Kedy moje dieťa narodené v novembri pôjde do škôlky?
Prosím vas pekne mám v tom chaos , moja dcéra bude mať tento rok 6.novembra 2 roky , čiže budúci rok 6.11.2027 bude mať 3 roky , kedy pôjde do škôlky ? Budúci september s tým že ešte 2 mesiace bude 2 ročná ? Alebo v januári 2028 ak budú brať aj na polroka? A keď ju nezoberú tak budem doma na nule bez rodicaku, ako to prosím majú tieto novembrové deti ? Je šanca že pôjde do škôlky už budúcu rok v septembri ? A kedy treba požiadať ? Prepáčte som z toho jeleň. Vopred dakujem 🙏🏼
V máji pôjdeš na zápis, potom záleží od konkrétnej MŠ, či nastúpi od septembra, novembra alebo neskôr
Ak ma skolka volne kapacity, zvycajne beru aj decka od 2,5 roka. Samozrejme netusime ako to je s miestami v skolkach, o ktore sa chces uchadzat.
A rodicak poberas do 3 rokov veku dietata. A nemusis byt doma na nule, hocikedy mozes ist do roboty.
Záleží od škôlky a od kapacity. Môj je októbrový nastúpil v septembri čiže ešte nemal 3 roky ale musel byť odplienkovany
Moja je tiež decembrová a bez problémov šla, samozrejme bola odpliekovaná, na svoj vek samostatna. Ale či u vás berú to ani srnky netušia.
RP dostaneš posledný v decembri za november, potom už nie a nezáleží na tom či ju príjmu alebo nie
My mame jedneho oktobroveho, druheho decembroveho - obaja isli do skolky s tym ze este nemali 3 roky. Oktobrovy nemal problem s prijatim, decmebroveho aj napriek tomu ze mal v skolke surodenca nezobrali. Davali sme odvolanie a nakoniec nam dali vediet 31.8
Ze moze nastupit lebo sa uvolnilo miesto. Ore mna, z hladiska adaptacneho, je lepsie ak dieta nastupi v seotembri ako vacsina deti ,ak sa to samozrejme podari
@anonym_autor mozes ju dat do dalsieho septembra do sukromnej skolky.
@anonym_autor prihlášku podaj už v máji. V nás brali aj decembrove
@anonym_autor zavisi od skolky kolko maju deti. Ked vela, nemusia zobrat. Ked maju kapacitu, tak zoberu. Moj 31.10.siel v sept. Januarovy siel v januari.
V maji minuly rok sme boli na zapise,30.12.,mal 3r,zobrali mi ho od januara teda po dovrseni 3r ale uvolnilo sa miesto asi 2tyzdne po zacati sk.roka,no moj maly nebol uplne odplienkovany,tak sme to nechali na ten januar.Ja pracujem od jeho roku,takze pre mna sa nic nezmenilo,ani to,ze rodicak skoncil,to nam dorovnalo zase zvysenie platov.
Hladaj si pracu este skor ako dovrsi 3r,nech plynule mozes vsetko sklbit.
Každá Skolka inak, spýtaš sa pri zápise.
@anonym_autor tiez mam synčeka narodeného v rovnaky dátum 😊 do MS ho plánujem dat v septembri 2027, moze sa stat ze MS v meste ho neprijme z kapacitných dôvodov ale aj nemusi, skusim si to poistiť vo viacerých škôlkach

Spravidla chodia deti ktore do 31.8. Dovrsia 3 roky ale niektore skolky beru aj 2 alebo 2.5 rocne deti.