icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

zigy
23. máj 2013

@andy09 ďakujem,všetky výsledky Dno,Ntd a neviem čo ešte všetko ok.Ale aj tak musím namiesto amnio absolvovať sono v 21tt,tak ma objednali na 20.6 k Babjakovi do ZA.

euka210
23. máj 2013

2. poradna je za mnou...vsetko je chvalabohu v poriadku, aj USG mi na zelanie urobila a male si spokojne kopka, ono rastie, hoci ja som na rovnakej vahe ako pred mesiacom a pol 🙂 ...ale apetit sa zlepsuje, tak to pomaly pojde hore 🙂

ewca
23. máj 2013

@kwetinnka no ja mam take brucho ze sa ma kazdy pyta ci necakam dvojicky

matrix87
23. máj 2013

@eevicka83 to mi len MK vyhadzuje o deň skôr... ja som dnes na konci 17tt... termín mám 31.10.2013 predbežne... ale som v tomto fore, lebo tu sa týždňami zhodujem s väčšinou 🙂

matrix87
23. máj 2013

@hrustik1 no, asi to tak bude... ale ja už tiež dakedy rozopínam jedny rifle, ked sedím... tak uvidím dokedy ich ešte budem môcť nosiť... ale už som objavila také pekné menčestrové nohavice tehu.... tak si na ne robím zálusk

euka210
23. máj 2013

baby, inak uz sa vam robi kolostrum? Bo u mna uz vidno, ze 16t je tu, "vycucane" prsia od prveho drobca sa mi zase naplnili a spevneli 🙂

prahaxx
23. máj 2013

@euka210 ja mam este cas, dufam, ze prestanu trosku boliet, popraskali mi zilky riadne, to je u mna druhy krok po bolesti

prahaxx
23. máj 2013

brusko nemam velke kvoli babatku, ale skor kvoli nafuknutiu, ked sa mi ulavi, je ovela mensie, keby mi radsej viacej trcalo a menej tlacilo na zaludok .. som zvedava na tu vahu, pri tom mojom slabom stravovani :-/

mummyofthree
23. máj 2013

@hrustik1
@kwetinnka
no len toto je moje tretie babo, zacinala som na 53kg a ledva sa vysplham najedena na 52.5, pri chalanoch som musela nosit tehu rifle od 8tt, teraz mam brucho viac hore, ale na vahe nic, oblecko nic, tak ma to znepokojuje..

mummyofthree
23. máj 2013

@zarica ja som bola v genetone na urcenia pohlavia z krvi matky v 10tt, tak my uz vieme od 12tt ze je to dievcatko 😎

matrix87
23. máj 2013

pozorovanie seba sa 🙂 dnes: som sa dnes odhodlala, že sa idem učiť hačkovať, ked už nemám nič iné na práci... našla som si na nete niekoľko návodov.... ale nejde mi to... neviem ani to úvodné očko spraviť...

prahaxx
23. máj 2013

@matrix87 ja som az po porode dcerky asi pol roka zacala a tiez to neslo, skusat, skusat a nevzdavat sa a potom motivuje kazdy jeden uspech, drzim palce 🙂

katyka11
23. máj 2013

Baby zeby mi uz konecne dorazila ta energia??? Dnes od pol osmej hore...najprv som byt popratala...potom oprala... a ze co budem robit... Hlad je hrozna vec... a chute este viac... 😀 Najprv som vyprazila karfiol-varene zemiaky... a kedze zajtra idem k dr... tak reku...co mi budu doma jest??? tak som urobila cestovinovy salat na studeno...a teraz som to zabila dvojvrstvovym pudingom s piskotkami...keby ma chytila mlsnota neskor 😀
Alebo by to bolo uz z nudy.... a zacalo mi sibat, ze som uz dva mesiace na PN????

Zajtra zacinam 5ty mesiaaaaaac.... booooze ale to uteka... 😅 😅 😅

matrix87
23. máj 2013

@katyka11 to bude asi tá nuda 😀 aj ja mám niekedy také chvíľky... ale veľmi rýchlo ma to prejde... takže tá sľubovaná energia to asi nebude 😀 😀 😀 😀

katyka11
23. máj 2013

@matrix87 Jaaaaaaj a ja uz som sa vytesovala......... ale zasa...po pravde kto by to so mnou vydrzal, keby mi toto este dva mesiace ci tri ostalo...???? 😀 😀 😀

matrix87
23. máj 2013

@katyka11 no ved to... ja ked mám takú akčnú chvíľku, tak môj chlap by bol najradšej v robote, lebo mu furt rozkazujem a opravujem ho 😀 tak ma vždy len do postele posiela, aby som mu nešla na nervy 😀

katyka11
23. máj 2013

@matrix87 Sak toto...ja som mojho poslala do spalne.... a po pol hodinke nakuknem... a on si fajnovo pochrapkaaaaava... aj za mna 😅

jaja018
23. máj 2013

Baby od poobedia ma pobolieva podbrusko a poobede ked som bola na wc tak som mala taký hlienik s troškou hnedého. Krvácanie nemam a viac sa ani ten hlienik neobjavil zatiaľ. Čo to môže byť?

zigy
23. máj 2013

@jaja018 to môže byť x-vecí,zajtra si zájdi k lekárovi radšej

matrix87
23. máj 2013

@jaja018 odporucam lekara pre istotu...

jaja018
23. máj 2013

@zigy lenže môj dr je tam az v pondelok. A teraz ako som si polezala už ma ani podbrusko nebolí.

trish31
23. máj 2013

@euka210 ja neviem,ci sa mi robi..ako to zistim?debilna otazka,ja viem

trish31
23. máj 2013

@jaja018 mohla Ti pri roztahovani maternice prasknut cievka,ak ten vytok nepokracuje tak si daj magnezko,ascorutin a bud kludna ale ak ho este mas,chod k lekarovi

jaja018
23. máj 2013

@matrix87 ak sa to zopakuje alebo ma bude bolieť podbrusko tak idem zajtra aj ked môj dr. tam neni nikto zastupovať musí. A ked mi nič nebude tak pôjdem az v pondelok pre istotu k môjmu

zigy
23. máj 2013

@trish31 nalejú sa ti prsia,sú také plné na pocit 🙂 mna až bolia co sú také naliate,ale aspoň na chvíľu dobre vyzerajú 😀

trish31
23. máj 2013

@zigy mna bolia velmi a naliate su asi od 15 rokov,tak teraz neviem 😀

jaja018
23. máj 2013

@trish31 nepokracuje krvacanie bolo to iba raz na wc taký krvavý výtok, a ani podbrusko ma už neboli

trish31
23. máj 2013

@jaja018 tak krvavy vytok by mal vzdy skontrolovat lekar

zigy
23. máj 2013

@trish31 Noo ja po toľkých odkojenych deťoch ich mám ako vykuchané 😀 ale teraz sú v pozore aj bez podprdy 😀

jaja018
23. máj 2013

@trish31 ale tak bolo to len na papieri po malej potrebe. Ani na nohavickach ani nikde.