Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
2. poradna je za mnou...vsetko je chvalabohu v poriadku, aj USG mi na zelanie urobila a male si spokojne kopka, ono rastie, hoci ja som na rovnakej vahe ako pred mesiacom a pol 🙂 ...ale apetit sa zlepsuje, tak to pomaly pojde hore 🙂
baby, inak uz sa vam robi kolostrum? Bo u mna uz vidno, ze 16t je tu, "vycucane" prsia od prveho drobca sa mi zase naplnili a spevneli 🙂
brusko nemam velke kvoli babatku, ale skor kvoli nafuknutiu, ked sa mi ulavi, je ovela mensie, keby mi radsej viacej trcalo a menej tlacilo na zaludok .. som zvedava na tu vahu, pri tom mojom slabom stravovani :-/
@zarica ja som bola v genetone na urcenia pohlavia z krvi matky v 10tt, tak my uz vieme od 12tt ze je to dievcatko 😎
pozorovanie seba sa 🙂 dnes: som sa dnes odhodlala, že sa idem učiť hačkovať, ked už nemám nič iné na práci... našla som si na nete niekoľko návodov.... ale nejde mi to... neviem ani to úvodné očko spraviť...
Baby zeby mi uz konecne dorazila ta energia??? Dnes od pol osmej hore...najprv som byt popratala...potom oprala... a ze co budem robit... Hlad je hrozna vec... a chute este viac... 😀 Najprv som vyprazila karfiol-varene zemiaky... a kedze zajtra idem k dr... tak reku...co mi budu doma jest??? tak som urobila cestovinovy salat na studeno...a teraz som to zabila dvojvrstvovym pudingom s piskotkami...keby ma chytila mlsnota neskor 😀
Alebo by to bolo uz z nudy.... a zacalo mi sibat, ze som uz dva mesiace na PN????
Zajtra zacinam 5ty mesiaaaaaac.... booooze ale to uteka... 😅 😅 😅
Baby od poobedia ma pobolieva podbrusko a poobede ked som bola na wc tak som mala taký hlienik s troškou hnedého. Krvácanie nemam a viac sa ani ten hlienik neobjavil zatiaľ. Čo to môže byť?

@andy09 ďakujem,všetky výsledky Dno,Ntd a neviem čo ešte všetko ok.Ale aj tak musím namiesto amnio absolvovať sono v 21tt,tak ma objednali na 20.6 k Babjakovi do ZA.