icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

sudabe
21. máj 2013

@elebe ja som bola nä melir v 9t mozes ist to nema ziadnu zly vpliv nä babo

sudabe
21. máj 2013

@pechlinka tak ked sa nokia chod zajtra a budes kludnejsia.

katyka11
21. máj 2013

Musim sa pochvalit...... :D citila som take jemnulinke kopkanie na lavej strane pri vajecnikoch....... zeby sa mi uz konecne miminko prihovorilo ????????? 😀 moooooooje malulinkeeeeeee

peka13
21. máj 2013

@vavrenka a kojis este vela?
@inull5 aj mna bolia bradavky a poriadne, zda sa mi , ze cim dalej tym viac. Kojis zhruba ako ja, mala si vypyta tak dva krat denne a v noci este tak raz...ale mam skor pocit, ze je to uz len cumel ako jedlo 😀
@mummyofthree tak super, ano princeznicky su super, tiez mam jednu velmi sikovnu doma...😀 , ale tesim sa aj na junaka , keby bol 🙂😉 .....ale inak klobuk dolu, pozeram ,ze mas také malinke rozdiely medzi detmi, ja by som tiez chcela aby boli blizko pri sebe ale obavam sa o moje duševné zdravie 😅

pechlinka
21. máj 2013

@sudabe no..ano...asi pojdem moj gynekolog je poobede...tak skocim asi zajtra.. 🙂

mummyofthree
21. máj 2013

@peka13 no najstarsi bude mat 4 ked sa princezna narodi a od stredneho je o 2.5r tak to nie je taky maly rozdiel, akurat tento stredny bude od malej o 1.5r 🙂

elebe
22. máj 2013

@sudabe no lebo ja si farbím na blond a dávam si do toho gaštanový melír.....trošku sa bojím toho odfarbovania 😖

nikky81
22. máj 2013

@elebe ja sa tiež farbím na blond a naposledy som sa v 12. týždni, podla mna sa nemusis bat 🙂

elebe
22. máj 2013

@nikky81 ďakujem moja,asi sa teda objednám,už mám vyrastené....odkedy som tehu nebola som u kaderníčky....chcela som počkať ten prvý trimester 🙂

katyka11
22. máj 2013

@elebe Sa hovorilo ze v 1.trimestri by si sa farbit nemala...ale uz su uplne ine farby ako volakedy... takze si myslim ze problem s tym by nemal byt...ved pre istotu sa spytaj svojej kadernicky... ona to vediet musi 😉

elebe
22. máj 2013

@katyka11 ďakujem moja,určite sa jej opýtam....dúfam že mi bude vedieť aj odpovedať 😠 😀

katyka11
22. máj 2013

@elebe Urcite bude vediet..teda ked nejdes k nejakej amaterke..ale profesionalke...teda aspon vyucenej kadernicke

elebe
22. máj 2013

@katyka11 no ona je super,rozumie sa a je vyučená....tak si myslím že mi bude vedieť povedať 🙂

hrustik1
22. máj 2013

@matrix87 no co, nasla si srdiecko???? Ja som tiez dnes pocuvala rano drobca a bol schovany az pod lonovou kostou ... to dieta je totalny salamista - cely tato 🙂

matrix87
22. máj 2013

@hrustik1 veruže som nenašla... hľadala som hned zrana, ale nepodarilo sa....

inull5
22. máj 2013

@peka13 no moja zaspáva na prsníku a to je problém, tiež to má ako cumeľ, lebo konečne sa mi rozjedla poriadne, lebo do 15 mesiacov mi nič nechcela jesť len mlieko, teraz papá toľko ako ja a pije aj normálne mlieko, umelé mi odmieta. Ja mám najväčší problém s tým čo s ňou bude keď budem v porodnici, lebo môj muž ju ešte nikdy neuspal ani večer, a cez deň to už vôbec nehrozí..Laktačná poradkyňa mi povedala, že väčšina detí sa odstaví pri zmene chuti mlieka, lenže ja netuším či tam vôbec nejaké mlieko je a myslím že ona len dudluje. Cumeľ mi odmietla od narodenia, keď som jej ho dala, tak ju napínalo, ale ešte je pol roka do pôrodu, takže nejaké zmeny nastať môžu 🙂

hrustik1
22. máj 2013

@matrix87 musis hladat skoro az pod lonovou kostou v strede pod pupkom ... tam ho musis najst 🙂 Moj chrust sa tam furt schovava a hlavne pomalicky prechadzaj s tym dopplerom po brusku, niekedy je srdiecko pocut len tak v pozadi 🙂
Len pekne hladaj - kto hlada, ten najde 🙂

vavrenka
22. máj 2013

@peka13 3-4 krat denne, ale pekelne ma bolia bradavky, akoby mi ich hanka drvila a rezala zaroven 😅 😅 , je to dost brutus.... mlieka mam tiez tak pomenej, a skor mala dudluje, ako realne pije, ale neda si prsko vziat 😀

matrix87
22. máj 2013

@hrustik1 skusim poobede zase asi 🙂 snad sa mi ho podarí konečne aj nájsť....

vavrenka
22. máj 2013

@inull5 neboj, mliecko mas stale 😉 , skor tie nase deticky to mleicko pocuckavaju, uz nie piju plnymi duskami.. ja tiez dufam, ze sa mi mala v 16tt odstavi, co je o par dni.. zatial to tak nevyzera, ale velmi dufam 😎, bolo by to super.
ja som bola v nemocnici pred dvoma tyzdanim 4 dni, vlemi som sa bala,co s malou, lebo vzdy zaspavala na prsniku.. ale s mm to zvladli. mala si trosku poplakala pred kazdym spankom (vraj tak 5min) a zaspala. deticky su velmi prisposobive. proste sa prepla do ineho rezimu, lebo nemala inu moznost a bolo. a len co som dosla, tak sme nabehli na bezne ritualy, bez prska proste nezaspi. chodili ma pozerat do nemocky denne a vzdy si vypytala a ja osm jej dala cucnut, takze aspon takto mala trosku kontaktu so mnou 😉

eevicka83
22. máj 2013

Baby blba otazka ale kde je presne lonova kost?tam ako mame na boku tie dve bedrove kosti?

pechlinka
22. máj 2013

Takze baby od dnes hospitalizacia kvoli tym krcom v bruchu. Uvidime co mi povedia dalej.:(

hrustik1
22. máj 2013

@eevicka83 nie lonova kost je presne v strede medzi bedrovymi klbami ... tam kde zacina ohanbie .... hladas srdiecko???

hrustik1
22. máj 2013

@pechlinka joj, to mam mrzi ☹ Hlavne nech sa poriesia tie tvoje problemy s krcami .... Drzim palce, aby si bola co naskor opat doma v pohodicke 🙂

katyka11
22. máj 2013

@pechlinka A to co??? a kde si, v Malackach na gynekologii?
Ja som tam lezala v marci 5 dni.... Hodne pozitivnej energie...Aspon si pod dohladom... a uvidite co dalej... drzim palce..

andy09
22. máj 2013

@sudabe ano naštastie je všetko OK, tak sa z toho teším

eevicka83
22. máj 2013

@hrustik1 nehladam ja ho viem najst hned od 12tt ale chcela som vediet ako nizko pocujete srdiecko vy. Nevedela som presne kde je lonova kost.. inak ja ho tiez potom pocujem presne tam alebo casto aj uplne na lavo pri bedrovej kosti.

eevicka83
22. máj 2013

@pechlinka a kto ta poslal do nemocky? Tvoj lekar?vysetroval ta odspodu a robil aj sono? Lebo mne vtedy povedali ze ked sa neotvaram a male je v poriadku tak su to krce z criev ako na ne maternica tlaci..ale pravda je nech to radsej lepsie vysetria..ozvi sa odtial.

katyka11
22. máj 2013

Och baby co ste uz na PN.... mozem ja cakat kedy mi pridu korunky zo socialky za pnku.... od 18.3. som pn a stale nic...tak som si tam zavolala a zistila, ze moj super zamestnavatel bol taky zlaty a neposlal mi papiere do socialky.... tak mu volam...a on musim zavolat ekonomke... 😀 a volal spat ze on sa ospravedlnuje... a ze aj dane mi vyplatia tento mesiac zrazu.... no zlaty to clovek....co poviete???????

andy09
22. máj 2013

@katyka11 tak to ozaj poteší . Ja som tiež na PN od 18.3. a okolo 12 -14 mávam peniaze na účte.