Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@janulkan úplne stačí čo druhý deň, vraj by sa pokožka hlavy nemala veľmi premasťovať...ja dávam malej tak 2 hodinky pred kúpeľom na hlavičku kalciovú masť a potom jej to krásne povolí a jemne jej to vyčešem...Vraj je dobrý aj tento výrobok - doporučovali ho dievčatá tu na MK
Baby, poradte mi, co na kakanie? Maly uz 4.den nekakal. Iba tlaci chudacik a prdka. Nevie ani kvoli tomu spinkat ☹
@perlaoceanu ahoj prosim Ta kolko tzydnov ma tvoja mala? 😉 moja ma mesiac aj jeden tyzden ale tiez mi papa len 90 sem tam vypije 110ml, 120ml umeleho mliecka ale ja sa zacinam bat ze to je malo 😕
@denis006, lekarka povedala, ze sucha pokozka je to normalna reakcia po narodeni. Teraz citam mama a ja a tam pisu, ze je to tiez reakcia na prenasanie (u nas sice 3 dni, ale predsa).
Ten roztok do vanicky spolu s kremom urcite pomahaju, Carle to cele uplne zmizlo, ale myslim, ze tou zimou sa jej to urobilo opat. Tu je info k tomu roztoku do vane:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/oil...
Baby mne zacala malinka vypluvat mliecko a neviem preco 😕 mame 3-4 hodinovy odstup dokonca si pyta, ze je hladna a ked jej zarobim zacne tahat a hned aj vypluvat, co to moze byt??? 😖 ☹
Myslite, ze mozem jest kremzsku horcicu?
@lenkalienka25 nie, iba jednorazovo večer, alebo keď vypije obidva prsniky a ešte je hladny, vtedy dokrmim.
@denis006 no nam sa to objavilo tak vyraznejsie az vcera, tak som mu to polhodinku pred kupelom natrela oliv. olejom a po kupani vycesala ale nezsilo uplne vsetko a maly pri tom krical ako divy..tak som rada ze staci obden ked kupeme..ak sa to bude zhorsovat, vyskusame nieco dalsie 🙂
super ☹ skusala som jej dat skoro po siedmych hodinach mliecko a nechce - vypluva ☹ ja uz neviem co robit ☹ poradte prosim
@veronika1417 nemá niečo v pusinke - žaba sa to tuším volá, skús jej pozrieť, lebo ak si nič nezmenila môže to byť len niečo takéto.
@veronika1417 možno bude chorá. skús jej dať v polospánku
@micicka pusinku vyzera ze ma vporiadku ☹ ono to zacalo tak postupne, parkrat uz predtym mi vyplula mliecko ale potom pekne papala tak som si myslela, ze o nic nejde ale dnes uz od rana sa trapime ☹ a uz som skusala trikrat jej davat a vsetko vyplula celu 90tku ☹ je urcite hladna lebo je mrzuta, nemoze spinkat, stale sa budi a place ☹ teplotku nema ale ma dost vyhadzane licka, minule som to ukazovala doktorke a vtedy to nemala az taketo a povedala aby som davala pozor na to v com periem ale podla mna by sa vtedy vyhadzala inde a nie na lickach 😖
@veronika1610 ona je stale v polospanku lebo sa snazi spinkat ale hlad jej podla mna nedovoli ☹ je mrzuta a placliva, ked jej prikladam k pusinke flasku tak sa mi na nu vrha ale akonahle ochutna dvakrat potiahne a sup prudom vypluje ☹ ten kminvy odvar by mi ale pila ale ten jej nedam potrebujem aby pila mliecko
@veronika1417 vypľúva ti ho, alebo vygrcká? zavolaj na detskú pohotovosť, nech tu skúsia poradiť, my sme už 2x volali o radu...
@veronika1417 mne to robil maly v nedelu a boli sme do utorka v nemocke, ale mne aj vrackal. teraz to robi tak raz za den, hltavo zacne pit potom vypluje, place a zas sa vrha na flasku. dnes mi cely den nespi, stale ho musim mat na rukach 😒 ale zevraj v 6.tyzdni je nejaka rastova kriza ci co mi to spominali a malo by to prejst, teda dufam, lebo ma vystre 😠
@veronika1417 a kakala?
@kaia aj my sme boli u Kusina 😉

@majoslava mne doktorka povedala ze ziadny cajik nepotrebuje do pol roka 😕 len vodicku dat, kminovy odvar a to vraj staci ked je zima vraj ine by bolo keby je vonku 30 stupnov