Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ked tu uz hadzete svoje kociky, u mna zatial vyhrava tento. Ja hlboke nemam rada, pre mna su to velke tazko ovladatelne kusy. Predtym sme mali Chicco, ale potrebujeme vecsie kolesa na zimu a na dedinu 🙂
http://www.best4baby.sk/components/com_virtuema...
@jaja018
@matrix87
@andy09 mme zase prestali padat vlasy, pred tehoten ked som si umyla tak strasne vela vlasov bolo vo vani a teraz uz nie.
@matrix87
@elebe to aj mna strasne bolia krize ale vedsinov vtedy ked dlzsie stojim alebo nieco robim no dnes rano mä boleli od rana tak som si trochu polezala a preslo to.
@ewca Mne tvrdne tiez, takmer kazdy den, niekedy aj viackrat. Som s tym na PN a beriem 3x denne ciste magnezium. Niekedy dochadza aj k silnym stahom maternice. Lekar povedal, ze mu opisujem kontrakcie, ale ze sa on za celu prax s tym nestretol. Pritom moja mama ked cakala mna bola s tymto problemom v nemocnici 5 mesiacov. Cele to zacalo v 15 tyzdni, uz som oslavovala ked prestali nevolnosti, ze bude pohoda a teraz toto. Mam troska obavu co bude ked bude malicke vacsie, aj lekar vyjadril obavu, tak uvidime, hlavne sa musime setrit.
dobre ranko baby 🙂 tak, minuly tyzden som bojovala so zapchou, a vcera som prisla na to, ako sa to da hravo vyriesit.... ako som tehotna, tak mi ku stastiu staci aj obycajny uvareny bujon bez kadejakych rezancov a zeleniny, len tak uvarit a vypit... od kedy mi prestalo byt zle, tak som si ho asi trikrat uvarila... a z mojho pozorovania mi vyslo, ze dvakrat z toho mi to tak precistilo creva, ze to ani klystir asi nedokaze 😀 sice som od 4tej chodila na zachod, ale konecne po dvoch tyzdnoch viem co je to pocit hladu 😀 takze, ak mate niektora zapchu a uz ste vyskusali naozaj vsetko, tak skuste este aj bujon ;) mozno to tak posobi len na mna, ale mozno to povoli a rozhybe creva aj vam.... ;) pripustam, ze to ma kadejake Ecka, a ked sa mi tie creva zacali hybat, tak som si myslela, ze aj menzes dostanem, lebo mi tlacili strasne na vajecniky, ale myslim, ze to stoji za vyskusanie a uvolnenie criev... a aj babo sa bude mozno moct viac hybat, ked bude mat viac miesta. Predsalen, plne crevo je vacsie ako prazdne ;)
Cau babulky tak sa len narychlo hlasim,odkedy dosiel muz boli ma cele telo,zaludok,myslite ze mozem mat crevnu chripku ci co to ma byt?Vyplasena som
@trish31 no moze to byt i crevna viroza ... ale to by si aj zvracala a mala hnacky (teda tak sa vzdy prejavuje u mna) . A nemoze to skor byt take vnutorna nervozita z cestovanie a lietania, ktore ta caka? DOteraz si pekne oddychovala a teraz ta cakaju dlhe cesty kade-tade Slovenskom i Talianskom 🙂 Podla mna to moze byt reakcia i na to ...
A inak co tvoj muz na rastuce brusko? Urcite skolu skypujete ale v skutocnosti je to uplne ine, vsak????
ak neviete, ako tie naše zázraky vznikli, tak si pozrite a naladte sa na detskú nôtu... Už je najvyšší čas!
https://www.youtube.com/watch?v=p4rthPz9qak@andy09 Len na tom M&P, ktory chcem ja, je na sportovom kociku rozdiel 75€. V NR pre deti.sk ho predavau za 525€ cisto len sportovy kocik a v Aladdine zaplatim za sportiak + orig. nanoznik + orig. tasku 520€. Takze to svedci o vsetkom. A ta pani tam bola strasne mila. Potrebovala som nieco zistit ohladom vanicky a adapterov a hned volala distributorovi. A maju i detske oblecenie za super ceny. Krasne bodynka po 2,50€ bavlnene a ziadna made in china 🙂 Urcite sa tam coskoro vratim 🙂
@elebe mne povedali v lekárni, že ice cream si na kríže nemôžem dávať, keď som tehotná. lebo že je to analgetikum a vstrebáva sa to...odporučili mi alpu lesanu si len natrieť...že to nie je analgetikum a potvrdil mi to aj gynekolog...
@nanuska123 ice cream je analgetikum? 😕 dnes mi je už trošku lepšie,ani som si včera nič nenatierala.....no v utorok mám poradňu tak sa opýtam....ale ďakujem 🙂

A este tam mali kraaaasne bodynka po 2,50€ - naozaj super ceny a velky vyber 🙂