis, tak maly mi zobral do ust len taky obycajny okruhli cumlik, ale dalej som mu ho prestala davat, pouzivam len v pripade velkej nudze (ked nemozem ponuknut prsnik) 😀
@disala ani moja nechcela....aj dnes manžel doniesol ďalší model..okrúhly nechce ale skôr zrezaný...Nuk je asi pre ňu najlepší, len sa jej zarezáva do líc /je pucka/ 😀
@janulkan ja volím cumlíkk už len aby mi mala nevycicala bradavky, už som ich raz mala krvavé a ledva som ich dala dokopy a tiež chce sem tam naprázno na cicku cuckať 😠
ten moj maly sa tak vyškiera keď spi 😀 by som bola zvedava čo sa mu sniva, že vidi cicek plny mlieka?! 😀 😎
@denis006 ooo, dofrasa, ja som si myslela, že dnes je štvrteho, mala som volať na to vyšetrenie ušiek do porodnice.volala si? čo ti povedali? ja som si pomylila datum 😠 ešteže som staremu stihla kupiť mikulaša 😀
dievcata, mam otazku - aj vy sa tak hrozne potite? lebo ja sa v noci musim aj 3x prezliekat, co som komplet mokra. 😒

Ahojte...pridávam aktuálne foto...dnes máme 4 týždňe a v stredu presne mesiačik. V stredu máme prvú poradňu, tak sme zvedavý koľko bude drobček vážiť....včera mala na našej váhe 5200 g /vážila som sa s ňou a potom sama/. Už máme za sebou aj krst, tak už len počasie bráni prechádzkam 🙂