Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte @lenka1108 ,@gab tú hrču treba jemne masírovať ja si to masírujem a natieram Niveou a nahrubo a potom neskor môžeš keď už to budeš mať trošku lepšie krémom na jazvy sa volá Contractubex gél buď používaj jedno alebo druhé. Ten gél môžeš neskôr aj bábu ak by spadlo a bude mať jazvu , ale na staré jazvy to už nepomôže.Ja mám už druhú sekciu za sebou a mam tie jazvy pekné a tiež som mala strašné hrče.
Malá už tretiu noc spinká od polnoci do 7.00 , ale stále má kŕče ach tie vetry hnusné .No a tie vyrážky nám už ustupujú tretí deň jej dávam Fenistil kvapky a pomohlo moc a hlavne som vysadila tú antikoncepciu , síce gyndoš vravel, že neverí, že je to z toho podľa mňa je.
Zajtra idem už konečne na čistenie szubnej skloviny zubárke , počas tehotenstva to nebolo možné ,mala som obnažené krčky tak som sa konečne dočkala.V sobotu som bola u kaderníčky a sa mpýtala či mi nepadajú vlasy a že to môže začať pri kojení tak dúfam, že to nezačne lebo mi ostanú tri chlpy.
@zlamal.i ja mam tu odsavacku co ustami tahas a dr. mi povedala nech mu odsavam odsavackou na vysavac.a ide mu to perfektne von tak skus vyskusat 😉
ja som zhodila 15,3 kg zatial ale este by som rada dala dole 9 kg ale to uz pojde asi iba cvicenim a dietou.pribrala som pri malom len 3 kg tak som rada ako to zislo dole. 😉
@stellamiapiccola dakujem dnes ho pojdem kupit.dufam ze pomoze 😉
na prevenciu proti zapalu prsnika,pomahaju kapustove listy,vlozit do podprsenky 😉
mne pomohli uz v porodnici 😉
baby, mame sopliky, dokelu...netusim kde ich chytil, ma ide hodit, inak ani my cumlik nechceme, ziadna sanca, az ho napina na vracanie 😒
@stellamiapiccola ako sa vola antikoncepcia ktoru berieš? Že vraj je len jeden typ ktorú možu brať kojace matky 😒
ahojte zienky poziadali ste uz o prispevok pri narodení dietata?ak ano tak uz vam bol vyplatený ja sa teraz chystam no chcela som vediet ze ako to je
Ahojte kočky,
@atima aj my mame tu odsavacku na vysavac,z casu na cas,ked sa malemu nahromadia sopliky,tak ju pouzijeme a je uplne super,vsetko pekne vytiahne vonku a velmi rychlo,maly ani neplacka ako pri tej ustnej.
Dnes nam boli z Unionu zapojit monitor dychania,tak som zvedava-ten alarm strasne silno pipa,tak sa len modlit,aby si nikdy nerozpipall...
Vcera sme sa trosku potrapili s bruskom-prvykrat mal takyto problem,ze cely den bol umrkany...ale na vine som ja-neodolala som prazenici ☹ tak sa drobcek trapil. Stale ho plne kojim,mliecka mam dost,nemusim prikrmovat a konecne po 3 tyzdnoch trapenia sa naucil pekne prisat-niekedy tak silno taha od hladu,ze vidis az hviezdicky 😕
inak co je nieco vo vzduchu, ze vcera mal skro kazdy uplakany den?
no moje brusko je na tom uz celkom ok, zo 110cm mam 79cm pas 🙂 ale ani ma nehne cvicit ani nejako sa obmedzovat v jedeni 😀
@dominka757 a boli ste uz aj u dr? nech sa chudatko netrapi, ono na palenie zahy su nejake lieky aj homeopatika myslim 🙂
manzel dnes objednal odsavacku, dam vam link http://www.mixxer.sk/falcon/eshop/68-1-Mamicky-..., tak dufam, ze bude dobra. Boze ani von teraz nemozeme ist, sa budeme parit doma ☹ hnusne sople.
Inak baby, kedy vam drobci vecer zaspia? my po kupani (18-19h) zaspime len okolo 22,00, dovtedy je krpec hore a vacsinou sa jeduje netusim preco...
Baby dajte nejaky zaruceny recept ,ked boli babatko brusko....ja sa nemozem pozerat ako sa chudatko trapi... ☹
Och inac ...ako casto mozem pit fenyklovy caj?ja sa s nim nalievam,aby to preslo cez mliecko ku malemu...len neviem ci to nebude mat ten efekt ako rezistencia na lieky...ked dlho uzivas...nezabera...
@mysti dakde som čítala že ak malé bábätko má soplíky,alre nie je prechladnuté ,iba slabú nádchu,môže sa ísť s ním von,pretože vonku mu rýchlejšie odpuchne sliznica,nosík sa mu odopchá a pekne zaspinká.Ale len vtedy ak nie je prechladnuté a nemá teplou.Spýtaj sa doktorky. 🙂 Naša mala tiež sople,až chrčala,tak som odsala a normálne išla von,kedže teplotu nemala.
@xclusive mne sestricka u doktora povedala, ze je dobre cely den hop priebezne pit, lebo sa potom aj priebezne dostava do mliecka a malo by to byt dobre na vetriky 🙂
zaruceny recept na brusko nie je, treba skusat, masticky: pupik a flavulin, kvapky: espumisan L, sab simplex, infacol a Babycalm, homepatika, nahrievat, pripdne rektalna rurka - vyber si nieco z toho a skusaj postupne, nas ked to chyti teraz davam masticku, nahrejem a teraz skusam lycopodium clavatum homeopatikum a myslim ze najlepsie zabera, predtym sme mali infacol a ten nepomahal u nas
@atima volá sa Cerazette no ale nebudem ju teraz radšej brať doberiem ju až keď dokojím , no ak malej nezmiznú tie vyrážky pôjdem v pondelok do poradne a poradím sa a asi ma pošle ku kožnej.
@mysti pokiaľ nemá horúčku je lepšie ísť von bude lepšie dýchať.
@janulkan espumisan L, sab simplex, to je to isté len iný výrobca obsahuju to istéakurát včera som sa to dozvedela v lekárni.
@tasiko jééj aké pekné bruško aj ja mám peerseng, ale ani si ho tam zatiľ nedával lebo moje bruško je nič moc ,už to neni ako bejvávalo, ale som rada, že dierka mi nezarástla 🙂
@stellamiapiccola ja vôbec nevidím 2 jazvy 🙂
@stellamiapiccola ďakujem no ešte tam mám "dačo " z malej 😀 myslíš kedy môžme cvičiť po SC? ja som ani nmala moc veľlké bruško podľa iných,podľa mm dosť,tak neviem 😅
@tasiko no áno sú dve, ja som bola v tom, že buďu rezať do tej istej, ale ževraj sa to nemôže. a brucho mám také mlandravé ešte budem musieť začať cvičiť, ale kedyyyyyyyyy nemám vôbec čas .Vôbec nič neoblečiem 😠
@stellamiapiccola ja som už skušala brušáky ha ale dako to ešte nejde ak máš bolesti v jazve ešte čakaj, po prvom pôrode som začala cca po 4 mesiacoch a po 7 chodiť na írske tance čo su sakra otrasy akurát sa mi otriasalo sadlo a pomohlo to 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 no mám dosť píšem sama sebe ahahahaha
@tasiko kokso ake brusenko.keby si nemala jazvu a ten hnedy pasik nikdy by som nepovedala ze si po porode.
@stellamiapiccola tebe tiez vobec neprevisa brucho.mne sadlo previsa a strasne popraskalo.preto sa s nim chvalit nebudem.to by ste zaplakali ☹

@xclusive Ahojky. Asi je aj môj ho pľuje jedna radosť. Kúpili sme aj iný druh no ani ten nechce :( no čo už. Uspávame a ukľudňujeme prsníkom.