icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hela31182
20. apr 2012

a ozaj, ked ste v sportaciku, mate este fusak?

vladikaw
20. apr 2012

@hela31182 my nie, iba taku tu zavinovaciu (spanielsku) deku mame, fusak uz davno nemame 😉

micicka
20. apr 2012

@gloria9
@cholitko ahojte babulky, tak ja som sa dala na 90 dňovú diétu, vera som mala vitamínový deň, čiže celý deň som papala len ovocie a vydržala som 😀 ale to za to, že deň pred tým som sa videla v plavkách 😠

vladikaw
20. apr 2012

@gloria9 @cholitko ja som na tom s mierami celkom ok, nevazim sa sice, ale kojenie mi pomaha, plus to, ze chodime na prechadzky no a okolo maleho to je moj cely pohyb.... ale viete co si hovorim? ja som na svoje telo hrda, hoci mam trosku brusko, a zadok mam ako tvaroh 😀 , ved to moje telo stvorilo (za pomoci ocinka) a staralo sa o maleho 9 mesiacov, ja moje telo mam rada 😉

cholitko
20. apr 2012

Ako vidim a citam starsie prispevky, vela z vas uz dokrmuje. Tak asi uz aj ja zacnem 🙂
Chcem sa ale opytat, ako robite mrkvicku. Umyjete, ocistite, ako dlho potom varite? A ma sa podavat studena ci este tepla? ☹

vladikaw
20. apr 2012

@cholitko ahoj, niektore kocky uz dokrmuju, my napr pockame, az ked bude mat maly 6mesiacov, ohladne prikrmov tu je tato tema zalozila ju jedna novembrovka 😉 tak pripadne sa tam mozes pytat na vsetko, co ta zaujima ohladom prikrmovania...

cholitko
20. apr 2012

kliknem na ten odkaz a nic... hm 😒

vladikaw
20. apr 2012

@cholitko aha, prave pozeram, ze je to sukromna tema, bud napis zakladatelke nech si ta prida, alebo aj tu je taka tema verejna https://www.modrykonik.sk/forum/prikrmy-a-prve-jedla/ako-zacat-s-prvymi-prikrmami-pre-deti/

alechsionka
20. apr 2012

ahojte maminy ja som nekojila uz mesiac poporode, a prikrmujem detskymi vyzivami a aj domaca mrkvicka so zemiakom a na noc davam kasicku uvarenu a robim tak uz mesiac ....
P.S. moja malinka ma dnes 5 mesiacikov 🙂

alechsionka
20. apr 2012

mamicky je normlane ze mam este stale bruchoa vacsie ako po porode..?

cholitko
20. apr 2012

@vladikaw dakujem 🙂 Idem to hned preluskat 🙂

gloria9
20. apr 2012

@micicka jaaj tak ja pozriem do zrkadla a normalne ma napína strasne proste a to brusko boky panva proste ziadna slava a prsia ani nehovorim...

gloria9
20. apr 2012

babule dam vam super recept na zeleninovu polievocku malicky ju tak papa a potom si pyta najblizsie az o 4 hodinky papat takze najprv potrebujete nestle moje prvá kaše bez cukru je to ryzova kasicka, uvarenu zeleninku a vyvar zeleninkovy ktory ziskate zo zeleninky ktoru uvarite najlepsie je brokolica, karfiol, mrkvicka kusok kalerabu. Postup do hlbokeho taniera nalejete 120ml vody horucej dojčenskej pridate 40 g z tej kasicky zamiesate do toho pridate 100 ml vyvaru a zeleninku vsetko pekne pomixujete ziskate hustu kremovu polievocku ja ju davam zatial do flasky. Takze malicky papa rano mliecko okolo tej deviatej jablcko uvarene ako kompotik potom mame polievocku potom poobede mliecko aj vecer mliecko zahustene s tou kasickou. Vrelo odporucam

taniamirco
20. apr 2012

Baby ja uz 3 den po porode som mala ,moju povodnu vahu,a teraz mam 3 menej ako pred tehu....a kojim a zjedla by som aj samu seba.,.ale som v stalom pohybe,prechadzky a s malou stale sa hrame a tak.inak dnes sme vyskusali nasu prvu mrkvickovu kasu...no to bola velka zabava... 😀

hela31182
22. apr 2012

baby, mne dr. odporucila zacat najprv s ryzovou kasou vecer, potom so zeleninkou, a dokonca masko skor ako zemiak... stretli ste sa s tym? 🙂

vladikaw
22. apr 2012

@hela31182 ahoj, nam hovorila zemiak, mrkva

liana141
24. apr 2012

ahojte...nasa mala mala 19. 5mesiacov a prikrmujem ju uz mesiac... zacali sme mrkvickou potom zemiacik,karfiol,brokolicu a aj kasicku ryzovu s bananom...

alechsionka
25. apr 2012

BABY NEVIETE NAHODOU NIEKTORA RYCHLY RECEPT NA CHUDNUTIE? MAM VAHU AKO PRED PORODOM A TO SOM PRIBRALA 25 KG A MAM POCIT ZE TO IDE STALE HORE...VELA ANI NEJEM ...

lacikagr
29. apr 2012

@gloria9
Receptík si ukladá, o dva týždne začíname s príkrmami, tak budem mať inšpiráciu.

lacikagr
29. apr 2012

@hela31182
Mne tiež povedala, že najskôr mrkva a ostatná zeleninka, neviem určite sa poraď ešte s nejakým iným lekárom

maticap.
1. máj 2012

@hela31182 tak to som teda nepocula, my sme zacali s prikrmami od ukonceneho 4. mesiaca a to so zeleninou (mrkva, zemiak, petrzlen, cuketa, spenat, brokolica) a po spapani kupovanych prikrmoch, pokial v nich bola ryza, sme boli dost zapeceny...a kedze uz prespime celu noc az do rana bez krmenia, kasu som este nezaradila a kvoli tomu zapekaniu mam aj celkom obavu, ako bude na to moj synator reagovat. No a od ukonceneho 5. mesiaca sme zacali s ovocnymi desiatami - je to zatial predovsetkym jablkova doma robena predsnidavka a obcas aj s mrkvou. Ved takto je to uvadzane vsade, tak ma prekvapuje doporucenie Tvojej dr. 😕

lacikagr
9. máj 2012

Ahojte, kto ma pridá do súkromnej skupiny? písala som luppite aj tic tac22 a nič.

vladikaw
10. máj 2012

@lacikagr ahoj, mna pridavala luppita, no mozno nechodi teraz casto na internet, skus pockat 😉

lacikagr
10. máj 2012

@vladikaw ok, ďakujem

lacikagr
14. máj 2012

Tak stále čakám a čakám a nikto ma ešte nepridal do súkromnej skupiny, hmm...super!

lacikagr
17. máj 2012

Myslím, že keď niekto zakladá súkromnú skupinu, tak by mal sem tam kuknúť, čo sa v skupine deje alebo či niekto "nový" sa nechce pridať. Chápem, že zakladateľka môže byť chorá alebo niečo iné, v takom prípade by mala touto vecou poveriť niekoho iného. Tak teda stále čakám...

vladikaw
17. máj 2012

@lacikagr no to mas pravdu, a celkom ma to mrzi, no nerozkazem niekomu inemu... a ved pis aj sem, ja sem pozeram a pisem, ked sa da, podla mna aj ine baby tak robia, ci uz su v sukromnej alebo nie 😉

zvedava17p
17. máj 2012

@lacikagr napis jej do posty

lacikagr
18. máj 2012

@zvedava17p
Ahoj, písala som jej, ale nič...

woman04
19. máj 2012

@lacikagr tiež si myslím,že nie je problém písať aj sem,baby ochotne poradia...lupitta chodí na net pomenej a ked si niekto založí súkromnú skupinu,tak ma právo si rozhodnúť,či niekoho prijme,alebo nie a nemá povinnost ...aj keď myslím,že toto nie je jej pripad 🙂