icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

hrustik1
31. máj 2013

A este tam mali kraaaasne bodynka po 2,50€ - naozaj super ceny a velky vyber 🙂

euka210
31. máj 2013

@jaja018 nie tak ako po porode budu padat 🙂

euka210
31. máj 2013

ked tu uz hadzete svoje kociky, u mna zatial vyhrava tento. Ja hlboke nemam rada, pre mna su to velke tazko ovladatelne kusy. Predtym sme mali Chicco, ale potrebujeme vecsie kolesa na zimu a na dedinu 🙂
http://www.best4baby.sk/components/com_virtuema...

euka210
31. máj 2013
sudabe
31. máj 2013

@jaja018
@matrix87
@andy09 mme zase prestali padat vlasy, pred tehoten ked som si umyla tak strasne vela vlasov bolo vo vani a teraz uz nie.

@matrix87
@elebe to aj mna strasne bolia krize ale vedsinov vtedy ked dlzsie stojim alebo nieco robim no dnes rano mä boleli od rana tak som si trochu polezala a preslo to.

mimajka
1. jún 2013

@ewca Mne tvrdne tiez, takmer kazdy den, niekedy aj viackrat. Som s tym na PN a beriem 3x denne ciste magnezium. Niekedy dochadza aj k silnym stahom maternice. Lekar povedal, ze mu opisujem kontrakcie, ale ze sa on za celu prax s tym nestretol. Pritom moja mama ked cakala mna bola s tymto problemom v nemocnici 5 mesiacov. Cele to zacalo v 15 tyzdni, uz som oslavovala ked prestali nevolnosti, ze bude pohoda a teraz toto. Mam troska obavu co bude ked bude malicke vacsie, aj lekar vyjadril obavu, tak uvidime, hlavne sa musime setrit.

matrix87
1. jún 2013

dobre ranko baby 🙂 tak, minuly tyzden som bojovala so zapchou, a vcera som prisla na to, ako sa to da hravo vyriesit.... ako som tehotna, tak mi ku stastiu staci aj obycajny uvareny bujon bez kadejakych rezancov a zeleniny, len tak uvarit a vypit... od kedy mi prestalo byt zle, tak som si ho asi trikrat uvarila... a z mojho pozorovania mi vyslo, ze dvakrat z toho mi to tak precistilo creva, ze to ani klystir asi nedokaze 😀 sice som od 4tej chodila na zachod, ale konecne po dvoch tyzdnoch viem co je to pocit hladu 😀 takze, ak mate niektora zapchu a uz ste vyskusali naozaj vsetko, tak skuste este aj bujon ;) mozno to tak posobi len na mna, ale mozno to povoli a rozhybe creva aj vam.... ;) pripustam, ze to ma kadejake Ecka, a ked sa mi tie creva zacali hybat, tak som si myslela, ze aj menzes dostanem, lebo mi tlacili strasne na vajecniky, ale myslim, ze to stoji za vyskusanie a uvolnenie criev... a aj babo sa bude mozno moct viac hybat, ked bude mat viac miesta. Predsalen, plne crevo je vacsie ako prazdne ;)

trish31
1. jún 2013

Cau babulky tak sa len narychlo hlasim,odkedy dosiel muz boli ma cele telo,zaludok,myslite ze mozem mat crevnu chripku ci co to ma byt?Vyplasena som

hrustik1
1. jún 2013

@trish31 vcera som videla ten "tvoj" Peg Perego Book Denim .... krasny je . ... Karolinka mi hned hovorila, "mami,mami, zoberme si tento riflovy kocik pre babatko .... zatial v nom budem vozit babiky 🙂"" ....

trish31
1. jún 2013

@hrustik1 citala som tvoju spravu aj ja sa asi do Alladina vyberiem,maju ho teda na predajni?

matrix87
1. jún 2013

@trish31 no ja som sa dopocula, ze je asi nieco vo vzduchu, lebo ja u nas v robote su vsetci akisi chori....

trish31
1. jún 2013

@matrix87 fasa,akurat ked mi dojde muz,ten tu este spi lebo sa citi takisto

hrustik1
1. jún 2013

@trish31 no moze to byt i crevna viroza ... ale to by si aj zvracala a mala hnacky (teda tak sa vzdy prejavuje u mna) . A nemoze to skor byt take vnutorna nervozita z cestovanie a lietania, ktore ta caka? DOteraz si pekne oddychovala a teraz ta cakaju dlhe cesty kade-tade Slovenskom i Talianskom 🙂 Podla mna to moze byt reakcia i na to ...
A inak co tvoj muz na rastuce brusko? Urcite skolu skypujete ale v skutocnosti je to uplne ine, vsak????

hrustik1
1. jún 2013

@trish31 hej, hej... maju ho vystaveny v v Aladdine a co sa mi pacilo su mile a informovane predavacky 🙂

trish31
1. jún 2013

@hrustik1 neviem moze byt ale muz sa tiez blbo citi,neviem ci ma od nervozity svaly bolia....juj vcera stale bozkaval brusko,je to ine,ked ho aj vidi,aj na policke vecicky nachystane 🙂

trish31
1. jún 2013

@hrustik1 tam maju aj ako vidim najlepsie ceny

andy09
1. jún 2013

@hrustik1 ja som tiež pozerala na nete toho Aladdina a chceme sa tam zastaviť ked pojdeme na to 3D. Ja som počula že tam majú vynikajúce ceny a dosť velké rozdiely oproti iným obchodom.

sudabe
1. jún 2013

@trish31 dobre rano mozno ste len nieco vcera zjedli a vam to nesadlo, cudne ze to mate obaja.

trish31
1. jún 2013

@sudabe ale mna to skor na chripku chyta...ach no nic uvidime,mozno len zmena pocasia

andy09
1. jún 2013

@hrustik1 Inak pekné rozdiely v tých cenách ale keby to bolo pár eur ale to sú riadne čiastky, ved za to môže byť kopu iných vecí. Ja som tiež pozerala u nás v Topoľčanoch a v Partizánskom Baby dream čo je a rozdiel na ten kočík PP čo chcem 90 €.

sudabe
1. jún 2013

@trish31 sprav si caj s citronom a medom a najme sa teplo oblec.

matrix87
1. jún 2013

ak neviete, ako tie naše zázraky vznikli, tak si pozrite a naladte sa na detskú nôtu... Už je najvyšší čas!

https://www.youtube.com/watch?v=p4rthPz9qak
hrustik1
1. jún 2013

@andy09 Len na tom M&P, ktory chcem ja, je na sportovom kociku rozdiel 75€. V NR pre deti.sk ho predavau za 525€ cisto len sportovy kocik a v Aladdine zaplatim za sportiak + orig. nanoznik + orig. tasku 520€. Takze to svedci o vsetkom. A ta pani tam bola strasne mila. Potrebovala som nieco zistit ohladom vanicky a adapterov a hned volala distributorovi. A maju i detske oblecenie za super ceny. Krasne bodynka po 2,50€ bavlnene a ziadna made in china 🙂 Urcite sa tam coskoro vratim 🙂

nanuska123
1. jún 2013

@elebe mne povedali v lekárni, že ice cream si na kríže nemôžem dávať, keď som tehotná. lebo že je to analgetikum a vstrebáva sa to...odporučili mi alpu lesanu si len natrieť...že to nie je analgetikum a potvrdil mi to aj gynekolog...

andy09
1. jún 2013

@hrustik1 to su ozaj nenormálne rozdiely radšej sa oplatí to popozerať aj inde a potom kúpiť. Som to hovorila mužovi ten až nechápavo pozeral že môžu mať také cenové rozdiely, pôjdeme tam pozrieť aj oblečenie ved bodynka za 2,50 to som ani u nás nevidela.

elebe
1. jún 2013

@nanuska123 ice cream je analgetikum? 😕 dnes mi je už trošku lepšie,ani som si včera nič nenatierala.....no v utorok mám poradňu tak sa opýtam....ale ďakujem 🙂

elebe
1. jún 2013

@matrix87 to fakt sa nesmie brucho hladkať? 😨 😨 no toto ...ja si ho hladkám dosť často a rozprávam sa s našim chrustikom 😅 to som nevedela,budem sa musieť trošku kontrolovať.....a opýtam sa na to aj dokiho 🙂

matrix87
1. jún 2013

@elebe hladkať si ho môžeš, ja mám tiež skoro stále ruky na bruchu, ale ak ti tvrdne, tak vtedy to nie je vraj vhodné...

elebe
1. jún 2013

@matrix87 jáááj.... 🙂 lebo ja si tiež skoro stále chytám bruško 🙂 mňa keď zvikne tak pichať alebo ťahať bruško,tak si ho pohladkám a hneď to prejde,ako keby ma moje drobčiatko cítilo a ukludnilo sa 🙂 ešte síce necítim pohyby,to je skoro,ale taký mám pocit keď si pohladkám bruško 🙂

matrix87
1. jún 2013

@elebe len sa s babom pekne rozpravaj 🙂 a hladkaj, ale ak ti nahodou stvrdne, tak si ho nechytaj... a doktora sa opytaj na magnezium nejake...