Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 Ale aj by mal Andy...ale povedal, ze nevie si sam predstavit, ze by som to zvladla 14hod.... a este aj v zafajcenom mierne...lebo vzduchotechnika vsetko neodsaje...a ze on nepotrebuje casnicku, ktorej moze dojst zle...alebo ze by som nedajboze odpadla...ze potom co by robil...tak ze mam si pekne ostat doma...ale pravdupovedat mi to straaaaaaaaasne vyhovuje 😀
@katyka11 tak to je aj lepsie ked nebudes robit, to je hajzel ten majitel no co uz uvidis zajtra Co ti povie dr ansa ta vypise. ja robim casnicku v malej krcme nä dedine taze tam sa vobec neorobim ale ked obcas je viac ludi a treba dost lietat tak to uz je dost namahave a nevladzem tiez coskoro chcem prestat robit.
@katyka11 ahá čašníčka tak to chápem a samozrejme že je lepšie aj pre Teba ostať doma, tak ale to sa potom aj čudujem dr. že Ta vypísal do práce. Ja by som išla normálne za gynekologom aby Ta on vypísal povedať mu čo je vo veci a dohodnuť sa s ním. By si mala asi lepšie PN od gynekologa ako obvodného.
Aj ja pracujem ako casnicka a majitel nechce ani pocut, ze by ma preradil na menej hodin, pracujem sama, v strese ked nestiham a 16hodin dlhy-kratky. Dnes som mu povedala, ze potrebujeme vypomoc, aspon na par hodin a anic. Niesu peniaze na noveho zamestnanca.
@andy09 Andy ja som to dr povedala, ale ze teraz maju problemy s pnkami ze chodia dost kontroli...nie len po pacientoch...ale aj kontroluju lekarov...a ze vysledky mam super a ze on uz nema na akom zaklade drzat pn dlhsie ☹ aj ked som krvacala v prvom trimestri a bola som koli tomu aj hospitalizovana....tak som povedala ze idem teda k obvodnemu a aj gynek. mi to odobril....ze on moze viac diagnoz popisat...ako gynekolog..... ☹
@sheila2004 Nemyslis vazne...takze uplne chapem co pises.... v gastronomii robim od maturity na hotelovke...a tyto majitelia restauracii ......vam poviem.... no nic moc....radsej sebe...ako tebe asi tolko k tejto teme.... hruuuuuza..
@katyka11 ja som naštastie teraz nemala žiadne problémy ale dr. ma dala na PN, kvoli tým dvom potratom a diagnozu mám sledované tehotenstvo. Prácu mám sedavú v kancli za PC aj ked nervy s ludmi, ale nechala ma doma aby som bola v klude, že nebude to riskovať. A tak ked vypíše obvodný je to super pretože takú prácu tolko hodín na nohách.
babz mne je taaaak na zvracanie...pisali ste niektore ze vam je zle tie,ale tiez je vam na zvracanie? mam nejaku horku chut v ustach
Babulky tak idem zajtra pre muža,čakajú nás Liptov a Taliansko,Tak sem pridem až v júli,držte sa,papkajte,babenka nech rastu
@sheila2004 tak sa hod nä marodku lebo pre babo nie je dobre ked sa stresujes a robis 16 tky.
@trish31 krasnu dovolenku prajem uzite si to spolu a davaj si pozor nä babo.
uz nemam skoro nohavice co na seba obleciem...a potom tie stresy, ze nestihame :( Asi prisiel cas na prevetranie satnika a oprasenie tehu nohavic po prvom ....to aj vy ste na tom podobne biedne? 🙂
zase nemooozem spat :(

@katyka11 Nooo dobrý zamestnávatel... mal zavolať on lekárovi a povedať mu aby Ta znova vypísal, že nemá pre Teba prácu.