Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 skus si prsia vysprchovat horucou vodou....... a vela pit
@henrieta44 neboj to je snad len prechodny stav 🙂 malu prikladaj aj castejsie ako si pyta, ak sa da vela oddychuj a pi...pripadne skus vineu a masaz prsnikov 🙂
@dominka757 kazde 2-3 tyzdne ale teraz sme boli 20.12. a ideme az 30.1. chcel az po ukoncenom 3. mes a aj nas budu ockovat, takze uz teraz sa tesim 😖
@denis006 super, teším sa, že je všetko ok. ja som ešte nebola, pôjdem asi 30.1. mám aj zubára, tak drahý nech si zoberie dovolenku a ja vybavím doktorov... ale ja myslím, že to bude ok. ja som so sladkosťami už začala na veliko a už som aj všetky moje stratené kilá pribrala ☹ už mám toľko čo pred tehu 😠 keď som prišla z pôrodnice, mala som -4 oproti štartu a už sa na mňa nalepili ☹
Baby chrčia aj Vám drobci , náš malý ako keby mal soplíky ale nic som nevysala, v noci spi tiško len niekedy tak chrčí ako keby krochkal 🙂 a ako často mavate stolicu lebo krpán aj tri dni nekaka a to neni plne kojený ma dve davky nutrilonu denne, dnes som musela dat rekt. rurku lebo som sa bala či nieje zapečený a on sa potom chudačik tak pučil ale islo z neho riedke,žlté a riadna kopa takže nemal by mat problem stolicu vytlacit ked nebola tvrda.
@lacikagr moja to ma 2 dni, niekedy to ma zacervenane inokedy len take suche a take drobne pupaciky, mi to pripada ako atopicky ekzem alebo som nieco zjedla neviem..este ma napada,ci to nebude z chladu.dala som jej na to krem excipial kids a bud.tyzden sa chystame k doktorke na prepichovanie usiek tak sa jej na to hned spytam. ja dufam,ze to je len zo stravy a len prechodne
Baby kupujete si, pripadne pouzivate niektora babysatku? Uvazujem nad nou len sa mi to zda dost drahe...
Ahojte baby.uz som tu dlho nebola nemam akosi kedy.teraz sa maly napapal a mne sa nechce spat
Rano o 8 ideme na nauku a o 5 mame krst.tesim sa zw uz bude maly pokrsteny.a o 8 vecer idem na ples.
Tak sa tesim ze sa s mm trosku odreagujeme.maly si vygvoril pekny rezim. Vecer o 20 zaspinka a budi sa na papanie medzi 1-2 rano a pltom az okolo 8 znova papa.a zase spinka aj do 11 na obed. Uz mu nedavam ani ziadne kvapky na brusko. Okolo 5 ho vie trapit ale to len chvilku.trosku sa potutulkame a je dobre 🙂 Tak vam kocky prajem krasne prezity silvester a stastny Novy rok 🙂
@anicka87 pozerala si to video? je to ťažko takto na dialku vysvetliť, že ako sa to otača. maš skype? možeme si zavolať cez skype a tam ti to ukažem. pošlem ti do IP moje tel. čislo, a keď tu budeš, napiš mi sms a a sa pripojim.
@luci66 pozri na bazariku, tam je to lepšie s tymi cenami. ale ja uvažujem nad baby vakom, ta šatka je podla mňa neprakticka, musiš to viazať, odviazovať, vyzeraš jak indianska babka 😀
@dominika_sk nemam skype ☹ ale uz som si to objednala uz sa len dohadujem s pani kedy si pre to pridem 🙂 dakujem za ochotu 😀
@luci66 nemôžem si vynachváliť, už druhé dieťa nosím v šatke a je to super. keď ideme von, dám jej len čiapku a taký tenší flísový overal - oblečená za 2 min - do šatky a pod manželovu bundu. krásne spinká, ja vybavím nákupy, obidve ruky mám voľné. pri mojom nespávajúcom uplakanom dieťati je šatka najlepší čas dňa 🙂 dnes sme aj tak spali - ja v kresle, malá v šatke. využiješ minimálne do roka. ja mám amazonas, trochu hrubá, ale príjemná a dobre sa viaže
@dominika_sk mám aj babyvak, tiež som si myslela, že to bude rýchlejšie a praktickejšie, ale v ňom malá vôbec nechce byť, možno neskôr
@veronika1610 ahoj aj ja mám šatku ale neviem ju viazať ☹ Nemáš náhodou nejakú dobrú stránku, kde sú vhodné viazania šatky pre 7 týždňové bábätko? Ďakujem 🙂
@milek Ahoj, ja som si tiež všimla že náš drobček chrčí, resp. srká ako keby si cez slámku pila keď už tam nemáš vodu a pýtala som sa na to pediatričky a povedala že to je úúúplne normálne 🙂 Mne chrčí občas iba pri kojení...
baby prosim vas kedy vam prisiel prispevok k narodeniu dietata tych 151 €??? Barborel ma skoro 4 tyzdne a penaaze nikde. Diky
@liat mne prisiel s prvymi pridavkami, ked sme dali papiere, stihli sme zaciatkom novembra, takze okolo 15.11. som to mala uz na ucte, nasledne v decembri zase ten dalsi prispevok - po odovzdani papierov bol celkom rychlo na ucte 🙂 posielaju vzdy k 15-temu, takze zalezi ako odovzdas papiere
@miriamapeter http://www.vbavlnce.cz/index.php?kat=1&cln=5
@veronika1610 ake mate satky - znacka a dlzka? ja sa tiez teraz rozhodujem aku si objednat 🙂
este jedna otazka- ta skareda hneda ciera na bruchu, kedy zmizne?????
@miriamapeter https://www.modrykonik.sk/forum/nosenie-deti/babysatka-navody-na-viazanie/
http://www.noseniedeti.sk/fotonavody
my sa nosíme v kríži s kapsou vonku - to na von, lebo sú schované nožičky, vnútri kríž s kapsou vnútri. niekedy sa jej páči aj v tomto http://www.vbavlnce.cz/gallery/album/view/id/66
len skúšaj, najlepšie pred zrkadlom a keď bude dieťa kľudné, nenechaj sa odradiť, nám sa zapáčilo v šatke asi až na 10.krát aj jednej aj druhej dcére
@janulkan http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/testova...
ja mám túto http://www.amazonas-online.de/images/produkte/k... 450cm, stačí mi, hoci som silnejšia.
ahojte baby.konecne som si vas docitala 🙂 dlho som tu nebola.a ako sa mame?zacala som davat malej gastrotuss tak som zvedava ci zaberie na zahu a kedze obsahuje zakladnu zlozku co aj sab siplmplex nemusim malej davat nic na koliku.sopliky nam ustupuju odporucam Physioner je sice drahsi ale super.mliecka mame dost tak sme radi.
|Snuzu go mame aj my od zaciatku a mozem iba odporucat.perfektna vec.ziadne plane poplachy a mozem mat malu kde chcem.
Este otazocka zacali ste uz niektore cvicit niejake cviky?ja mam sirsiu panvu od porodu myslite ze sa to upravy?kedy mozem zacat cvicit niejake cviky na brusko ,zadok stehna?mam 5 kilo naviac...vsetko na zadku a brusku a krk mam hnusny.
@liat ahoj mne to prislo cele naraz aj s tou druhou castou. Zevraj oni na uradoch cakaju tych 28dni a potom to vyplacaju naraz. Teda ja som pockala tych 28dni a potom som to zaniesla vsetko na urad a uz mam aj peniaze. Malinka sa narodila skor koncom oktobra tak uz sme to stihli vybavit

ahojte baby, ja mám dnes poobede laktačnú krízu, akosi sa mi nedotvára mlieko, ale že totálna bieda, skúsila som si odsať a odsala som až 10ml z oboch ☹ ☹ ☹ , to akože má byť čo, ved doteraz som kojila v pohode ☹ , som z toho na prášky, dúfam že je to len výnimočný stav a zajtra to bude ok. šťastie že mám ešte nejakú tú zásobu v mraziaku 😢 😢