Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@zuzanakosiciarova ja som mala tiež len takúto slabú čiarku a bola som tehu, mám ten test aj v albume.
@katyka11 v noci aj ja chodím na wc a cez den to ako maraton behám a tiež som naučená vstávať o 6:30 lebo to malú budím do školy a idem ju zaniesť a potom sa tak budím aj ked nemusím 😀 Ráno nevydržím spať dlho a potom okolo 10 ma začne lámať. A tak vieš čo si budeme navrávať nám sa dostaví tá energia asi až po pôrode...ale asi dvojnásobná bude 😀
Kočky mám takú otázku ked idete na poradnu pozerá Vás dr. aj zospodu?
@andy09 áno, na každej poradni ma vyšetruje zo spodu.
@zuzanakosiciarova urcite si tehotna..je to jasne.
Baby a to vsetky chodite tak casto cikat ked to tu rozoberate?lebo ja vobec nevhodim casto.v noci raz a cez den mozno 3x.
@eevicka83 a ja sa zasa čudujem, že okrem uplne prveho razu čo som tam bola s tým že som asi tehotná ma viac cez spodok nepozerala a už minule mi vravela že nabuduce pozrie a minulí týžden že a ked sa citite dobre tak pozriem až nabuduce, ale vždy mi robí sono. zo začiatku nechcela asi pozerať zospodu kvoli tým mojim potratom. tak som zvedavá nabuduce, no nieže by mi to chýbalo 😀
@eevicka83 mohla by si mat pravdu :D pockam do rana a spravim dalsi sa snazime uz 4 mesiace
@zuzanakosiciarova to určite budeš len tak by sa to tam neobjavilo, a uvidíš ked si ráno urobíš test postupne ti tá čiarka bude silnieť.
@andy09 mna este asni raz nepozeral zo spodu... ked mi robil 1x sono len povedal, ze vsetko je v poriadku a to bolo vsetko. A ostatne razy mi robili len sono alebo brali krv, s tym ze teraz mi robi uz sono len cez brusko 🙂 Pri Karolinke som chodila k inemu lekarovi ( taky dedusko) a ten ma teda pozeral vzdy a tento novy nic. Ale mne to nejako nevadi 😀
@zuzanakosiciarova podla mna si tehulka 🙂 Mohla si mat posunutu ovulaciu a preto az teraz nabehla druha kolajnicka, ale radsej zabehni k svojmu lekarovi, aby potvrdil tehotenstvo v maternici. Take slabe testiky byvaju totizto i pri mimomaternicovom tehotenstve ☹
@hrustik1 no ani mna nepozeráva vôbec len ten uplne prvý raz a viac nič, ale tak ako vravím mne to nevadí 😀 Som rada že nie som sama, by som si pripadala divná 😀 Mne minulí týžden išla už robiť sono cez bruško ale zle videla tak nakoniec robila cez spodok. A sono mi doteraz robila každý krát čo som tam prišla, len teraz som bola už len na krv v utorok.
@andy09 presne tak 🙂 hlavne nech je chrobacik v brusku v poriadku a pekne rastie. Mna zatial obchadzaju mykozy i kvasinky - ani pri Karolinke som s tym nemala absolutne problemy. Lekar sa ma vzdy na poradni pyta ci nemam nejake tazkosti alebo otazky. A ja tym vzdy sedim taka vyjavena z toho mojho drobatka, ze vzdy odpoviem NIE nemam. Ale nastastie ani nemam 🙂
Akurat minule som riesila ci nemam brat nejaky vapnik v tabletach, ked teraz nemozem ziadne mliecne vyrobky a len mi odporucal kupit si nejake vitaminy pre tehotne. Sice sam povedal, ze ich moc neodporuca ( lepsie je est vyvazenu stravu a vela cerstveho ovocia a zeleniny), ale ze v mojom pripade asi nebudem mat na vyber kvoli ten alergii na laktozu.
@hrustik1 ja tiež naštastie nemám takéto problémy ani pri Miške som nemala. Tiež sa ma vždy pýta či je všetko v poriadku a či nemám problémy . urobí sono a tiež ked vidím drobčeka tak nemám viac otázky a potom prídem domov a si poviem mohla som sa opýtať toto a toto, tak si poviem nabuduce a potom to zasa takto dopadne🙂 A najviac som bola mimo ked som tam išla prvý raz že mám pozitívny test a ked mi potvrdila že som tehotná tak som sa nezmohla na nič ani len na to že by som sa jej spýtala na vitamíny alebo na čokolvek iné tak som mala otázky až na další raz, som bola z oho mimo že po takej dobe konečne sa zadarilo 😀
@hrustik1 zajtra dam rano vedet,doktor bude az v utorok,tak strasne potom tuzim,len to,ze ja nemavam pravidelnu menstruaciu a cil som mesac nemala aby to nebolo aj preto dve ciarky,ale to je asi hovadina,ja si uz secko mozne namyslam spekulujem...nepoznam asi poriadne svoje telo a to je smutne 😒
Dnes som zas robila test a zas tak isto druha slaba.Ja sa asi cez wikend zblaznim z toho ☹
@zuzanakosiciarova ahoj, ja som si robila test po 2 tyzdnoch a vysiel mi negativny, stale mi bolo zle, bolesti v podbrusku a meskajuci menzes ma vytacal a stale spinenie, tak som si po 2 tyzdnoch test urobila znova (ten isty ako ty) a vysla mi takto slabucka ciarka, letela som do lekarne a kupila som si test , ktory je mozne pouzit uz niekolko dni po oplodneni a tam mi vysla ciarka silnejsia. Treba hlavne zachovat klud, aby si babatku neublizila prilisnym stresom a ist k lekarovi na potvrdenie 🙂.
to bol včera deň ☹,od 4tej som zvracala do noci hádam ešte aj materské mlieko co som jedla ako mimčo. dûfam že dnes už nebudem,celý žalúdok ma bolí od toho ach jaaj
Baby ja tak nevladzem...stale mi takmer nic nechuti jest jem ale vzdy tak nie z chuti..a ked sa postavim utriem dva taniere a musim si sadnut lebo mi je hrozne..citim taku nevladnost
@andy09
@hrustik1 baby ani mňa nevyšetruje odspodu,len sono na bruško....robili mi to len v nemocnici keď som v 5tt krvácala,tak tam sono len odspodu a teraz doki len cez bruško......akurát na najbližšej poradni som sa ho chcela opýtať či ma nebude vyšetrovať aj odspodu......a odkedy sa kontroluje krčok,či sa náhodou neotvára?

Ahojte,viem asi sa to sem nehodi este niesom tehu,asi...dnes som si robila tehot.test a druha ciarka je dost slaba,,nieje mi vobec zle,sice ma pobolievaju vajecniky,menzes mi uz mesiac meska ale pred 2 tyzdnami som si robila a nic az dnes.Nechcem si namyslat zas,ale velmi by som chcela dietatko,poradte viem,ze sa to neda na 100% ale chcem vediet vas nazor.