Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Musim sa pochvalit...... :D citila som take jemnulinke kopkanie na lavej strane pri vajecnikoch....... zeby sa mi uz konecne miminko prihovorilo ????????? 😀 moooooooje malulinkeeeeeee
@vavrenka a kojis este vela?
@inull5 aj mna bolia bradavky a poriadne, zda sa mi , ze cim dalej tym viac. Kojis zhruba ako ja, mala si vypyta tak dva krat denne a v noci este tak raz...ale mam skor pocit, ze je to uz len cumel ako jedlo 😀
@mummyofthree tak super, ano princeznicky su super, tiez mam jednu velmi sikovnu doma...😀 , ale tesim sa aj na junaka , keby bol 🙂😉 .....ale inak klobuk dolu, pozeram ,ze mas také malinke rozdiely medzi detmi, ja by som tiez chcela aby boli blizko pri sebe ale obavam sa o moje duševné zdravie 😅
@peka13 no najstarsi bude mat 4 ked sa princezna narodi a od stredneho je o 2.5r tak to nie je taky maly rozdiel, akurat tento stredny bude od malej o 1.5r 🙂
@peka13 no moja zaspáva na prsníku a to je problém, tiež to má ako cumeľ, lebo konečne sa mi rozjedla poriadne, lebo do 15 mesiacov mi nič nechcela jesť len mlieko, teraz papá toľko ako ja a pije aj normálne mlieko, umelé mi odmieta. Ja mám najväčší problém s tým čo s ňou bude keď budem v porodnici, lebo môj muž ju ešte nikdy neuspal ani večer, a cez deň to už vôbec nehrozí..Laktačná poradkyňa mi povedala, že väčšina detí sa odstaví pri zmene chuti mlieka, lenže ja netuším či tam vôbec nejaké mlieko je a myslím že ona len dudluje. Cumeľ mi odmietla od narodenia, keď som jej ho dala, tak ju napínalo, ale ešte je pol roka do pôrodu, takže nejaké zmeny nastať môžu 🙂
@inull5 neboj, mliecko mas stale 😉 , skor tie nase deticky to mleicko pocuckavaju, uz nie piju plnymi duskami.. ja tiez dufam, ze sa mi mala v 16tt odstavi, co je o par dni.. zatial to tak nevyzera, ale velmi dufam 😎, bolo by to super.
ja som bola v nemocnici pred dvoma tyzdanim 4 dni, vlemi som sa bala,co s malou, lebo vzdy zaspavala na prsniku.. ale s mm to zvladli. mala si trosku poplakala pred kazdym spankom (vraj tak 5min) a zaspala. deticky su velmi prisposobive. proste sa prepla do ineho rezimu, lebo nemala inu moznost a bolo. a len co som dosla, tak sme nabehli na bezne ritualy, bez prska proste nezaspi. chodili ma pozerat do nemocky denne a vzdy si vypytala a ja osm jej dala cucnut, takze aspon takto mala trosku kontaktu so mnou 😉
Baby blba otazka ale kde je presne lonova kost?tam ako mame na boku tie dve bedrove kosti?
Takze baby od dnes hospitalizacia kvoli tym krcom v bruchu. Uvidime co mi povedia dalej.:(
Och baby co ste uz na PN.... mozem ja cakat kedy mi pridu korunky zo socialky za pnku.... od 18.3. som pn a stale nic...tak som si tam zavolala a zistila, ze moj super zamestnavatel bol taky zlaty a neposlal mi papiere do socialky.... tak mu volam...a on musim zavolat ekonomke... 😀 a volal spat ze on sa ospravedlnuje... a ze aj dane mi vyplatia tento mesiac zrazu.... no zlaty to clovek....co poviete???????

@elebe ja som bola nä melir v 9t mozes ist to nema ziadnu zly vpliv nä babo