Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@fanny3 ja som skúšala aj fenyklový čaj, aj sab simplex, aj espumisan, moc nepomáhalo, aj keď nejak extra dlho som to neskúšala dávať. TEraz dávam len tie probiotiká, tak neviem, ale zdá sa mi, že sa po nich aj vyprdká (čo predtým som ho nepočula) a kaká skoro do každej plienky stále, ale možno mu to teraz ide ľahšie... Aj keď niekedy sa vyprdká aj vykaká bez plaču, len ho počujem tlačiť, ale hlavne zo spánku, keď ho to zobudí, tak plače a potom počujem, že prdká... Ach títo novorodenci, to je čisté trápenie - pre nich aj pre nás 😝 Už aby mali aspoň 3-4 mesiace, najlepšie polroka 😀
Ty ho plne kojíš? Ja som musela začať prikrmovať, lebo Filipko schudol... Nedokázal si z prsníka vytiahnuť dostatočné množstvo a ani teraz to nedokáže, ale už je aj pomýlený fľaškou a dudlom... Tak som mu dávala na striedačku odsaté mlieko aj UM, teraz už neodsávam (len večer), iba kojím a po každom kojení dokrmujem UM, ale po tých únavných nociach mám mlieka čoraz menej ☹ V ľavom prsníku už skoro nič nie je... Ale nejdem sa tým trápiť, podstatné je, že malý začal krásne priberať, už konečne vyzerá "normálne" 😀 Už má aj líčka také viditeľné 😀
@dena no presne ako u nás! Zaspí mi na rukách, ale akonáhle ho položím do postieľky, oči jak trnky a už aj reve... Koľkokrát ani oči neotvorí, len začne kričať, že čo som si to vôbec dovolila, položiť ho do postieľky 🙄 No a cez deň by mi nespal skoro vôbec, to ho musím dať von do kočíka a tak spí... Ale tak mi spávala aj malá, takže som rada, že aspoň takto si tie 2 hod. pospí.. Len je to v tomto počasí dosť nepohodlné, zakaždým ho zababušiť, seba obliecť, vyniesť na dvor a potom furt vybehovať, keď zaplače, aby som ho pohojdala... No ale tak čo už človek narobí... Ale niekedy som už fakt na konci síl, hlavne teda kvôli tým nociam. Cez deň sa ako-tak premotáme, ale ako ide večer, mne až žalúdok sťahuje a už ma chytá stres, že aká noc nás zase čaká 😝
Zelam krasne Vianocne sviatky konikovym mamickam a ich detickam 😉
ahojte kocky, prosim vas ako ste robili ten odvar? z anyzu alebo kminu...kolko zrniecok a kolko vody robite prosim?dakujeeem a prajme aj ja krasne Vianoce 🙂
Aj my prajeme krasne, bohate a hlavne v zdravi prezite vianocne sviatky.
baby co budete zajtra vecerat namiesto kapustnice?
dobry clanok - http://baby-web.topky.sk/Clanky/a466-Spanok-cez...
@lenkalienka25 mne kazdy hovori ze trosku kapustnice aj salatu mozem.ze nech mu dam vitaminy 😉 a ze ak sa vysype tak mu to aj zmizne. neviem ci si dam ale asi za lyzicku ano 😉
tak my sme prave malej zapojili pocitac.som zvedava co rano povie ked si ho najde v izbe 😉
prave mi priletela z irska segra (krstna mama Benna) tak sa nemozem dockat rana ked ju a jej syna uvidim 😉 uz sa zacina vo mne konecne prebudzat vianocna nalada tak dufam ze zajtra riadne prepukne.vecerame u rodicov tak som doma ani nic nechystala.v nedelu ideme ku svokrovcom a k babke.tak v pondelok si navarim 😉 joj ako sa tesim na tie ocicka mojej princezny ked si bude rozbalovat darceky 🙂
tak este raz vam prajem krasne vianoce baby a hlavne nasim detickam 😉 potom sa pochvalime co jezisko nadelil nam teda ak nase polovicky nezabudnu 😉
@lenkalienka25 my nemavame na stedry vecer kapustnicu, ta je az na silvestra. zajtra bude sosovicova polievka (ked zovrie sosovica vodu zlejem a dam cistu a potom uz varim normalne - potom nenaduva), zemiakovy salat, kapor, oplatky a tak. Na silvestra asi tiez skusim trosku kapustnice. 🙂
@lenkalienka25 ja som si uz vcera dala kapusnicu a dnes si dam tiez 🙂 snad to mala zmakne 🙂
@woman04 jaj, no ja malu masirkujem po kupeli trosku, nam v nemocke nic nepovedali na nozicky, ale mm stale toci, ze ma krive nohy po mame 😀 😀 😀
Krásne, pokojné a požehnané Vianove prajem všetkým rodinkám z MK. 🙂
maminy prajem vám krásne pokojné vianoce
balíte naširoko?
Radostné a požehnané Vianoce prajeme všetkým maminkám, ocinkom a ich detičkám 😵
krasne Vianoce vsetkym 🙂
@adikad @stellamiapiccola @hajatanufus @dominika_sk @luppita baby dajte mi prosim niektora link na tu stranku kde si mozem spravit vianocnu pohladnicu s malym. 😉
@anicka87 http://www.frametoy.com/photo-frame_986.htm daj si home page a tam si najdes v ponuke aj vianoce 🙂

@karap moja papa 6 - 8 min, podla laktacnej cas nie je smerodajny, dolezita je technika a prisatie a satie babatka, moja veru saje jak vysavac a za tak kratky cas mi vyexuje cely didik a bohate jej staci jeden 🙂