Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Baby, len tak narychlo prajem Vam krasne sviatky a do noveho roku vsetko len to naj!!!!
S malym sa mame celkom fajn, rastieme, priberame, len po kupani nam place, vcera chytil az zachvat placu, pol hodku vkuse, lebo bol unaveny a nevedel zaspat, som zvedava, ako bude dnes moj dundus, snad budeme mat pakny stedry vecer.
Ked si najdem cas, snad vas precitam, co ste popisali a co mate nove 😉
Prajem vam vsetkym krasne pokojne sviatky....vela stastia a najma radosti v roku 2012 !
Je tu este niekto, kto tiez ked drzi babo citi niekedy ako mu pracuju crievka - je to niekedy aj s takym podobnym zvukom ako ked sa vykaka.
@harper aj ja pocujem ako mu pracuju crievka,normalne mu tam zblnkoce 🙂
aj ja pocujem crievka a dost casto 🙂 maminy, chcela som sa spytat, ci tu este niekto soplikuje? my odsavame uz druhy den, chcela som vediet ako dlho to bude este asi trvat? ked pocujem moje kuriatko jak chrapci tak mi je ho luto :(
@harper aj nasmu malemu to pocut...som rada ze si to spomenula, lebo uz som si myslela ze ho moze kvoli tomu boliet brusko alebo ze mu nejako zle travi ale vyzera ze je to normalne 🙂
dnes mame inak zaujimavy den, maly vstal o 8mej a to v noci sa kojil 2x (nezvycajne) a za cely den spal 3x po 30min a na prechadzke v kociku 1,5h a stale nespi ☹ zacne plakat od unavy a zaspi max na polhodku, pyta sa na prsnik driemka az kym sa pogrcka a dokola takto cely den az na par svetlych chvil...som zvedava aka nas caka noc 😖
@lenkalienka25
@dominka757
@janulkan
@liat takze asi to tak ma byt, ja som to tiez zacala spajat s tym, ze ma teraz problemy s kakanim.
@lucka33 ja iba kojim maleho, aj ked pribera asi malo, za 2 tyzdne pribral 200g, no ale aspon nechudne uvidime ako to bude dalej. Tiez mam malo mlieka v lavom prsniku, ani ho velmi nechce uz je zvyknuty na vasci tok z praveho, nuz tie babatka neoklameme. Pozdrav Filipka a som rada ze pekne pribera a gulati sa. Som stastna ze sme porodili v novembri a mozme byt teraz cez vianoce doma s chlapcami 🙂. Krasne Vianoce
@fanny3 priberate tak ako my 🙂 aj ja mam pocit ze je to malo ale dr povedal, ze kym nechudneme tak je to v poriadku, len moj maly dost grcka a je velmi aktivny, on sa cez den nezastavi, malo spinka a furt kopka ozickami hybe rucickami a pod 😀 zajtra mame 2 mes a pribrali sme od porodnej hmotnosti len 1kg, narastli 5cm
no pani baby, tak ako naschval bol vcera maly taky pajedny ze som sa ani nenavecerala s rodinou, len som ho nadrdala nech nereve, zaspal o 12tej vecer. s muzom sme uz na oci nevideli od unavy 😒 uz som bola taka nervozna vcera, ze mi ho radsej vzal lebo som vsetkych svatych uz spominala 😠 no nech uz ma aspon rok a pol a toto urevane obdobie je za nami 😕
@dominka757 aj nasa malinka soplikuje dostali sme od dr aj kvapky tak kvapkame hadam to skoro prejde
krasne ranko prajem, baby, ja som asi dostala menzes. doriti, tak skoro ! 😠 tak som sa tešila, že ešte nepride. a ešte k tomu všetkemu falošny poplach na monitore dychu dneska rano 😢 priatel ku malemu dobehol prvy a maly pokojne spal a dychal normalne...ešte teraz mam triašku ☹
@anicka87 Podobne...a navyse som este ja mala nervy z toho,ze ci ho nebude boliet brusko ked sa najem..aj ked som mala miesto kapustnice zeleninovu polievku a taky light salat len s jogurtom..a teraz bombujem tortu cokoladovu...uz som rezignovala...ak mu ma byt zle tak mu bude aj tak....a mozno mu ani nebude...
@fanny3 no my odkedy prikrmujeme, tak pribral najskôr 410g za týždeň a potom 480g za skoro 2 týždne. Čiže teraz naposledy mal už 3630g - vás sme aj tak ešte nedobehli 😀 Ale pokiaľ ti dr. hovorí, že je to ok, tak je to fajn, no my sme hneď schudli a to nebolo dobré... Navyše s jeho váhou...
@anicka87 no ja tiež hovorím, že nech už má aspoň tých 6-8 mesiacov, lebo toto novorodenecké obdobie je ťažké pre všetkých 😀
Stastne a vesele Vianoce prajem vsetkym novembrovym mamickam a ich rodinkam, hlavne vela radosti a rodinnej pohody 😉
Zaroven sa chcem spytat, kolko fenikloveho cajika sa moze podat pocas dna, ak mame problem s bruskom, kakanim aj prdkanim? Nekojim, sme na Nutrilone.. Espumisan L nam akosi nepomaha. Dakujem
@dominika_sk ja uz som tiez dostala, a trval az 7 dni! ale asponze bolesti som nemala ako pred tehu 😒
@anicka87 no ja mam taky vytok zatial, uplne ako čokolada 😒
@dominika_sk presne taky som mala aj ja ☹
@lenkalienka25 no to si ma nepotešila 😠 dufam, že to ešte neni ono ! 😠
@dominika_sk tak to netusim,mala som to 3 dni a teraz zasa nic
@dominika_sk to mas dobre, ja som ho mala dost silny. Ale pokial nemam bolesti ako predtym, tak mi nevadi ze tak skoro dosiel 😉
Ahojte, ako u nas sviatky zacali, tak aj pokracuju 😝. V piatok rano ochorel Arturko a tak som s nim bola u lekarky. Dostal za igelitku liekov na zacinajucu virozu a spokojni sme sa vratili domov. Rychlo sme pochopili, ze medikamenty budu tvorit akurat tak vyzdobu v kuchyni, kde som ich polozila, pretoze ani jeden z nich Artur nechcel uzit 😠. Ak mu davam nieco nasilu, tak zvracia, cize tymto sposobom nula bodov... 😒
Na Stedry vecer bol relativne fit, zato nasa slecna Carla ho cely preplakala. Bolo to o drzku a vobec neviem, co jej mohlo byt... Dnes sa Arturkovi zrejme z virozy vyhodili v ustach afty, okrem toho, ze sa s nim nedalo vydrzat, tak nam takmer vyhodil navstevu. Celu hodinu im s placom opakoval, aby isli domov 😠. Ked sa konecne ukludnil, tak mala spustila... Uz teraz mam strach, co bude zajtra... A to mali byt pokojne sviatky...
Ahojte baby, tak ako sa mate My sme mali vcera strasny den, s malym som nebola vonku, tak strasne vystrajal, sme boli ukonovani, manzel cely den v kuchyni varil, ja cely den s malym, citil asi vianocny stres...dnes sme u svokry, je dobrucky, este nespinka, ale za nejaku max. hodinku by uz mohol, vcera inak ked zaspal nam spal do siestej do rana, to som ho rpebalila, nachovala a spal este do pol deviatej, anjelik, aj dnes dobre spinkal, ale sme boli 2x vonku, tak hadam bude dobre spinkat aj vecer 😉

@anicka87 anicka, bolo to riadne ako menzes, presne ako ked som mavala predtym 🙂