icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominka757
29. dec 2011

baby, ako casto chodite inak s drobcami k obvodnej dr na kontroly?

mysti
29. dec 2011

Ahojte baby, pisali ste o hlavickach na jednu stranu, aj ns maly vnoci aj cez den spi stale s hlavickou na jednej strasne, ale nema ju zalezanu. V kociku ma hlavku pekne rovno a aj cez den si ju otaca na obe strany...len spinka na tej jednej. Ja som ho od mala polohovala, tak budeme musiet aj teraz nejako ho donutit spavat aj na druhej...inak ja maleho masirujem kazdy vecer po kupkani-cele telo.
My stale bojujeme vecer cez den sa premoceme, len po kupkani stale vystraja, vcera do polnoci. Teraz spinka, no neviem, ci je to uz na noc, alebo sa este zobudi... 😒

anicka87
30. dec 2011

baby vyliala som fialovu vodicku co sa dava na zabu na obliecky, da sa s tym nieco spravit ci rovno do smeti to hodit? 😒

dena
30. dec 2011

@veronika1610 snáď sa to upraví po tretom mesiaci a keď nie, tak aj u nás sa skúsi trošku iný režim 😀

dena
30. dec 2011

@dominka757 my sme boli v poradni 14.12 a teraz ideme 13.1. dr. nás ale chcela objednať skôr, ale má dovolenku 🙂

dena
30. dec 2011

@anicka87 skús ešte oprať, ale myslím že to nepomôže 😒 aj mne sa stala taká nehoda a tričko aj po dvoch praniach ostalo fľakaté 😎

veronika1610
30. dec 2011

@anicka87 do smetí, to ničím nezíde, alebo zafarbi celé na fialovo 😀

luppita
30. dec 2011

Ahojte maminy, moja kocka ma dnes 1mesiacik, joj ako to leti, krasne mi rastie, neviem presne kolko vazi, ale vidim to podla oblecenia, pred 2 tyz jej bolo vsetko este velke a teraz jej toje akurat. 🙂
stale krasne spinka v noci, tych 5hod, potom sa napapa a dalej spi, ale dnes sme hore uz od pol 5tej, ani za svet zase spinkat, len sa nosit aby neplakala a nepobudila mi chalanov 🙂 zaspala o 8mej a to sa akurat syn zobudil, takze jeden kolotoc. 😒 Ale stale je to OK , neviem si predstavit ako by som fungovala, keby sa v noci budila kazdu hodinu 🙂

Inak je ta nasa kocka maly maznacik, najradsej by sa stale len nosila, jej staci aj ked je len tak o mna opreta, strasne zboznuje ked ju tato nosi, to hned odpadne do rise snov..... vcera som si akurat objednala baby satku, lebo zachvilku mi ruky odpadnu. Aj napr v aute sa vozime tak, ze ju musime hladkat, ci za ruku drzat, inak plac.... syn bol samostatna jednotka, vedel v postielke cumakavoat sam aj 2 hod a jazdu v aute miloval, toto nase dievcatko je uplny opak, ale uzivame si ju kazdu minutu, lebo naozaj za chvilku je z nej velka baba a uz nas nebude potrebovat 🙂

Stasny novy rok vsetkym maminkam, detickam a oteckom tiez. Nech je ten novy rok este lepsi ako ten co bol
🙂 🙂 🙂

dominika_sk
30. dec 2011

@anicka87 ta sedačka sa otača o 360° takže možeš ono to vlastne hojda do jednej strany, ale sedačku otočiš ako chceš, tak to hojda aj do boku, ako koliska, aj dopredu ako hojdačka klasicka. ma to 6 rychlosti, my na trojke uspavame a potom prepnem na jednotku keď zaspi. aj hudbu hra, asi 3 melodie a potom to ma zvuky tečucej vody, cvrčky a ešte niečo. pozri vide na

https://www.youtube.com/watch?v=_ZT3X4-i0zA

od 2min 30 si to pozri, lebo predtym je taka cestovna verzia, menšia,

henrieta44
30. dec 2011

@stellamiapiccola to som si myslela aj ja že fenistil je proti alergii, no mne sa zda že po ňom sa jej to ešte zhoršilo, tak som jej prestala dávať aj sirup aj kvapky a zdá sa že jej to ustupuje, tak uvidím, v každom prípade to poviem pediatričke v pondelok na poradni...inak kožná tu u nás, radšej bez komentára, vie presner ako by dopadla návšteva u nej, odo dverí by sa na ňu pozrela a predpísala by jej dáku mystičku s obsahom kortykoidov, ktorú by som jej aj tak nedala, takže celá návšteva u nej v ambulancii by bola zbytočná....snád jej to prejde, už dnes to vyzerá lepšie

anicka87
30. dec 2011

@dena paaani ono sa to vypralo 😀

ninka23
30. dec 2011

@anicka87 Naša malá dostala pod stromček melodické ležadlo Bright Starts - Biscotti 😉 Páči sa jej v ňom, naťahuje ručičky, počúva melódie a vibrovanie ju uspáva. Kúpila osm ju za vynikajúcu cenu.(Môžem odporučiť super predávajúcu Alenku Urbanovú - pozri jej e-shop www.prerodinku.sk 😉 )

anicka87
30. dec 2011

@dominika_sk diky, na tvojej foto vypadala vacsia akona tom videu. a kolko ta stala?

tasiko
30. dec 2011

@luci66 mne tiež doteraz vypila len nejakých 70 ml a to sú dve hodiny!!!no neviem ... 😒 vrieskala tu pred chvílou ako pavián a nevypila skoro nič.je mi to podivné,čoraz menej a menej...

z0e
30. dec 2011

@dominka757 kazde 3 tyzdne

denis006
30. dec 2011

@ninka23 uvažujem nad kúpou rovnakého lehátka ale v ružovom. Prosím ťa má tvoja dosť miesta, resp. aká veľká je tvoja slečna? Na nete uvádzajú, že je do 11 kg. Moja má už teraz 6 kg, tak sa obávam, že na ako dlho by sme lehátko využili. Máme už polohovatelné lehátko od švagrovej ale tá ho v minulosti niekomu požičala a je dosť vyležané. Nechcem, aby mala maličká problémy s chrbticou a hlane rovnaké kupovať nechcem a to tvoje sa mi dosť páči. Prípadne ak sa ti dá odfoť mimi v lehátku, aby som mala realnu predstavu. Lebo neviem odhadnúť koľkomesačné a aký ťažké mimi leží na fotografii 😀 na web stránkach

dominika_sk
30. dec 2011

@anicka87 ano, je to ona. 😉

luci66
30. dec 2011

Mmicky,neviete mi poradit, mala ma od vcera nad ockom ekzem, co na to?A inak ako je to teraz s menstruaciou ked kojim, uz nespinim aspon mesiac a este stale nic...

veronika1610
30. dec 2011

@luci66 ak budeš patriť k tým šťastnejším, tak počas kojenia vôbec nedostaneš 🙂

anicka87
30. dec 2011

@dominika_sk no uz si pisem s pani a muz by ju siel vziat do ilavy, dufam ze budem spokojna ako ty lebo inak budem mat ruky ako kulturista zachvilu 😀 len tato sa toci len 180 stupnov, nie 360 ako tvoja 😒 ale nevadi, hlavne nech posluzi 🙂

majoslava
30. dec 2011

ahojte mamičky... poradte mi... môžem zo dna na den prejsť z Nutrilonu AR na obyčajnú Bebu?? chcem už teraz po kúpaní mu dať Bebu... od rána sa chudák nevie vykakať.... talčí o 106 pri každom prebalovaní a takú má zápchu chudáčik... vykaká len dve tri guličky... dnes som skoro vyšmarila ten nutrilon von oknom!! radšej nech grcká... dávam mu sirup gastrotuss už si na neho zvykol že si ho pýta po každom jedle 🙂

dominika_sk
30. dec 2011

@majoslava mne doktorka povedala, že navečer sa nema davať nič nove...že sa to ma prvykrat skušať cez deň, tak radšej skus zajtra rano.

@anicka87 myslela som to tak, že ju možeš otočiť napravo, nalavo a dopredu,predsa chrbtom k sebe to otačať nebudeš 😀

anicka87
30. dec 2011

@dominika_sk jaaaj ja som myslela tak ze sa kruti okolo svojej osy 😀

anicka87
30. dec 2011

@majoslava my sme tak presli vecer a to bola strasna noc tak radsej az zajtra. nakoniec tak vrackal ze sme skoncili v nemocke, dufam ze to nebude tvoj pripad, drzim palce

dena
30. dec 2011

@anicka87to je super, asi pomohla tá vyššia teplota pri praní 🙂

anicka87
30. dec 2011

@dena no veru, som to nechala hodku vo vanishi a prala na 95 a zislo to krasne, nic nie je vidno 😀

veronika1610
30. dec 2011

@anicka87 daj vedieť, či to funguje na drobca, ja mám ruky ako šimpanz... 😀

majoslava
30. dec 2011

@anicka87
@dominika_sk nechám to teda na zajtra... dala som mu obyčajný nutrilon a kus som ho zahustila nutritonom... tak uvidím aká bude noc...